Doprošovaly byste se exmanžela, ať kontaktuje děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
28.4.19 16:49

Pěkný příběh :( že se ten chlap nestydí. Děti bych určitě nenutila, ony nejsou hloupé. Na druhou stranu bych si dávala pozor, abych ho před nimi ani nikdy nehanila a nakonec on sklidí to, co zasel. Výčitky určitě nejsou na místě, ty by snad měl mít on a ne ty! Buď dětem dobrou mámou, to je pro děti důležitější než špatný otec. A drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.19 16:52
@terien píše:
Pěkný příběh :( že se ten chlap nestydí. Děti bych určitě nenutila, ony nejsou hloupé. Na druhou stranu bych si dávala pozor, abych ho před nimi ani nikdy nehanila a nakonec on sklidí to, co zasel. Výčitky určitě nejsou na místě, ty by snad měl mít on a ne ty! Buď dětem dobrou mámou, to je pro děti důležitější než špatný otec. A drž se :hug:

Moc dekujeme

• Citovat
  • Upravit
5866
28.4.19 17:08

Tvůj ex si za to může sám a především on sám by se měl snažit vztah se svými dětmi spravit. Že se na náměstí ke svým vlastní dětem nehlásí je teda něco. 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
28.4.19 17:21

Abych byla upřímná, tak jemu bych se nevnucovala.
Psala bych mu maily a schovávala bych si je, kde bych mu vypsala výsledky dětí ve škole případně nějaké závažnější věci.
Před holkama bych o něm mluvila ve vší slušnosti a zbytek bych řešila dle aktuální situace.
Pokud jde o tebe, začni chodit mezi lidi a někoho si najdi! je to to nejlepší, co můžeš pro sebe a pro holky udělat, jsou dost velké a pokud jim budeš neustále k dispozici, tak je to bude brzy spíš obtěžovat a měly by vidět, že tím, co se stalo, život nekončí.
Bude to proně dobrý příklad.
Neříkám, že jim máš hned cpát strýčky. Ale žij dál i svůj život, nejen ten jejich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
28.4.19 17:39

Aktivně bych nezasahovala, nedoprosovalase ani ne nutila. Ale vesme bych před detma o té možnosti se s ním vídat mluvila pozitivně, spíše to podporovala a otci poskytla součinnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
28.4.19 17:47

Já osobně bych děti určitě nenutila, aby se stýkaly s otcem. Ani se jim nedivím, že nechtějí. Než takového tátu mít, tak to raději žádného. On evidentně o ně stejně nemá zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.19 18:14

Kdyby si aspon nasel nekoho, koho neznam, ale ja myslela, ze je to fajn kamaradka. Bylo mi ji lito, ten jeji byl fajn spolecnik, ale nikdy nemel stalou praci, je to muzikant a snilek, ona rikala, ze ho miluje a jediny problem, ktery s nim ma, ze nema staly prijem, jinak vse s nim klape. Pred 3 lety se s nim rozvedla a kdyz si to vse vracim zpátky, tak uz tenkrat, se nase manzelstvi, zacalo kazit. Obcas jsem u ex objevila sms, ze si s ni pise. Nebylo to nic zasadniho, ale uz tenkrát, jsem si zacala rikat, proc ona píše jemu, proc nepise me? S manzelem se nikdy moc nebavila, zvala jsem ji k nam s detmi, kdyz byl ex v praci. Parkrat, jsem na nej uhodila a on se smal, ze zbytecne zarlim, ze co by delal se zenskou se 4 detmi. Jeji syn je fetak a schizofrenik, je dost utocny, tak mozna, ze je dobre, ze k nim deti nechteji chodit. Jeho pritelkyni holky nenavidi, tvrdi, ze jim ukradla tatu, rekla jsem jim, ze za to mohou oba stejne, ze to neni jen jeji chyba. Zacaly ho nenavidet, kdyz je ignoroval na tom namesti a k tomu se jeste ve skole dozvidaji nehezke veci, protoze ta jeji dcera chodi na stejnou skolu. Zenske, proc si toto delame navzajem. Ja bych se s tim lepe smirila, kdyby od nas odesel, bydlel sam a pak si nekoho nasel. To je pak charakter, ale takto? Jeho rodice se o deti taky prestali zajimat a po 5 mesicich, co odesel, se divili, ze jim starsi dcera nebere telefon, kdyz ji chteli poprat k narozeninam. Jak jsem mohla byt tak hlouoa

• Citovat
  • Upravit
13048
28.4.19 18:17

A proč dcera nebrala telefon rodičům? Oni jí něco udělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.19 18:38
Kdyby si aspon nasel nekoho, koho neznam, ale ja myslela, ze je to fajn kamaradka. Bylo mi ji lito, ten jeji byl fajn spolecnik, ale nikdy nemel stalou praci, je to muzikant a snilek, ona rikala, ze ho miluje a jediny problem, ktery s nim ma, ze nema staly prijem, jinak vse s nim klape. Pred 3 lety se s nim rozvedla a kdyz si to vse vracim zpátky, tak uz tenkrat, se nase manzelstvi, zacalo kazit. Obcas jsem u ex objevila sms, ze si s ni pise. Nebylo to nic zasadniho, ale uz tenkrát, jsem si zacala rikat, proc ona píše jemu, proc nepise me? S manzelem se nikdy moc nebavila, zvala jsem ji k nam s detmi, kdyz byl ex v praci. Parkrat, jsem na nej uhodila a on se smal, ze zbytecne zarlim, ze co by delal se zenskou se 4 detmi. Jeji syn je fetak a schizofrenik, je dost utocny, tak mozna, ze je dobre, ze k nim deti nechteji chodit. Jeho pritelkyni holky nenavidi, tvrdi, ze jim ukradla tatu, rekla jsem jim, ze za to mohou oba stejne, ze to neni jen jeji chyba. Zacaly ho nenavidet, kdyz je ignoroval na tom namesti a k tomu se jeste ve skole dozvidaji nehezke veci, protoze ta jeji dcera chodi na stejnou skolu. Zenske, proc si toto delame navzajem. Ja bych se s tim lepe smirila, kdyby od nas odesel, bydlel sam a pak si nekoho nasel. To je pak charakter, ale takto? Jeho rodice se o deti taky prestali zajimat a po 5 mesicich, co odesel, se divili, ze jim starsi dcera nebere telefon, kdyz ji chteli poprat k narozeninam. Jak jsem mohla byt tak hlouoa
@Sany80s píše:

Oni se jim celychv5 mesicu neozvali, stacilo jim rict, holky, i kdyz nas syn provedl, to, co provedl, my jsme porad vaší prarodice, ale deti pro ne prestaly existovat. 1 mesic, po odchodu manzela, jsem jela s detmi na dovolenou. Ony jim koupili male darky. Po navratu, jsme je sly k nim zanest, otevrel nam deda a rikal, ze babicka spi, nepozval nas dal, tak jsme mu predaly darky. Babicka neposlala ani sms, ze dekuje. Ozvala se az po 5 měsících a strasne se divi, proc ji holky odmitaji

• Citovat
  • Upravit
32325
28.4.19 18:40

No tak nejen otec je ubožák a blb, ale navíc teda má být po kom…To je teda hnusný…dětem se vůbec nedivím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.19 18:41
@Sany80s píše:

Oni se jim celychv5 mesicu neozvali, stacilo jim rict, holky, i kdyz nas syn provedl, to, co provedl, my jsme porad vaší prarodice, ale deti pro ne prestaly existovat. 1 mesic, po odchodu manzela, jsem jela s detmi na dovolenou. Ony jim koupili male darky. Po navratu, jsme je sly k nim zanest, otevrel nam deda a rikal, ze babicka spi, nepozval nas dal, tak jsme mu predaly darky. Babicka neposlala ani sms, ze dekuje. Ozvala se az po 5 měsících a strasne se divi, proc ji holky odmitaji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.19 18:41

A jak se to profláklo? U nás to byly dvě věci. (Až zpětně jsem si uvědomila, že ona se snažila, aby se profláklo dříve, ale já si toho nevšimla 8) ) Ale zrovna ty dvě věci nenaplánovala :lol: Jedna byla, že si u nás vzala bez dovolení mou ručně psanou kuchařku ala „oblíbená jídla mého milovaného“ :lol: Byla to bible, takový skoro deníček, psala jsem přes 10 let. A jedna naše společná známá ji u ní viděla. Druhá věc, kterou u nás zabavila byla ještě osobnější. Neboj, časem se tomu zasměješ, úplně to nezmizí, ale budeš vidět jinak.

