Jak dlouho bude korona řádit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37145
20.3.20 08:38

Bude to tu dlouho. My se s tim mozna popereme rychle (v řádu měsíců), ale okolni staty nam to sem zatahnou znova hned jak se otevřou hranice, protoze ne vsude delaji nejaka opatreni, řada států to celkem podcenila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
20.3.20 08:42

Osobně si myslím, že do konce března to bude krizové, duben ještě také, ale pomalu se to začne zlepšovat…ale nejsem odborník, pouze tak něj to cítím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122849
20.3.20 08:48

Důležité je najít lék. Bez toho se zřejmě nepohneme z místa. Boj to bude dlouhý, v řádu měsíců. Je nutné, aby se všechno dostalo do normálního stavu. Už teď, co sleduji zprávy, máme 5 až 6 krát více nakažených než Slovensko. Itálie- to je jedna velká Evropská katastrofa. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39415
20.3.20 08:53
@Ms.Ragdoll píše:
Myslím, že se v tom v Evropě budeme s menšími či většími přestávkami plácat do té doby, než někdo přijde s funkční vakcínou. Přijímačky se podle mě budou dělat buď na dálku, nebo se to celé prostě posune.

Vidim to stejne. Budeme se v tom placat do leta. A i potom jeste nebude klid a cisto od toho viru. Bohužel si myslím, ze se i pak bude objevovat. Jen bude populace promorena, tak uz nebude tak nakazlivy a chytne ho min lidi. Bude to pak jak klasicka sezonni chripka. :think:
Myslim vyskytem. Ne prubehem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39415
20.3.20 08:55
@Kotatko03 píše:
Osobně si myslím, že do konce března to bude krizové, duben ještě také, ale pomalu se to začne zlepšovat…ale nejsem odborník, pouze tak něj to cítím :think:

V dubnu tady bude teprve spicka, aspon podle Prymuly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
20.3.20 08:56

Taky by mě zajímalo, jestli půjdu, koncem dubna vůbec dodělat poslední zkoušku k maturitě no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39415
20.3.20 09:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
20.3.20 09:00

Budeme rádi, když do Vánoc to zmizí, ale nevím.. Budeme doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
20.3.20 09:10

@Ms.Ragdoll posune posune… Ale na kdy.. Na srpen?? Musí být ještě měsíc po tom datu náhradní termín a čas na odvolaní… Podle mě je blbost to stihnout jestliže to bude ještě tak 3 měsíce ta korona tady radit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
20.3.20 09:12

@Ibibi doporucuju web https://www.worldometers.info/coronavirus/ okolo večerních hodin se tam vse aktualizuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
20.3.20 09:14

@mrav Ne lék, ale vakcínu. Vývoj prý trvá tak 18 měsíců. Nějaký lék už mají Japonci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
20.3.20 09:20

Počítám do konce dubna, možná ještě květen, taky to dost zavisí nejen na česku, protože u okolních států to bude dle mě trvat déle, tam ty opatření nejsou taková, v německu ani roušky nenosí a už ted tam mají velké narusty, takže otazka je, když v česku se to zlepší, zda to sem nebudou zavlekat pendleři..já počítám, že v česku se to začne lepšit v půlce dubna, spíš konec a v té době některá opatření nebudou tak tvrda, ale hranice a tak, s tím počítám déle, já se osobně psychicky připravuji i na variantu, že to může trvat do léta, ale raději bych tu rychlejší variantu, jako každý..

když bych měla říct tu nejhorší verzi, tak si myslím, že do léta a to bude hrozný průser pro lidi a ekonomiku..

ještě je ve hře lék, očkování bude si myslím min za rok, pokud by našli funkční lék, myslím, že do konce května by se to mohlo vracet k normálu, ale mám kolem sebe optimisty, co si myslí, že po velikonocích je pokoj, tak to já si teda nemyslím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39415
20.3.20 09:22

No, ja prave s ohledem na prubeh v Cine a jak to ted je v zemich okolo nas, pocitam spis s tim letem nejdriv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
20.3.20 09:24

@Linda42 super, diky 👍 👍 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
20.3.20 09:27

3 -4 měsíce pro Českou republiku..
Zavřené hranice minimálně do konce roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí