Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, dřív jsme ji měla snad 5× do roka. Pak jsem vyměnila partnera ( né kvůli mykóze 😄 ) jsme spolu skoro 2 roky, a mykózou jsem měla asi 3×, z toho teď dvě v těhotenství, jednu mám i teď kvůli antibiotikům, a to mi ještě partner říkal, v lékárně paní doporučuje brát probiotika, a já že nemusím já na tom přece po antibiotikách netrpím, omyl, v těhotenství je všechno možné 😄
Nez jsem vysadila antikoncepci, mela jsem ji +- 6× do roka. Doktor s tim nic neudela… kupte si boraxove globule a fungicidni mast. Tu mast pouzivejte Vy i pritel. Ty globule pak pouzivejte treba 1× tydne 1, muze se preventivne, je to takova desinfekce
Ještě nedávno jsem mykózy nikdy neměla. Letos na jaře jsem si pořídila nové kalhoty na túry do hor. Jenže mi asi nějak nevyhovoval ten materiál, takže pokaždé, když jsem se s nimi vypravila na delší cestu, tak hup a bylo. Kalhoty teď nenosím a mám klid.
No tak jakmile začnou být vedra tak ji mám vždy… jednou jsem ji dostala přes kalhotky od ségry a od té doby na to trpím. Tak nevím tak 10 x do roka? No a teď co nenosí kalhotky a chodím na ostro tak jsem ji měla letos asi 3×
Já mám třeba neustále problémy. Vždycky se vyléčím, chvilku klid a pak to mám znova. Zrovna jsem byla včera na imunologii skrz to a pak doktor mi řekl, že bohužel některé ženské na tohle trpí celý život. Někdo trpí neustále na záněty močových cest, někdo na zánět průdušek atd. takže já mám tu smůlu a furt trpím na tyto záněty ať dělám, co dělám…
A kolikrát to mám za rok snad ani nepočítám ![]()
Ahojky, zajímalo by mě, jak často se vám objeví mykóza, já ji měla v září, ale to partner bral antibiotika( oba jsme se prelecili cortimazolem), po kterých jsem měla mykozu před rokem, teď se mi objevila znovu, bez příčiny
. Otázka zní, kolik mykóza už je přes čáru mít za rok. Nikdy jsem na ně netrpěla, případně čím mohu podpořit, aby se nevrátili.