Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Jančakecalka Teda, je nádherný prcek maý
Já si snad taky zase pořídím ![]()
@Irinka0210 píše:
@Jančakecalka Teda, je nádherný prcek maýJá si snad taky zase pořídím
Děkuju ![]()
To bys měla, je to úžasný tvoreček a dcera ho miluje
![]()
Po delší době obnovuju tuto diskusi.
Chtěla jsem se zeptat, proč náš křeček začal okusovat jedno místo v kleci-ty kovové části?
Nudí se nebo chce ven z klece?
Nechápu to, nikdy před tím to nedělal a ted to dělá aspon jednou někdy i dvakrát denně a mě to děsně vytáčí, když ho vidim ![]()
Na okusování toho má v kleci dostatek ![]()
@Jančakecalka Mě to křeček dělal taky, přiznám se, že jsem to neřešila. V kleci toho měl na okusování taky dost, ale prostě musel okousat i klec. No a pak jsem klec i s vybavením - kolotoš a chaloupku - půjčila sestře pro jejich křečkovou a okusuje nejen klec, ale i domeček a kolotoč ![]()
@Irinka0210 píše:
@Jančakecalka Mě to křeček dělal taky, přiznám se, že jsem to neřešila. V kleci toho měl na okusování taky dost, ale prostě musel okousat i klec. No a pak jsem klec i s vybavením - kolotoš a chaloupku - půjčila sestře pro jejich křečkovou a okusuje nejen klec, ale i domeček a kolotoč
My jsme pro něj kupovali novou klec i vybavení, takže tam nemůže cítit nějakého jiného křečka. ![]()
Jde mi taky o to, že jak okusuje ty kovové,,tyčky,,tak jsou něčím natřené a on to má ohlodaný uplně do stříbrného kovu, bojim se, aby mu z toho něco nebylo, jak se zbavuje toho nátěru či co to je. ![]()
@Jančakecalka Mě to dělal ten náš i s novou klecí, u segřiný křečkový to může být jiným křečkem, nevím. Al jinak z toho křečkům nic nebylo, taky to měl bez barvičky, tam kde to okusoval
@Irinka0210 píše:
@Jančakecalka Mě to dělal ten náš i s novou klecí, u segřiný křečkový to může být jiným křečkem, nevím. Al jinak z toho křečkům nic nebylo, taky to měl bez barvičky, tam kde to okusoval
Tak děkuju, to mě uklidnilo, že se mu nic nestane a že je i ten náš normální
![]()
Po delší době jsem jdu opět pro radu ![]()
Muže jíst křeček syrový banán? Myslim tim, rovnou, když je oloupaný? Sušený banány miluje, ale když cítí, že někdo okolo jí banán, tak začně v kleci nasávat, ale dosud jsem se bála, aby se mu něco nestalo ![]()
Dáváte nebo ne?
Díky
@Jančakecalka Může, taky jsme dávala, ale je dobrý druhý den mu vyndat zásoby z domečku, aby tam ten banán nedělal neplechu ![]()
@Irinka0210 píše:
@Jančakecalka Může, taky jsme dávala, ale je dobrý druhý den mu vyndat zásoby z domečku, aby tam ten banán nedělal neplechu
Jo, tak super, hned mu kousíček jdu dát ![]()
To já mu ten domek,,uklízim,,každý den, vždycky tam nasyslí ovoce a zeleninu, tak aby mu to tam neplestnivělo.
Z našeho křečuldy jsem udělala toto

, tak díky těm, kteří mi radili 
Jo, a na jogurtu vyloženě ujíždí