Jak dlouho brát Ascorutin?

14546
21.3.11 08:42

jak dlouho brát ascorutin?

může mi někdo říct jak dlouho se má brát? je tam dost tabletek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7213
21.3.11 08:45

ono i zalezi na jaky problem ho beres…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nai - neprihlasena
21.3.11 08:48

A co ti řekla dr, případně kdy jdeš na kontrolu? Já brala ascoritun na špinění v těhu a brala jsem ho dokud jsem ho měla - a vyšlo to krásně asi do 11-12 týdne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14546
21.3.11 08:56

v noci jsem špinila, tak jsem jela na pohotovost - řekla jsem, že to bylo jen jednou po malý, že jinak jsem nešpinila, předepsali mi ascorutin 1-1-1 ale od tý doby nic, tak nevim jeslti je nutný ho brát, na pohotovosti mi to nikdo nebere, muj mudr dnes neordinuje, jinak bych se ptala jich :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.3.11 08:59

Tak bych ho brala do další kontroly u dr a tam se ho zeptala. Případně mu zavolala, až bude ordinovat. Klidně ho ber

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
21.3.11 09:04

já jdu k doktorovi až 31.3. do tý doby má dovolenou :-? volala jsem k jeho zástupu, ale tam mi moc milá sestra řekla, že pan doktor nemá čas na telefon, ať si přijdu :cert: a v tý nemocnici pro změnu nikdo nemá čas zvednout telefon :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
21.3.11 09:04

aha,ja nevedela,ze jsi tehotna…ja kdyz jsem spinila,tak jsem uzivala 3tbl denne a muj mudr vzdycky rikal,ze kdyz prestanu spinit,at po dalsich dvou dnech vysadim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
21.3.11 09:07

já jsem právě špinila jednou v noci, vylekalo mě to, protože jsem po ZT a hned jsem tam běžela, chtěli mě hospitalizovat, což jsem odmítla a vyfasovala jsem ascorutin 3 denně, ale nikdo mi neřekl ,jak dlouho brát, vůbec se se mnou nebavili, když jsem řekla, že v nemocnici bejt nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
21.3.11 09:08

ahoj, já ho taky měla z nemocnice na špinění, a pokud si 3 dny bez špinění, tak už ho můžeš přestat brát. Jinak moje doktorka mi pak říkala, že to nejsou nic moc prášky, takže pokud nešpiníš, tak už je neber. V příbalovým letáku je i upozornění na braní v těhotenství, takže ty 3 dny a pokud si v pohodě, tak můžeš přestat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
21.3.11 09:10

no právě, já četla, že se v těhu brát nesměj :-? ale vim, že je berou hodně, tak nevim co dělat, špinila jsem v pátek v noci - jednou po malý, potom nic, takže jsem v sobotu měla dva prášky, v neděli tři a dneska jeden zatim, a další brát nechci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.3.11 09:23

To je napsáno skoor u každých léků a ascorutin je v těhotenství na špinění předepisován normálně a určitě neuškodí, takže toho se neboj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
21.3.11 09:32

už jsem se dovolala! tak prej se předepisuje uplně běžně a někdo ho bere i delší dobu, uf, tak mi spadl kámen ze srdce a už se těším na kontrolu k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
21.3.11 09:55
jadviga píše:
už jsem se dovolala! tak prej se předepisuje uplně běžně a někdo ho bere i delší dobu, uf, tak mi spadl kámen ze srdce a už se těším na kontrolu k doktorovi

tak na pohotovosti by ti nepredepsali neco co nesmis…ascorutinu se vubec neboooj,ja ho uzivam docela casto,akorat kdyz uz nespinis,tak bych ho vysadila,toto muj nazor…a tak mi to bylo i porazeno od mudra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
21.3.11 09:57

přesně jak píše Radana :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25195
21.3.11 10:00

Ahoj, já ho dostala, když jsem lehce krvácela v 6.tt (měla jsem jen kapku krve na papíře) a diagnóza zněla štěrbinové odloučení - hrozící potrat. Klid a ascoritin (3× denně 2). Dva dny na to jsem byla u své doktorky, nazvala to poraněním, které se krásně hojí a vzhledem k tomu, že už jsem jen lehce špinila mi dávku snížila na 3×1. Dál jsem ho poctivě brala a po 10ti dnech na kontrole jsem se ptala, jestli mám vybrat to balení a ona, že když nešpiním (špinila jsem jen 4 dny), tak to nemá smysl, tak jsem ho vysadila.
Takže to moje zkušenost, protože nevím, na co ho máš ty …
Ale slyšela jsem, že ho některé berou celé těh. a jakmile vysadí, tak hned špiní …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí