Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Irinka0210 píše:
@Jančakecalka Jsou to zlatíčka
To ano, máme ho moc rádi, je s nim zábava ![]()
Džungaráčci jsou fajn, jen mi vždy přišli že se nedají úplně ochočit. Jogurt ani maso nikdy nejedli, jinak směs pro křečky, ovoce, zeleninu, velice je zaměstnalo vyjedení rozpůleného vlašského ořechu, tráva, tvrdý chléb, piškoty.
Po dlouhé době jsem si ted místo džungaráčka koupila zlatého a byla to CHYBA!
Nenaučil se chodit na záchod do písku (akvárko smrdí každý druhý den
), rozkousal žebříčky a dřevěný můstek, každé ráno to v akvárku vypadá jak po výbuchu atomovky ![]()
Zlaté už jsem také měla (foto) ale žádný nebyl takový bordelář a smradoch ![]()
@Reniii píše:
Džungaráčci jsou fajn, jen mi vždy přišli že se nedají úplně ochočit. Jogurt ani maso nikdy nejedli, jinak směs pro křečky, ovoce, zeleninu, velice je zaměstnalo vyjedení rozpůleného vlašského ořechu, tráva, tvrdý chléb, piškoty.
Po dlouhé době jsem si ted místo džungaráčka koupila zlatého a byla to CHYBA!
Nenaučil se chodit na záchod do písku (akvárko smrdí každý druhý den), rozkousal žebříčky a dřevěný můstek, každé ráno to v akvárku vypadá jak po výbuchu atomovky
Zlaté už jsem také měla (foto) ale žádný nebyl takový bordelář a smradoch
Tak to asi bude tim křečkem. Známá má taky toho, jak píšeš a je to taky pěknej bordelář ![]()
Ten náš mrnous-o něm ani nevím, že ho máme, je tak tichej, ani v noci nedělá binec
Nesmrdí, chodí na záchod do jednoho koutku v kleci
Máme ho pár týdnu a příde mi, že si už na nás docela zvyknul a nechá se i pohladit a vzít do ruky, ale je to teda rychlík, člověk musí bejt dost ostražitej
když mu dávám krmení, tak je hned u dvířek a chtěl by vylézt ![]()
@Reniii Je to rohodně „tím“ křečkem, ne všichni zlaťáci jsou takový, jak píšeš. Ti moji všichni chodili normálně na záchod a uplně v pohodě se nechali ochočit. A máš samečka nebo samičku?
@Irinka0210 Já bych taky ráda věděla, jestli máme samce nebo samici, ale on/ona se nechce nechat prozkoumat ![]()
@Jančakecalka a vyfotit by se nenechal? že bychom koukli
pokud se nechce nechat okouknout v ruce, tak ho dejte do průhledné plastové krabičky a koukejte zespoda ![]()
@Reniii No tak to je jasný, že smrdí, protože samičky maj ovulaci co 3.-4. den a jsou cítit, protože vábí samečka na pach. A celkově jsou samičky energičtější. Neteře křečková taky vše likviduje ![]()
Tak oni jsou nejvíc cítit v říji (samičky) nebo když vypustí pachové žlázky - tj. při manipulaci když se bojí. Chováme kde co a nepřijde mi, že by křečci byli nějak extra cítit ![]()
@HanHa píše:
@Jančakecalka a vyfotit by se nenechal? že bychom kouklipokud se nechce nechat okouknout v ruce, tak ho dejte do průhledné plastové krabičky a koukejte zespoda
tak koukali jsme zespoda, ale nezjistili jsme to stejně, no to je fuk, hlavně, že je spokojenej u nás ![]()
Foto mám a dávám ![]()
@Jančakecalka píše:
@Irinka0210 Já bych taky ráda věděla, jestli máme samce nebo samici, ale on/ona se nechce nechat prozkoumat
Tak už víme, co máme
je to sameček
nechal se vzít do ruky a krásně to bylo vidět ![]()