Jak byste reagovali na trapnou situaci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11054
1.9.20 09:05

To dítě je velmi nešťastné. A ten chlap totální trotl. Někoho takového bych si nedokázala vážit. Holka je zatím malá. Tohle v ní buduje otec a podporuje matka. Pokud by to tak bylo, tak takového partnera bych nechtěla. Ztráta času. Ty problémy se budou kupit. Potom budeš těhotná a ona řekne, že sourozence nechce. Budete se pořád dohadovat. Stojí ti to za to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34094
1.9.20 09:07
@Anonymní píše:
A ještě jedna věc mě irituje. Slečna během jízdy autem musí sedět zásadně na straně spolujezdce vedle řidiče. Takže jedeme na výlet a já jako dospělák sedím vzadu.
Proč ji to dovolí? Protože ona přece chce a kdyby tam neseděla, nikam nejede.

No jo no, ona ví, že když něco chce, tak to prostě tak bude, táta jí to dovolí. On si to asi neuvědomuje, nebo nevím, ale zadělává si do budoucna na problémy, atˇbude s tebou, nebo s někým jiným. Pokud si nechá asi z pocitu viny od dcery všechno líbit, tak je to špatně. Takže pokud s nimi budeš jezdit, tak tam budeš jen na to, abys vytáhla peněženku když malá zavelí, držela si odstup a domů jela nejlépe v kufru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.20 09:10
@Trojlístek píše:
To dítě je velmi nešťastné. A ten chlap totální trotl. Někoho takového bych si nedokázala vážit. Holka je zatím malá. Tohle v ní buduje otec a podporuje matka. Pokud by to tak bylo, tak takového partnera bych nechtěla. Ztráta času. Ty problémy se budou kupit. Potom budeš těhotná a ona řekne, že sourozence nechce. Budete se pořád dohadovat. Stojí ti to za to?

Ano, podporuje ji její matka. Dcera se chová a mluví jako ona. A i vypadá jako ona.
Přesně. Jak si může žena vážit takového muže?
Nestojí mi to za to. :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.20 09:14
@arinecka píše:
No jo no, ona ví, že když něco chce, tak to prostě tak bude, táta jí to dovolí. On si to asi neuvědomuje, nebo nevím, ale zadělává si do budoucna na problémy, atˇbude s tebou, nebo s někým jiným. Pokud si nechá asi z pocitu viny od dcery všechno líbit, tak je to špatně. Takže pokud s nimi budeš jezdit, tak tam budeš jen na to, abys vytáhla peněženku když malá zavelí, držela si odstup a domů jela nejlépe v kufru.

To jsi napsala tak přesně, až mě to zamrazilo. Ano, chudák holka, ale já mám nervy a sebeúctu jen jednu.
A souhlasím i s tím kufrem. My se nemůžeme ani bavit v autě, skáče do řeči a nepřeje si abych mluvila. I kdybych ji koupila zlaté horinky s vodotryskem…

• Citovat
  • Upravit
724
1.9.20 09:15
@Anonymní píše:
Nenapadlo mě ji sladkosti vzít, vidíš. Řekl ji: „ale to neříkej.“
Ano, ona rozhoduje. Řekne třeba. Tatínku, tuhle hračku mi koupíte s tetou napůl a to jsem se s ní viděla poprvé. No koupila jsem jí. :roll:

Normalne se v reakci usmej na jejiho tatu stylem „ach ty deti“ a neres. Kdyz bude otravne pokracovat, tak at si ji tatka srovna. Kupuj ji jen to, co sama chces, at uz zmrzlinu nebo hracku. Ale ne, ze ti dite bude diktovat. A divim, ze tatovi neni blby s tebou fakt jit napul v tomto pripade. Jakou latku si nastavis nazacatku, tak tu budes mit a bude se stale jen zvysovat. Muj ctyrlety synovec si taky umi vzit katalog hracek do ruky a rika babicce „Babi, koupis mi tohle auto a tohle… A tohle jeste nemam. A tohle taky ne“'a myslis, ze se babicka hned sbali a koupi 8 aut? Deti jsou proste takove, za pul hodinky to zapomene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15012
1.9.20 09:17
@Anonymní píše:
Ano, podporuje ji její matka. Dcera se chová a mluví jako ona. A i vypadá jako ona.
Přesně. Jak si může žena vážit takového muže?
Nestojí mi to za to. :(

Taky si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34094
1.9.20 09:19
@Anonymní píše:
To jsi napsala tak přesně, až mě to zamrazilo. Ano, chudák holka, ale já mám nervy a sebeúctu jen jednu.
A souhlasím i s tím kufrem. My se nemůžeme ani bavit v autě, skáče do řeči a nepřeje si abych mluvila. I kdybych ji koupila zlaté horinky s vodotryskem…

Tak mu to řekni, jemu asi vůbec nedochází jak se cítíš :nevim: Já se ti divím, že si ještě nebouchla, ty jo, aby mě šestileté dítě buzerovalo, že si nepřeje abych mluvila v autě… To už je síla. Já bych asi práskla dveřma a poslala je oba do háje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15012
1.9.20 09:21
@Lorry1 píše:
Normalne se v reakci usmej na jejiho tatu stylem „ach ty deti“ a neres. Kdyz bude otravne pokracovat, tak at si ji tatka srovna. Kupuj ji jen to, co sama chces, at uz zmrzlinu nebo hracku. Ale ne, ze ti dite bude diktovat. A divim, ze tatovi neni blby s tebou fakt jit napul v tomto pripade. Jakou latku si nastavis nazacatku, tak tu budes mit a bude se stale jen zvysovat. Muj ctyrlety synovec si taky umi vzit katalog hracek do ruky a rika babicce „Babi, koupis mi tohle auto a tohle… A tohle jeste nemam. A tohle taky ne“'a myslis, ze se babicka hned sbali a koupi 8 aut? Deti jsou proste takove, za pul hodinky to zapomene.

Nedokážu si představit, že se pojede na výlet, šestiletka bude sedět na místě spolujezdce, protořže si to vymrčela, přestože se to nesmí a nepustí mě ke slovu, protože si nepřeje, abychom se spolu bavili. Tak budu poslušně vzadu sedět jak pejsek a usmívat se a až vystoupíme, tak se nebudu moci vzít s milým za ruku, ale budu moci královně občas něco zaplatit a u toho se budu usmívat a říkat : ach ty děti :) Na to se mám moc ráda.
Tenhle otec to s dcerou neumí, neumí si zachovat svou rodičovskou pozici, slečna s ním mává takovým stylem, že ve 12 letech bude pro ni pouhý blbeček, ke kterému nebude mít špetku úcty. Tohle nikam nevede. Otec si musí rozmyslet, zda ještě chce mít i vlastní život nebo bude singl kvůli dceři, kterou neumí ukočírovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15012
1.9.20 09:22
@arinecka píše:
Tak mu to řekni, jemu asi vůbec nedochází jak se cítíš :nevim: Já se ti divím, že si ještě nebouchla, ty jo, aby mě šestileté dítě buzerovalo, že si nepřeje abych mluvila v autě… To už je síla. Já bych asi práskla dveřma a poslala je oba do háje.

Souhlasím. Moje děti odmala věděly, že když mluví dospělí, tak se jim neskáče do řeči, natož aby dirigovaly, kdo bude nebo nebude mluvit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35974
1.9.20 09:39

Ta holka na tebe normálně žárlí, chováte se jak dvě baby co zkouší kdo uloví otce. A ona evidentně vyhrává :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
1.9.20 09:45
@Anonymní píše:
Jak byste reagovali na tuto situaci? Jeli jsme s partnerem na výlet i s jeho šestiletou dcerou. Při vjezdu na placené parkoviště dcera říká otci: „Tatínku, ty nebudeš platit parkovné, ale teta.“ No zaplatila jsem, ale nezmohla jsem se na slovo.
Nedávno jsem byla pracovně mimo republiku a přivezla jsem jeho dceři sladkosti. A ona říká: „Tak málo?“
Není mi to příjemné. Nevím, jak to mám řešit.
Byli jsme v Dinoparku a dcera něco chtěla, nebylo ji vyhověno, tak začala řvát přes celý areál několik minut. Dělala jsem, že k nim nepatřím. Všichni se otáčeli.
Nechci s ní nikde jezdit. Mám to říct příteli?

Dobře skáčeš jak holčička píská, jednou tě to dožene :potlesk:
Odpověděla bych: Přijde ti to málo dobrot, které jsem ti přivezla, no asi jsi si víc nezasloužila. K tomu parkování - bych ji setřela, že ona není ten, kdo bude rozhodovat kdo co bude platit.
Chápu, že nechceš malou zbytečně stírat, ale je tu určitě potřeba nastavit hranice. Je jí sice jen 6, ale i tak bych se s ní moc nemazala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
1.9.20 09:49
@Kfětoslava píše:
Nedokážu si představit, že se pojede na výlet, šestiletka bude sedět na místě spolujezdce, protořže si to vymrčela, přestože se to nesmí a nepustí mě ke slovu, protože si nepřeje, abychom se spolu bavili. Tak budu poslušně vzadu sedět jak pejsek a usmívat se a až vystoupíme, tak se nebudu moci vzít s milým za ruku, ale budu moci královně občas něco zaplatit a u toho se budu usmívat a říkat : ach ty děti :) Na to se mám moc ráda.
Tenhle otec to s dcerou neumí, neumí si zachovat svou rodičovskou pozici, slečna s ním mává takovým stylem, že ve 12 letech bude pro ni pouhý blbeček, ke kterému nebude mít špetku úcty. Tohle nikam nevede. Otec si musí rozmyslet, zda ještě chce mít i vlastní život nebo bude singl kvůli dceři, kterou neumí ukočírovat.

Prosimte, my jsme se nepochopily. Ten usmev „ach ty deti“ mel byt na slecnin pozadavek, at neco koupi napul. S tim, ze bych se usmala na tatku, ale nic nekoupila. A kdyz se holcicka bude dal dozadovat veci, at ji toto tatka koupi sam, nebo at si ji srovna. No a hlavne jsem to psala jen po precteni toho pripevku o placeni hracky napul. Ze deti by idealne chtely na kazdem vylete vykoupit pul obchodu se suvenyry, to je normalni, ale je potreba umet rict NE. Ted jsem docetla diskuzi, ze holcicka skace zakladatelce do recit a okrikuje ji, at nemluvi - tohle uz je o dost hlubsi problem a musi zasahnout tatka, jestli chce, aby mu nejaka partnerka vydrzela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25023
1.9.20 09:52

Postavila ses od samého začátku do podřízené pozice,
protože jsi nechtěla o toho chlapa přijít
ale to není Chlap, je to Srab.. který své srabství maskuje za „výčitky svědomí“,
bohužel, takto ten vztah fungovat nebude,

můj táta (mmch. velmi přísný člověk, změkl až na stáří :mrgreen: ) má na tohle jedno trefné a velmi pravdivé pořekadlo : Každý skáče jen tak vysoko, jak mu okolí dovolí…
takže pokud dcera nebude mít normální mantinely a hranice, tak to celé špatně dopadne, včetně jejího fungování v dospělosti, s muži, kamarádkami apod.

docela děs, podobný příspěvek tu byl nedávno, ale oni už spolu žili… paní byla taky na mrtvici, a to šlo spíš jen o neuklízení dítěte po sobě a nesamostatnost při hygieně (holka myslím 7let), tohle co píšeš ty je ještě vyšší level… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
1.9.20 09:56

Drsný :lol: Každému dítěti, i vlastnímu, bych řekla, že o tom, kdo co bude platit rozhodují dospělí.
Vzadu je její místo a vepředu mé. A když si chceme s otcem povídat, tak také budeme a ona nebude skákat do řeči.
Děti potřebují hranice, lituji tě, takovýho spratka jsi schytala. Ano, může za to hlavně matka a otec. Ty peníze má určitě od maminky, hodně nevlastních dětí takhle chodí ať jim tatínek zaplatí tohle a tohle a čí je to auto? A kolik vyděláváš teto?…Kde to asi šestileté dítě slyší :lol:

No, nevím, jestli by mi za to ten chlap stál…Takový slaboch, co si neumí srovnat ani malé dítě a nechá tě sedět vzadu v autě :palec: Ten zůstane sám a dcera ho bude časem jen využívat pro peníze. A ex taky. Takových zkrachovalých existenci je spousta. On ne každý ten rozvod zvládne ustát rozumně a matka je přece vždy chudla samoživitelka, dítě je vždy chudák z rozpadlé rodiny - ale jedinej chlap za všechno může a musí skákat jak se píská :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15012
1.9.20 10:45
@Lorry1 píše:
Prosimte, my jsme se nepochopily. Ten usmev „ach ty deti“ mel byt na slecnin pozadavek, at neco koupi napul. S tim, ze bych se usmala na tatku, ale nic nekoupila. A kdyz se holcicka bude dal dozadovat veci, at ji toto tatka koupi sam, nebo at si ji srovna. No a hlavne jsem to psala jen po precteni toho pripevku o placeni hracky napul. Ze deti by idealne chtely na kazdem vylete vykoupit pul obchodu se suvenyry, to je normalni, ale je potreba umet rict NE. Ted jsem docetla diskuzi, ze holcicka skace zakladatelce do recit a okrikuje ji, at nemluvi - tohle uz je o dost hlubsi problem a musi zasahnout tatka, jestli chce, aby mu nejaka partnerka vydrzela.

No, já se obávám, že dcerka tuhle partnerku zruší a další už nedovolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect