Jak bude vypadat kojení, až bude mít zuby?

16694
17.11.09 18:36

Jak bude vypadat kojení, až bude mít zuby?

Potřebovala bych slyšet zkušenosti maminek, co mají doma vzteklé miminko :lol: Jde o to, že Luky už od mala, když ho něco trápí, tak i při kojení pevně stiskne čelisti k sobě a bolí to i bez těch zubů. Ale děsím se, co bude, až mu zuby narostou. Teď mu lezou spodní a každé kojení je to děs, když si vzpomene, že ho dásně tlačí, tak pevně stiskne a začne se rozčilovat. Jsem odsouzená k tomu, že budu mít rozkousané bradavky? Nebo existuje trik, jak to prcka odnaučit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
17.11.09 18:43

Me to stiskani dasnemi Mates taky parkrat udelal, ja zarvala az se leknul, zacal natahovat, tak jsem mu dost nastvane rekla, ze si za to muze sam, cucel - cekal utesovani. Ted uz hodne dlouho neudelal.

Ty zuby by me zajimaly taky prosim, jeste zadne nemame, ale predpokladam, za do vanoc uz nejaky bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.11.09 18:55

Nebojte, bolí to úplně stejně jako dásněma :mrgreen: Myšák má zubů šest :roll: jednou za čas mě rafne, ale rozkousané bradavky opravdu nemám. Reaguju tak jak psala čičinka, ale bohužel to nemá dlouhodobý efekt. Většinou kousne když je najedený a přestane se na to pití tolik soustředit, takže mu musím kouzu včas sebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2988
17.11.09 18:55

Nu určitě bych začala už teď, kousat nesmí i když nemá zuby. Takže ve chvíli kdy zkousne,nacpat do koutku prst a tím povolit stisk a prso sebrat, když to zopakuješ pokaždé, když to udělá, rychle pochopí, že to dělat nesmí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2988
17.11.09 18:57

Ještě dodám,že je fakt,že pak Verunka věděla,že pokud kousne, že ji prso bude sebráno a tak jen tak pro legraci kousla až ve chvíli, kdy už jíst nechtěla a ještě se u toho uculila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
17.11.09 18:58

Tak já jsem to udělala tak že jak mě hryznul a já se lekla tak normálně jsem zařvala jak tarzan…no a on malej koukal ani nebrečel, zřejmě věděl proč na něj řvu a už to nikdy neudělal…On byl taky takovej upír už od narození, celý šestinedělí jsem měla hrozný ragády a trpěla jak zvíře u každýho kojení a pak mu brzo začali růst zuby, na necelých pěti měsících měl první a v šesti měsících už tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
17.11.09 19:55

no, tak to jsem měla začít „vychovávat“ mnohem dřív :zed: Párkrát jsem taky vykřikla, ale jako by to pro něj byla sranda, sice se hned pustil, ale okamžitě hodil takový blažený úsměv a zahryzl se znova :hug: Asi mu budu muset prso vždycky sebrat a doufat, že to časem pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44208
17.11.09 20:00

Adámka jsem kojila 2 a třičtvrtě roku,nekousal mě skoro vůbec.

Emičku stále kojím,často kouše,tak jí prostě prso vezmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30632
17.11.09 21:38

Taky mám doma kojící se zubajdu :wink:
Když měla Vikča jen spodní zuby, tak to bylo v pohodě, má na nich jazyk. A až vylezly horní, tak občas kousla, já jsem ucukla, okomentovala jsem to, že takhle teda ne a sebrala jí prso.
Všimla jsem si, že to dělá, když už je sytá a vymýšlí blbosti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
17.11.09 21:40
Gina108 píše:
Nebojte, bolí to úplně stejně jako dásněma :mrgreen:
:pankac: Mají v čelistech sílu jak želvy kajmanky :evil: .
Mám dojem, že kromě zařvání mi i vyletěla ruka a štípla jsem ho, tak jsme řvali oba. Ještě jsme měli lepší verzi - rychle škubnout hlavou do strany za něčím zajímavým, ale nepustit :roll: . Jinak zuby samy o sobě nejsou problém.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
17.11.09 21:46

jo, tak otáčení se za zajímavými předmětmi už známe taky. Až dokojím, tak budu asi prsa šoupat po zemi :mrgreen: , ale pořád to není tak hrozné, jak to štípnutí, když stiskne. Kdybych byla masochistka, tak jsem v sedmém nebi, ale takhle :cry:
Doufám, že jednou to druhé dítko bude větší balzám na duši, než tohle malé šídlo. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová