Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Potřebovala bych slyšet zkušenosti maminek, co mají doma vzteklé miminko
Jde o to, že Luky už od mala, když ho něco trápí, tak i při kojení pevně stiskne čelisti k sobě a bolí to i bez těch zubů. Ale děsím se, co bude, až mu zuby narostou. Teď mu lezou spodní a každé kojení je to děs, když si vzpomene, že ho dásně tlačí, tak pevně stiskne a začne se rozčilovat. Jsem odsouzená k tomu, že budu mít rozkousané bradavky? Nebo existuje trik, jak to prcka odnaučit?
Me to stiskani dasnemi Mates taky parkrat udelal, ja zarvala az se leknul, zacal natahovat, tak jsem mu dost nastvane rekla, ze si za to muze sam, cucel - cekal utesovani. Ted uz hodne dlouho neudelal.
Ty zuby by me zajimaly taky prosim, jeste zadne nemame, ale predpokladam, za do vanoc uz nejaky bude.
Nebojte, bolí to úplně stejně jako dásněma
Myšák má zubů šest
jednou za čas mě rafne, ale rozkousané bradavky opravdu nemám. Reaguju tak jak psala čičinka, ale bohužel to nemá dlouhodobý efekt. Většinou kousne když je najedený a přestane se na to pití tolik soustředit, takže mu musím kouzu včas sebrat.
Nu určitě bych začala už teď, kousat nesmí i když nemá zuby. Takže ve chvíli kdy zkousne,nacpat do koutku prst a tím povolit stisk a prso sebrat, když to zopakuješ pokaždé, když to udělá, rychle pochopí, že to dělat nesmí. ![]()
Ještě dodám,že je fakt,že pak Verunka věděla,že pokud kousne, že ji prso bude sebráno a tak jen tak pro legraci kousla až ve chvíli, kdy už jíst nechtěla a ještě se u toho uculila ![]()
Tak já jsem to udělala tak že jak mě hryznul a já se lekla tak normálně jsem zařvala jak tarzan…no a on malej koukal ani nebrečel, zřejmě věděl proč na něj řvu a už to nikdy neudělal…On byl taky takovej upír už od narození, celý šestinedělí jsem měla hrozný ragády a trpěla jak zvíře u každýho kojení a pak mu brzo začali růst zuby, na necelých pěti měsících měl první a v šesti měsících už tři.
no, tak to jsem měla začít „vychovávat“ mnohem dřív
Párkrát jsem taky vykřikla, ale jako by to pro něj byla sranda, sice se hned pustil, ale okamžitě hodil takový blažený úsměv a zahryzl se znova
Asi mu budu muset prso vždycky sebrat a doufat, že to časem pochopí.
Adámka jsem kojila 2 a třičtvrtě roku,nekousal mě skoro vůbec.
Emičku stále kojím,často kouše,tak jí prostě prso vezmu.
Taky mám doma kojící se zubajdu ![]()
Když měla Vikča jen spodní zuby, tak to bylo v pohodě, má na nich jazyk. A až vylezly horní, tak občas kousla, já jsem ucukla, okomentovala jsem to, že takhle teda ne a sebrala jí prso.
Všimla jsem si, že to dělá, když už je sytá a vymýšlí blbosti ![]()
Gina108 píše:
Nebojte, bolí to úplně stejně jako dásněma
jo, tak otáčení se za zajímavými předmětmi už známe taky. Až dokojím, tak budu asi prsa šoupat po zemi
, ale pořád to není tak hrozné, jak to štípnutí, když stiskne. Kdybych byla masochistka, tak jsem v sedmém nebi, ale takhle ![]()
Doufám, že jednou to druhé dítko bude větší balzám na duši, než tohle malé šídlo. ![]()