Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
ahoj, mám prosbu. Jak mám dávkovat homeopatika Chamomilla Vulgaris 9CH na prořezávání zoubků? V lékárně mi řekli, že dávkování poradí lékař, ale naše mudra má dovolenou
.Poradíte, prosím, některá z vás, již zkušených mamin?
díky moc. Míla
Dávám 3× denně, 2 kuličky, rozdrtím na lžičce a rozpustím ve vodě.
Jé kočky, jste zlatý, to je rychlovka. moc děkuji
a krásný den přeji vám i vašim mimčátkům
Ahoj, já dělám takto: rozpustit 2 kuličky v deci vody a kdykoli tě napadne, potřít dásně štětičkou (třeba tou do uší). Obecně u homeopatik pro děti rozpustit 3 kuličky v deci vody a 2-3× denně djednu lžičku.
My homeopatika rozpouštíme v lžičce vody ve štamprli. Kuličky nesmí přijít do styku s kovem. Nevím proč, ale doktorka mě na to upozorňovala.
Nejideálnější je rozpustit homeopatika ve stříkačce a pak podávat.
ahojte mamicky mam 4.mesacneho syna a asi nam idu zubky. zle spavame ahlavne na vecer ale okolo 8.hod. ho pochiti nervozita,plac a neni mozne ho utisit. davam mu viburkol cipky- to su homeopatika ale mozem len 2krat za den a to ocividne nestaci.
chcela som sa preto opitat na tu chamolilu 9ch. mozem mu ju davat aj ked je taky malicky
a ako sa to davkuje a pouziva. bola bi som velmi vdacna za radu
prosiiim poraddte ![]()
Ahoj,
camomil se dává jedna lžička 3× denně, a rozpouští se to 10 granulí v 100 ml vody.
Jinak proč ne kov tak kvůli snížení účinku, řekla bych kvůli harmonii, kov a bylinky k sobě asi moc nejdou
i když všechno je z přírody že, ale přeci jen kov má jiné fyz. vlastnosti a účinky na člověka než plast. Asi tak ![]()