Jack Russel Terriér

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16908
13.3.13 08:35
@PavluškaH píše:
Ahoj.Od vánoc máme taky jacka a je to teda mazec, máme doma batole, tak je to docela náročný je uhlídat, ale jinak je to mazel. Zatím je ještě dost kousavej, ale tak to jsou asi všechny štěňata. Jmenuje se Merlin :)

ježiš ten je sladkej a úžasnej :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
13.3.13 08:46
@Hejhulka25 píše:
no já koukala neboj, já je miluju všechny, kdybych mohla mám jich deset :lol: a jak často venčíte? :)

My bydlíme v domku, takže když si řekne, tak ji pustím. A odpo na procházku. Původně to měl být venkovní pes. Měl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
13.3.13 08:54

@Hejhulka25 děkuju :) je to zlato, nevinej kukuč ale pěknej ďáblík :lol: já mám teda dítě jen jedno, tak to jde a mám na něj času dost, teď když je trochu tepleji, tak bývá i na dvoře a je spokojenej.Na prochajdu chodíme tak jednou denně i s kočárem. No, nedali by jsme ho, je to náš mazel :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
13.3.13 21:54

@JayLee spis je to ta dlouho noha varianta nie? jako parson russell.Ty mivaji delsi nozky. Hezky hnedy ouska ma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
13.3.13 22:05

Já si na konci týdne jedu pro tuhle nádheru - taky bez papírů, ale byla nejklidnější z vrhu, až jsem chvíli váhala jestli není něco v nepořádku. Všech 5 ostatních trhalo, kvičelo, běhalo, čuchalo - jen ona se na chvíli posadila, koukala a pak si vlastním tempíčkem začala čenichat po okolí. Ocásek vrtěl na maximum to jo, tak snad je jen flegmouš a i jí to trošku zůstane:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
14.3.13 18:21

Tak jsme se holky na ně byli podívat, zamilovali se do jedné fenečky a dokonce jí už dali jméno, bohužel cestou domů mi psala budoucí tchýně, ona je taková aktivistka, všude jezdí, lyžují, děti se podle ní mají rozvíjet dokud sají vše kolem sebe :lol: a napsala mi co všechno pejsek omezí, až jsem si to neuvědomila, došlo mi, že v září začne škola, školka, kroužky, že kdykoliv chceme sbalíme se a jedeme na celý den někam, že chceme na dovolenou k moři a tohle všechno by s pejskem nešlo, pořád by jsem musela myslet na to, co s ním, když jsme nemocní, když musíme nečekaně změnit plány apod, takže jsme se rozhodli, že si jí nevezmeme a doufám, že skončí u dobré rodiny, která já dá vše co bude potřebovat. Hodně štěstí s Jackem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
25.4.13 11:39

Ahoj holky, jsem ráda, že jsem našla tuto diskuzi, v sobotu se máme jet podívat na JRT do útulku, pejskovi jsou tři roky, doma máme 15 měsíční holčičku, tak pořád přemýšlím, jestli to zvládneme. Malá psy miluje, může se zbláznit jenom když nějakého vidí na obrázku, tchánovci mají psa doma, tak vím, že na psa nebude agresivní a nebude mu ubližovat. Jen doufám, že to tak bude i ze strany pejska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
25.4.13 12:01

Mame jacka doma a nas je moc hravej a miluje deti. Jsou mu dva roky. A az ted zacina chytat rozum. :lol: tak se tam zeptej jakej je, snad nebude problem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
25.4.13 12:08

@jaja84 Píšou, že je kamarádský a hodný a vhodný k mladé rodině, ale stejně nejvíc zjistíme až v sobotu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
25.4.13 12:10

No vidis tak super. On muze mit nejake zaseky jestli ho nekdo tyral, ale to muze mit jakykoli pejsek. myslim ze to bude dobry. Jsou to proste cvoci :lol: ale pevnou ruku na nej :cert: jinak se z toho zblaznis, jeste kdyz mas ditko. Tak sem pak dej fotecku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
25.4.13 12:36

A víš proč skončil v útulku? Raslík je vizáží hezounký pes, ale chodila jsem s naším taky-útulkáčem-na cvičák, kde se dělala převýchova a tehdy k mému údivů, tam bylo nejvíc „nezvladatelných“ raslíků. Tohle je pes teriér, který potřebuje cvičit, cvičit, cvičit, ale kde kdo, ho bere jako roztomiloučkého mazlíka, s kterým se nemusí nic. Vedle v domě mají 2 „rasly“. Jeden je dominantní, druhý uštěkaný a neposlouchající a věčně utíkající stvoření). Ten dominantní také páníkovi utíká, podlézá ploty a kouše psy do zadku a páník, nikdy ani nezmění intonaci hlasu..jen si pro psa nějak dojde, vezme ho ňafajícího do náruče a odnese. Jsou to nevychovaní psy. U krámu vídám jiného..,je také mladých lidí a pro změnu štěká a kouše děti do rukou-jak jsou nízko u země. Pak, podle pohledu znám rasla, co chodí se svojí „madam paničkou“ na vycházky v tašce..postaví ho jen na zem, on udělá potřebu, jak se rozejde, ona ho sebere a vrátí do tašky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
25.4.13 12:43

@Katuskka ja nevim, z utulku bych nebrala.Ono se to nezda, ale JRT nejsou moc pejsci pro zacatecniky(nevim, jak jste na tom vy) a z utulku obzvlast bych mela strach. Potrebujou pevnou ruku, neustale zkousej postaveni ve smecce, jsou dominantni. K diteti bych se bala vzit si tohodle psa z utulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
25.4.13 12:56
@Eemii píše:
@Katuskka ja nevim, z utulku bych nebrala.Ono se to nezda, ale JRT nejsou moc pejsci pro zacatecniky(nevim, jak jste na tom vy) a z utulku obzvlast bych mela strach. Potrebujou pevnou ruku, neustale zkousej postaveni ve smecce, jsou dominantni. K diteti bych se bala vzit si tohodle psa z utulku.

Právě proto o tom píšu..a my máme taky psa z útulku, né tedy raslíka, ale křížence teriéra s něčím (vypadá jak menší vlkodav) a socializovat nám ho dalo práci jak blázen. Máme ho 3 roky a stejně ještě potřebuju ještě nějaké věci dotáhnout s odborníky do konce. Píšu to proto, aby pak tazatelka neskončila tak, že pejska budou pro nezvladatelnost pejska vracet. Útulkáči totiž potřebují daleko víc času páníků -alespon v začátku-,než si pořídit štěňátko. Já tedy až se zas jednou budu rozhodovat, jakého hafuše si pořídit, si hodně rozmyslím, jestli zas půjdu do útulkáče-a to jsme vždycky měli psy s nějakým hendikepem, týrané, nemocné…takže jsem zvyklá na ledacos,,,ale tenhle nám dal zabrat…ještě někdy dává. Ale nevrátila bych ho, je prostě náš a musela máknout celá rodina, já partner, děti, každý ho musel učit něco..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
valaskova.jana
25.5.13 18:25

MŮŽE BÝT VENKU

Dobré odpoledne, uvažujeme o pořízení nového pejska (tedy fenky), dosud jsme měli malou kníračku,,, která také v mládí nebyla zrovna klidná…myslím si, že to patří trošku k tomu štěňátkovskému věku ale třeba se mýlím… :D trošku mě odrazují Vaše diskuse na velkou živost a tvrdohlavost a také jsem se nikde nedočetla jestli je možné tohoto pejska nechat v zimě venku v boudě??? děkuji snad mi vaše rady pomohou v rozhodování

• Citovat
  • Upravit
21848
25.5.13 18:30

Ano, může být klidně celoročně venku, taky jsme to měli v plánu (nedopadlo to). Ale musí mít boudu, dobře izolovanou, zateplenou. Naše by už venku asi pošla. Co se týče tvrdohlavosti, tak jo, jsou tvrdohlaví, ale tak jak u všeho záleží na výchově, naše je zlato. Při výchově se projeví jejich temperament, občas to bude masakr, ale pak ti to určite vynahradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný