Jak donutit dospělé dítě jít do práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@madona373 píše: Více
já to tak mám v plánu a předtím hezy pomáhat doma a zapojovat se…protože toto, si vychovala jeho matka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Promiň, asi budu tvrdá, ale je to vina mámy..
Jiná možnost než vyhodit z domu není..Pokud to máma neudělá, holt ho bude mít na krku do smrti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A Tobě je do toho co? My bydleli s našimi v domě ještě pár let po vysoké a pak i s dítětem, než jsme postavili svůj dům…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Je jí do toho hodně. Protoze až tu matka s babičkou nebudou, tak se bratrovy průsery můžou navalit na ni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to byli rodiče nadšení, když museli živit další tři krky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přitvrdit, na ulici bych ho nevyhodila, ale nic dalšího mu neposkytla. Žádné jídlo, internet, paušál na mobil, kdyz bude maminka v práci, mohla by vypnout elektřinu. Babicce zakázat ho krmit. Musi pocit důsledky své lenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pučálkovic.Amina sami nás tam chtěli, dům je velký a na vesnicích je to běžné a neživili nás komplet, jen jim přišlo zbytečně, abychom vyhazovali peníze za nájem…předtím jsem nějaký čas bydlela u bývalého…ale my normálně vystudovali a pracovali… ![]()
- Citovat
- Upravit
No tak to je ale dost rozdíl oproti tomuhle lajdákovi, který se válí doma a vyžírá příbuzné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co místo výčitek přestat chodit na brigády. Pokud chce, aby se k tomu postavil, nemůže dělat pravý opak, není to logický.
Co dělá doma ohledně domácích prací?
Jak se choval v době puberty?
Křehkost je v čem? V povaze? Ve fyzické konstituci?
Co má vystudované?
Kolik je mu?
Psychiatr už ho viděl?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A o to jde, že jste pracovali a živili se sami. Spolubydleni rodin v domě je celkem běžná záležitost. Jde o to že tady bratr zakladatelky nic nedělá, živí hoo matka a krmí babička.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 píše: Více
Rodicia takych deti su sami patologicki. Len to nie su schopni vidiet, chapat a vyhladat pomoc. Ich problemy sa odzrkadlia v zivote deti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Líbí se mi řešení vypnout wifi ![]()
Máma ať stanoví, kolik jí má pravidelně přispívat na domácnost a hlavně ať na tom trvá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lentilka135 píše: Více
To vypnutí WiFi je super nápad.
Ještě zakladatelko, jak to měl brácha před rokem ve škole? Chodil pravidelně nebo ho mamka neustále omlouvala a zůstával často doma?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit