Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kamča.dalmatinka píše:
Přesně lisované dřevo. já taky kupuju teda klasik na pálení. není v tom žádnej rozdíl kromě v ceně. Ve zverimexu dáš skoro dvojnásob ceny jen proto že na obalu je kočka
Oživuju diskuzy.
Někde jsem četla, že se může dávat křečkovi i bílý jogurt
je to pravda?
Pokud ano, tak jak a kam mu ho dát, aby se v něm nevyválel a nevylil ho do podestýlky
Možná blbej dotaz, omlovám se, ale zajímá mě to ![]()
Křečka máme teprve měsíc ![]()
Řekla bych že lepší bude akvárium, já ho taky měla jen v akváriu
ona se jim může zaseknout pacička mezi ty mřížky u klece, sem slyšela
Moji milovaly ty tyčinky pro křečky
to určitě nesmí chybět a něco na hlodání aby si brousily zoubky prodávají i takový minerální kámen
nebo postačí větvičky z nějakého ovocného stromu
moji křečkové neuměly pít z pítka tak měly mističku s vodou
a nesmí chybět určitě domeček
![]()
@Jančakecalka píše:
Oživuju diskuzy.
Někde jsem četla, že se může dávat křečkovi i bílý jogurtje to pravda?
Pokud ano, tak jak a kam mu ho dát, aby se v něm nevyválel a nevylil ho do podestýlkyMožná blbej dotaz, omlovám se, ale zajímá mě to
Křečka máme teprve měsíc
Já jsem mu párkrát(asi dvakrát) jogurt dala, asi tak jednu lžičku na víčko od zavařovačky
a položit to prostě někam do klece…maximálně se v tom projde
a očistí se snad sám…kdyby si se chtěla dovědět víc, napiš do zpráv, zkušeností s křečkama mám až až ![]()
@Jančakecalka Kdysi jsme měli džungaráky několik let a taky jsme jim dávali jogurt, resp. jogurtové mléko. Ve zverimexu nám poradili, že jim máme dát něco tekutějšího (jako kefír, acidofilní mléko atd., pozor, nemělo by to být moc tučné) a dát to do napáječky. Takže jsme měli dvě napáječky, jednu na vodu, druhou na jogurt a nebyl žádný svinčík.
Jogurt klidně může, ale opravdu jen malinko… třeba olízat vyjedený kelímek ![]()
@luciehav píše: Řekla bych že lepší bude akvárium, já ho taky měla jen v akváriuona se jim může zaseknout pacička mezi ty mřížky u klece, sem slyšela
Moji milovaly ty tyčinky pro křečky
to určitě nesmí chybět a něco na hlodání aby si brousily zoubky prodávají i takový minerální kámen
nebo postačí větvičky z nějakého ovocného stromu
moji křečkové neuměly pít z pítka tak měly mističku s vodou
a nesmí chybět určitě domeček
![]()
Máme klec a je spokojenej. paní ve zverimexu nám říkala, že v tom má více vzduchu
Tyčinky pro křečky už máme, různé pamlsky taky ![]()
Miluje tvrdý chleba ![]()
Větvičku z ovocného stromku už tam má taky, ale moc o ní nestojí. Spíč má rád ovoce a zeleninu.
Ten náš umí pít z pítka, naštěstí ![]()
Domek má takovou kuličku ze slámy, je v ní spokojenej, nosí si tam baštu ![]()
@Polls píše:
Já jsem mu párkrát(asi dvakrát) jogurt dala, asi tak jednu lžičku na víčko od zavařovačkya položit to prostě někam do klece…maximálně se v tom projde
a očistí se snad sám…kdyby si se chtěla dovědět víc, napiš do zpráv, zkušeností s křečkama mám až až
Díky za radu
zkusím to.
Dobře, když budu něco potřebovat, určitě písnu do sz ![]()
@Hoa Mai píše:
@Jančakecalka Kdysi jsme měli džungaráky několik let a taky jsme jim dávali jogurt, resp. jogurtové mléko. Ve zverimexu nám poradili, že jim máme dát něco tekutějšího (jako kefír, acidofilní mléko atd., pozor, nemělo by to být moc tučné) a dát to do napáječky. Takže jsme měli dvě napáječky, jednu na vodu, druhou na jogurt a nebyl žádný svinčík.
@Jančakecalka ale nedávejte mu toho moc, zvlášť jestli máte jen jednoho. My měli rodinku, takže měli větší spotřebu. A to, co nesní, by se mu mělo po pár hodinách vzít a napáječka vymýt, aby se mu to tam nekazilo. Jestli žere třeba v noci, tak mu dát jogurt večer a ráno vzít a napáječku vymýt. Už si přesně nepamatuju, ale myslím, že jsme jim ho dávali tak jednou dvakrát do týdne.
Jogurt jsem dávala dvakrát týdn, tak ani ne čtvrtku lžičky a měla jsme na to takovou malinkou kamnou mističku, kterou nepřeklopil, Párkrát se v tom i prošel, ale v pohodě to ze sebe „umyl“.
@Hoa Mai píše:
@Jančakecalka ale nedávejte mu toho moc, zvlášť jestli máte jen jednoho. My měli rodinku, takže měli větší spotřebu. A to, co nesní, by se mu mělo po pár hodinách vzít a napáječka vymýt, aby se mu to tam nekazilo. Jestli žere třeba v noci, tak mu dát jogurt večer a ráno vzít a napáječku vymýt. Už si přesně nepamatuju, ale myslím, že jsme jim ho dávali tak jednou dvakrát do týdne.
Tak to je jasný, že se mu to tam nesmí nechat dlouho, chápu
Ano, máme jen jednoho, ten nám ke dvěma psům stačí ![]()
@Irinka0210 píše:
Jogurt jsem dávala dvakrát týdn, tak ani ne čtvrtku lžičky a měla jsme na to takovou malinkou kamnou mističku, kterou nepřeklopil, Párkrát se v tom i prošel, ale v pohodě to ze sebe „umyl“.
Tak to je dobře, já se právě bála, aby pak nebyl špinavej, nesmrděl skyslým jogurtem a tak ![]()
@Jančakecalka Určitě ne, oni jsou křečci dost čistotní a dost se umejvaj, řekla bych že i víc, než některý lidi
![]()
@Irinka0210 píše:
@Jančakecalka Určitě ne, oni jsou křečci dost čistotní a dost se umejvaj, řekla bych že i víc, než některý lidi![]()
To jo, to asi bude pravda, ten náš se čistí každou chvíli ![]()