@Anonymní píše:
Kdyby si aspon nasel nekoho, koho neznam, ale ja myslela, ze je to fajn kamaradka. Bylo mi ji lito, ten jeji byl fajn spolecnik, ale nikdy nemel stalou praci, je to muzikant a snilek, ona rikala, ze ho miluje a jediny problem, ktery s nim ma, ze nema staly prijem, jinak vse s nim klape. Pred 3 lety se s nim rozvedla a kdyz si to vse vracim zpátky, tak uz tenkrat, se nase manzelstvi, zacalo kazit. Obcas jsem u ex objevila sms, ze si s ni pise. Nebylo to nic zasadniho, ale uz tenkrát, jsem si zacala rikat, proc ona píše jemu, proc nepise me? S manzelem se nikdy moc nebavila, zvala jsem ji k nam s detmi, kdyz byl ex v praci. Parkrat, jsem na nej uhodila a on se smal, ze zbytecne zarlim, ze co by delal se zenskou se 4 detmi. Jeji syn je fetak a schizofrenik, je dost utocny, tak mozna, ze je dobre, ze k nim deti nechteji chodit. Jeho pritelkyni holky nenavidi, tvrdi, ze jim ukradla tatu, rekla jsem jim, ze za to mohou oba stejne, ze to neni jen jeji chyba. Zacaly ho nenavidet, kdyz je ignoroval na tom namesti a k tomu se jeste ve skole dozvidaji nehezke veci, protoze ta jeji dcera chodi na stejnou skolu. Zenske, proc si toto delame navzajem. Ja bych se s tim lepe smirila, kdyby od nas odesel, bydlel sam a pak si nekoho nasel. To je pak charakter, ale takto? Jeho rodice se o deti taky prestali zajimat a po 5 mesicich, co odesel, se divili, ze jim starsi dcera nebere telefon, kdyz ji chteli poprat k narozeninam. Jak jsem mohla byt tak hlouoa
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.19 18:58
@Anonymní píše:
A jak se to profláklo? U nás to byly dvě věci. (Až zpětně jsem si uvědomila, že ona se snažila, aby se profláklo dříve, ale já si toho nevšimla 8) ) Ale zrovna ty dvě věci nenaplánovala :lol: Jedna byla, že si u nás vzala bez dovolení mou ručně psanou kuchařku ala „oblíbená jídla mého milovaného“ :lol: Byla to bible, takový skoro deníček, psala jsem přes 10 let. A jedna naše společná známá ji u ní viděla. Druhá věc, kterou u nás zabavila byla ještě osobnější. Neboj, časem se tomu zasměješ, úplně to nezmizí, ale budeš vidět jinak.

No, kdyz k nam prisla na navstevu, tak, jak jsem psala, tak ex vetsinou pracoval do 18 hodin. Ona od nas odchazela kolemv20 hod. Kdyz prusla nejaka kamaradka a on prisel z prace, prohodil s ni par vet a sel neco delat, ale jak tam byla ona, tak s nami celou dobu sedel a tak zasnene se na ni dival. Ona mu pri rozhovoru obcas lehce sahla na stehno nebo rameno. To uz jsem zpozornela a od jiste doby ji uz nezvala. Pisledni, tak 4 mesuce, před odchodem, uz to nedokazal sjryvat, ale furt zapiral, bylo to psychicky náročné a jak jsem sla na nocni, tak mi deti rikaly, ze tatka nekam odesel, ze pry se brzy vrati, ale starsi se kolikrat vnoci vzbudila a on doma nebyl a me nefikazal vysvetlit, kde byl. Obcas jel pres vikend na montaz a ja se potom dozvedela, ze s ni jezdil na wellnes. Pak jsem uz zprudka uhodila a on po pulhodine priznal, ze nekoho ma, ale nechtel rict, koho. Ja to ale uhodla a on nezapiral. Rikam mu, milujes ji, a on, ze jo a ja, chces s ni zit a on, ze jo. Rekla jsem, snad bych ti to i odpustila, chces ji opravdu a on, ze jo, tak rikam, tak bez za ni rovnou, nebudu cekat, az si najdete spolecne bydleni. Ona bydlela s detmi prechodne u kamaradky, protoze prisla v exekuci o domek. Pak si spilecne nasli dum, ktety se pronajimal, naproti nás, protoze, ona do bytu nechtela. 8 pokojovy dum jim pronajali za 8 tisic, orotoze chteli, at jim ho ex pomalu spravuje.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.19 19:30

U nás podobně. Jen u nás už u nich táhlo déle, proto sice nechci podceňovat jeho city :lol:, ale já mu dala na výběr dvě možnosti já/ona, ale nabídla vidinu života bez dětí a volnost. Druhý den přišel z práce jakoženic, ale to jsem ho poslala za ní. Den „odhalením“ u nás idylka, oslava narozenin, úžasný, nic nenasvědčovalo tomu, co přijde.
Mně tu tenkrát moc pomohla diskuze na E. a pak jsem si každý den psala, vypsala jsem se. A finančně to jde? Já měla své bydlení, ale dalo mi celkem hodně energie, práce a času, než jsem si aspoň oddechla.

@Anonymní píše:
No, kdyz k nam prisla na navstevu, tak, jak jsem psala, tak ex vetsinou pracoval do 18 hodin. Ona od nas odchazela kolemv20 hod. Kdyz prusla nejaka kamaradka a on prisel z prace, prohodil s ni par vet a sel neco delat, ale jak tam byla ona, tak s nami celou dobu sedel a tak zasnene se na ni dival. Ona mu pri rozhovoru obcas lehce sahla na stehno nebo rameno. To uz jsem zpozornela a od jiste doby ji uz nezvala. Pisledni, tak 4 mesuce, před odchodem, uz to nedokazal sjryvat, ale furt zapiral, bylo to psychicky náročné a jak jsem sla na nocni, tak mi deti rikaly, ze tatka nekam odesel, ze pry se brzy vrati, ale starsi se kolikrat vnoci vzbudila a on doma nebyl a me nefikazal vysvetlit, kde byl. Obcas jel pres vikend na montaz a ja se potom dozvedela, ze s ni jezdil na wellnes. Pak jsem uz zprudka uhodila a on po pulhodine priznal, ze nekoho ma, ale nechtel rict, koho. Ja to ale uhodla a on nezapiral. Rikam mu, milujes ji, a on, ze jo a ja, chces s ni zit a on, ze jo. Rekla jsem, snad bych ti to i odpustila, chces ji opravdu a on, ze jo, tak rikam, tak bez za ni rovnou, nebudu cekat, az si najdete spolecne bydleni. Ona bydlela s detmi prechodne u kamaradky, protoze prisla v exekuci o domek. Pak si spilecne nasli dum, ktety se pronajimal, naproti nás, protoze, ona do bytu nechtela. 8 pokojovy dum jim pronajali za 8 tisic, orotoze chteli, at jim ho ex pomalu spravuje.
  • Citovat
  • Upravit
28
28.4.19 19:38

Člověk by řekl, že ženská se čtyřma dětma už se nikde nechytá a podívej ten tvůj hňup se chytil. Pěkná mrcha ta baba. Já bych jí dala co proto, že by si hned rozmysleli bydlet naproti. Musí to být pro tebe opravdu hodně těžké, ale třeba na tebe časem čeká někde lepší chlap. Myslím, že do budoucna si někoho najdeš a budeš spokojená a on bude litovat, že tě opustil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí