Jak čistíte koberec?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.10.16 12:59

Jo a jeste k tomu pocuravani. Kdyz kolikrat vidim, jak v domacnostech nijak extra neresej ani 100× pocuranej gauc!! To mi teda prijde uplne ekl. Ja u deti odplinovavani extra neresila, nechala jsem to na nich. Protoze resit denne 3× pocuranej gauc, 6× podlahu a 10 x teplaky… Na to jsem asi moc lina.

• Citovat
  • Upravit
20767
13.10.16 13:17
@Svítící žárovka píše:
Ja bych teda neverila ani ty plovoucce. Takova louzicka na spare - a hned to vsakujou ty vrstvy pod pochuznou vrstvou a bobtna to a bobtna… Brrrr.Nebo jestli jsou uz ted ty plovoucky jiny, to netusim. Diky bohu, ze se budem brzo stehovat. Koberec a plovoucka mi do baraku nepachne.

Stát se to může, my měli plovoučku ve starém bytě, kolkrát mi přetekla kytka a zůstala na zemi louže jakou dobu, než jsem si toho všimla a nic se nestalo :nevim: Teď máme dřevěnou podlahu, to jsem na to teprve zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.10.16 13:25
@Svítící žárovka píše:
Jo a jeste k tomu pocuravani. Kdyz kolikrat vidim, jak v domacnostech nijak extra neresej ani 100× pocuranej gauc!! To mi teda prijde uplne ekl. Ja u deti odplinovavani extra neresila, nechala jsem to na nich. Protoze resit denne 3× pocuranej gauc, 6× podlahu a 10 x teplaky… Na to jsem asi moc lina.

Švagrová dávala na gauč nějakou nepromokavou vložku nebo co to bylo, myslím, že to patřilo do postýlky, na to deku a případná nehoda se nedostala, kam neměla. Ale malej se na nočník naučil rychle.
Ale zažila jsem u kamarádky na návštěvě, že kluk počůral gauč, ona na to hodila plenku, víc neřešila, uschlo to a jelo se dál 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
13.10.16 14:35
@Black Cat píše:
@radkka Jo, jo zlatá plovoučka a kusový koberce. Já už si teda vůbec neumím představit mít koberce všude, po celé místnosti… :nevim: Když vidím, jaká je voda po vytírání podlahy… tak to samé musí být v těch kobercích, akorát, že se to čistí jednou za čas. No humáč… :poblion:

Jo jo, jsem ráda za dřevěné podlahy s jedním jediným kusovým koberce. Řešíme podkroví a i tam chci podlahy a koberce max. děckám k posteli.
Sice občas máme chomáče prachu v rozích, ale zase vím, že když uklidím, tak je fakt uklizeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
13.10.16 16:17

@Black Cat @Aries6 My máme zase celoplošné. Není to moderní a nechci to navždy, ale zrvona než jsou děti malé - měkké, teplé,, tmlumí hluk, myslím, že i sousedi pod náma to musí ocenit. Jako u našich jsou i jiné podlahy a furt se řeší, zda tomu děcku tam na zemi není zima nebo nech těma kostkama tak netříská. Sem za to ráda. A hygiena - mám rada čisto, uklizeno, ale zas přehnaná hygiena není podle mně vůbec zdravá, takže nějaké roztoče v koberci apod. jsou normál a neřeším (i když jsem stejně civilizačne rocitlivěná a pod mikroskopem bych je vidět nechtěla :D). Aspoň mají mé děti menší šanci na alregie a civilizační onemocnění. Jinak byl koberec trochu počůraný dvakrát, normál se to na místě vyprala mýdlem a myslím, že na to neumřeme. Na gauči mám stahovací potah, takže ten jde vyprat celej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
14.10.16 21:51

A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie