Jachta a 15měsíční dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uzo
231
4.6.15 08:06
@Ali-Ali píše:
Klidne se verejne pridam k tem, kterym zakladatelka prijde trochu mimo. ja osobne neznam jedinou rodinu, kde by chlap prisel domu ve 4 a prebral peci o deti. ja nejak znam jen chlapy, co makaji do vecera…
jinak mame dve batolata, nevzala bych na lod ani jedno, z prosteho duvodu, ze bych celou dobu stravila jejich hlidanim, zakazovanim, odtahovanim atd. z toho mi tecou nervy i doma, natoz na lodi. ale ja mam extremne zive a vynalezave deti, ktere neustale nekde lezou a odnekud visi.
ja s nima zatim odmitam jet i na dovolenou do hotelu, skoda penez, delala bych tam to, co doma (pravda my bydlime u more, takze nemam spravnou motivaci).
jestli se ti chce non-stop stat diteti za zadkem i na dovolene, tak ji klidne vem, lod ji neublizi, otazkou co z toho budes mit ty. jestli ji chces nechat u babicky, tak nechej, to ji taky neublizi, ale nemusis si to pracne zduvodnovat tim, ze ti manzel nechodi domu ve 4.
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
4.6.15 08:08

@Ali-Ali podle me to staci k pochopeni toho, ze bych si rada po roce a čtvrt odpocinula. Jenze problem zřejmě je, ze se to nesmi rict nahlas, prijde mi, ze pro ostatni jsem krkavci matka, kdyz uvazuju o dovolené bez ditete - tady v diskuzi s tim vetsina problem nema, ale staci si přečíst jine o tom, zda jit/nejit v době mateřské do prace apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
4.6.15 08:10

Ja teda znam dost prípadu, kdy manžel po praci dostane dite a stara se. I ten muj nekdy. Jinak bych jela i s ditetem, proc ne..jen budete muset hlidat no :-) na tyden k babicce bych nedala, ale k tomu me vedou osobni duvody :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CarolS
4.6.15 08:13

Dala bych dítě k babičce a užila si dovolenou ;) A neobhajuj se prosím tě, je to tvůj život a tvoje dítě, nemusíš přece nikomu nic vysvětlovat, klid :)

• Citovat
  • Upravit
4620
4.6.15 08:36
@Rakosnicek1983 píše:
@Ali-Ali podle me to staci k pochopeni toho, ze bych si rada po roce a čtvrt odpocinula. Jenze problem zřejmě je, ze se to nesmi rict nahlas, prijde mi, ze pro ostatni jsem krkavci matka, kdyz uvazuju o dovolené bez ditete - tady v diskuzi s tim vetsina problem nema, ale staci si přečíst jine o tom, zda jit/nejit v době mateřské do prace apod.

Podle mě to byla taky zbytečná, a ne úplně vhodná poznámka
a k té krkavčí matce - vždyť ti může byt někde co si o tobě kdo myslí, a pokud se opravdu řídíš názory několika ženských v anonymní internetové diskuzi, tak jsi hloupá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
4.6.15 08:38
@Juannna píše:
Ja teda znam dost prípadu, kdy manžel po praci dostane dite a stara se. I ten muj nekdy. Jinak bych jela i s ditetem, proc ne..jen budete muset hlidat no :-) na tyden k babicce bych nedala, ale k tomu me vedou osobni duvody :-)

To ten by mi rychle zbalil kufr.. :think: @Rakosnicek1983 přijde mi, že opět píšeš, že si chceš odpočinout :nevim:, ale já si třeba neodpočinu vubec, jednu babičku nemáme, druha bydlí 250 km od nás, manzel si sám nenamaze ani chleba a to potřebuje vyváženou stravu na přesných 10 000 kj denne, takze delam 5 jídel denne a nemohou se opakovat, pak mám na starost zvířata, barák, zahradu, papírování k firmě ještě a taky funguji a na dovolenou teda z vysoka kašlu. Proste jsou tu povinosti a holt se starám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
4.6.15 08:42
@Eny.x píše:
To ten by mi rychle zbalil kufr.. :think: @Rakosnicek1983 přijde mi, že opět píšeš, že si chceš odpočinout :nevim:, ale já si třeba neodpočinu vubec, jednu babičku nemáme, druha bydlí 250 km od nás, manzel si sám nenamaze ani chleba a to potřebuje vyváženou stravu na přesných 10 000 kj denne, takze delam 5 jídel denne a nemohou se opakovat, pak mám na starost zvířata, barák, zahradu, papírování k firmě ještě a taky funguji a na dovolenou teda z vysoka kašlu. Proste jsou tu povinosti a holt se starám.

8o a nepříjde ti, že žiješ spíš s dítětem než chlapem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
4.6.15 08:46
@geilens píše:
8o a nepříjde ti, že žiješ spíš s dítětem než chlapem?
:lol: :lol: Spíš než s dítětem, tak s chlapem, co to má nastavené tak, že kdyz on domu nosí peníze, tak ja zarizuji veci okolo :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CarolS
4.6.15 08:50

@Eny.x A? To chceš pochválit, jak jsi výkonná? Ty jsi zase další extrém, bez vlastního úsudku, zcela podřízená chlapovi. Že ty lítáš jak hadr na koštěti neznamená, že je někdo špatný, když si dovolí uvažovat nad dovolenou a dokonce bez dítěte! 8)

• Citovat
  • Upravit
4620
4.6.15 08:51

@Eny.x aha, no když ti to vyhovuje (a nosí dost :mrgreen: ) tak proč ne :mavam:
já bych takto asi fungovat nemohla

můžu ještě dotaz? Jak to máte s výchovou prcka? To je taky tvoje „věc“? Stará se jako otec (hlídá, krmí, přebaluje, hraje si)? Fakt nerýpu, jen mě zajímá ten model rodiny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
4.6.15 09:06
@geilens píše:
@Eny.x aha, no když ti to vyhovuje (a nosí dost :mrgreen: ) tak proč ne :mavam:
já bych takto asi fungovat nemohlamůžu ještě dotaz? Jak to máte s výchovou prcka? To je taky tvoje „věc“? Stará se jako otec (hlídá, krmí, přebaluje, hraje si)? Fakt nerýpu, jen mě zajímá ten model rodiny :mavam:

Jasně, každý to má nastavené jinak :), nehlida, nekrmí, nepřebaluje - jen kdyz odchází a přichází z prace, povídá si s nim 5 minut, vyfotí si ho a zase si,,jde po svých" a o víkendu mu ho soupnu, alespon na pul hodiny do postele.

Příspěvek upraven 04.06.15 v 09:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
4.6.15 09:06

Zase jedna diskuze, ktera se zvrhla v h…o!!!…ja bejt zakladatelkou, tak to tu uz davno balim, par relevantnich odpovedi dostala, zbytek ztrata casu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
4.6.15 09:09

@Eny.x díky za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
4.6.15 09:09
@CarolS píše:
@Eny.x A? To chceš pochválit, jak jsi výkonná? Ty jsi zase další extrém, bez vlastního úsudku, zcela podřízená chlapovi. Že ty lítáš jak hadr na koštěti neznamená, že je někdo špatný, když si dovolí uvažovat nad dovolenou a dokonce bez dítěte! 8)
:lol: vlastní úsudek mám, ale vim co se mi vyplatí a co ne ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
4.6.15 09:10
@geilens píše:
@Eny.x díky za odpověď :kytka:

Jasně :kytka:, není zač :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek