Jak chovat křečka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4692
24.9.14 18:27

@Jančakecalka Jsou to zlatíčka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
24.9.14 20:11
@Irinka0210 píše:
@Jančakecalka Jsou to zlatíčka :)

To ano, máme ho moc rádi, je s nim zábava :*

• Citovat
  • Upravit
737
24.9.14 21:37

Džungaráčci jsou fajn, jen mi vždy přišli že se nedají úplně ochočit. Jogurt ani maso nikdy nejedli, jinak směs pro křečky, ovoce, zeleninu, velice je zaměstnalo vyjedení rozpůleného vlašského ořechu, tráva, tvrdý chléb, piškoty.
Po dlouhé době jsem si ted místo džungaráčka koupila zlatého a byla to CHYBA!
Nenaučil se chodit na záchod do písku (akvárko smrdí každý druhý den :zed: ), rozkousal žebříčky a dřevěný můstek, každé ráno to v akvárku vypadá jak po výbuchu atomovky :cert:
Zlaté už jsem také měla (foto) ale žádný nebyl takový bordelář a smradoch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
27.9.14 12:34
@Reniii píše:
Džungaráčci jsou fajn, jen mi vždy přišli že se nedají úplně ochočit. Jogurt ani maso nikdy nejedli, jinak směs pro křečky, ovoce, zeleninu, velice je zaměstnalo vyjedení rozpůleného vlašského ořechu, tráva, tvrdý chléb, piškoty.
Po dlouhé době jsem si ted místo džungaráčka koupila zlatého a byla to CHYBA!
Nenaučil se chodit na záchod do písku (akvárko smrdí každý druhý den :zed: ), rozkousal žebříčky a dřevěný můstek, každé ráno to v akvárku vypadá jak po výbuchu atomovky :cert:
Zlaté už jsem také měla (foto) ale žádný nebyl takový bordelář a smradoch :lol:

Tak to asi bude tim křečkem. Známá má taky toho, jak píšeš a je to taky pěknej bordelář :mrgreen:
Ten náš mrnous-o něm ani nevím, že ho máme, je tak tichej, ani v noci nedělá binec :* Nesmrdí, chodí na záchod do jednoho koutku v kleci :palec: Máme ho pár týdnu a příde mi, že si už na nás docela zvyknul a nechá se i pohladit a vzít do ruky, ale je to teda rychlík, člověk musí bejt dost ostražitej :mrgreen: když mu dávám krmení, tak je hned u dvířek a chtěl by vylézt :*

• Citovat
  • Upravit
4692
27.9.14 12:42

@Reniii Je to rohodně „tím“ křečkem, ne všichni zlaťáci jsou takový, jak píšeš. Ti moji všichni chodili normálně na záchod a uplně v pohodě se nechali ochočit. A máš samečka nebo samičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
27.9.14 12:53

@Irinka0210 Já bych taky ráda věděla, jestli máme samce nebo samici, ale on/ona se nechce nechat prozkoumat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2716
27.9.14 19:30

@Jančakecalka a vyfotit by se nenechal? že bychom koukli :) pokud se nechce nechat okouknout v ruce, tak ho dejte do průhledné plastové krabičky a koukejte zespoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
27.9.14 20:49

@Irinka0210 Já mám samičku i s papírama (nejspíš na hlavu :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
27.9.14 21:28

@Reniii No tak to je jasný, že smrdí, protože samičky maj ovulaci co 3.-4. den a jsou cítit, protože vábí samečka na pach. A celkově jsou samičky energičtější. Neteře křečková taky vše likviduje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
28.9.14 09:34

Tak oni jsou nejvíc cítit v říji (samičky) nebo když vypustí pachové žlázky - tj. při manipulaci když se bojí. Chováme kde co a nepřijde mi, že by křečci byli nějak extra cítit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
2.10.14 17:52
@HanHa píše:
@Jančakecalka a vyfotit by se nenechal? že bychom koukli :) pokud se nechce nechat okouknout v ruce, tak ho dejte do průhledné plastové krabičky a koukejte zespoda :)

tak koukali jsme zespoda, ale nezjistili jsme to stejně, no to je fuk, hlavně, že je spokojenej u nás ;)
Foto mám a dávám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
2.10.14 17:53
@Reniii píše:
@Irinka0210 Já mám samičku i s papírama (nejspíš na hlavu :lol: )
:mrgreen: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
2716
2.10.14 20:10

@Jančakecalka :srdce: krásný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
5.10.14 10:12
@HanHa píše:
@Jančakecalka :srdce: krásný :)

Díky ;)

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
23.11.14 12:48
@Jančakecalka píše:
@Irinka0210 Já bych taky ráda věděla, jestli máme samce nebo samici, ale on/ona se nechce nechat prozkoumat :mrgreen:

Tak už víme, co máme :dance: je to sameček :* nechal se vzít do ruky a krásně to bylo vidět :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný