Jak hned přestat kouřit?

Anonymní
10.7.20 11:51

Jak hned přestat kouřit?

Zdravím, vím, že mě většina odsoudí a vůbec se nedivím. Jsem hloupá.. Jsem nyní 9+2tt a stále kouřím. Před těhotenstvím jsem vykouřila přes 20 heetu. Kouřím teda ten iqos. Nyní jsem to stáhla na 3 denně, ale i to je hodně, já vím.. Fakt se za to nesnáším :zed:. Nemáte nějaké tipy jak hned přestat? Mám hrozné výčitky :(..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
524
10.7.20 11:56

Jde to přestat kouřit hned. My s přítelem to dokázali. Oba dva jsme byli kuřáci 10 let a skončili jsme spolu v jeden den. Prostě jsme ten den ráno si zapálili společně poslední cigaretu. A už od února nekouříme. Jenže jsme věděli, že se budem snažit o mimi a taky jsem za měsíc zjistila, že se zadařilo. A to jsme byli silní kuřáci. 20 cigaret nebylo problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
10.7.20 11:59

Ja taky kouřila kdyz jsem byla tehotna ale asi do 4 mesice pak jsem přestala a uz mi to zustalo cigarety mi nehorazne smrdi. Bylo mi z toho blbe přestala jsem sama mozna to. prejde i tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.7.20 11:59

Hoď to do popelnice, co chceš slyšet jinýho? On žádnej zázračnej způsob neexistuje. Jen ty a tvoe rozhodnutí…

• Citovat
  • Upravit
15905
10.7.20 12:00

Prostě hned přestat, není nic jednoduššího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
10.7.20 12:01

To jsi teda čune a nechapu, ze jsi to nezahodila uz pri snazeni o dite. Proste mysli na to, ze mu tim ublizujes. Pokud tohle neni dostatecna motivace, tak uz nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
10.7.20 12:11

Prostě se seber, vzpamatuj se a přestaň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
10.7.20 12:17

Mam. Teta přestala po 50 letech ze dne na den, normální cigarety. Důvod? Z týdne na týden mi umřel táta (její mladší bratr) na raka plic, předtim žádné nálezy. Kouřit začali spolu a hodně si užívali cigarka, ostatní z rodiny jim v tom nerozuměli. Nebuď nezodpovědná a přestaň, rakovina plic bolí resp je rozeznatelná většinou až ve stadiu, kdy už nic nezabírá, a prognózy přežití jsou strašný… Držím palce at v sobě najdeš motivaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.7.20 12:18

Jak přestat ze dne na den? prostě přestat..jde to. ale musíš chtít.. :nevim:, ty očividně nechceš, myslíš více na sebe, než na ostatní..
Když bude chut, musíš se nějak zabavit, mít v ruce něco jiného než ten humus, jít kreslit, vzít si tyčinku, mrkev, cokoliv, jen abys neměla prázdné ruce..

• Citovat
  • Upravit
2330
10.7.20 12:30

Děda také kdysi přestal ze dne na den. A to byl kuřák, co dal krabku denně. Chce to jen vůli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4907
10.7.20 12:37

Vezmi všechny cigarety, co máš a znič je, hoď je do popelnice :nevim: Najdi si na internetu pár příběhů o tom, co za absťáky po porodu prožívají děti kuřaček… Teď už neškodíš jen sobě, ale především tomu malinkému tvorečkovi, co nosíš v břiše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
10.7.20 14:29

Taky bych ti doporučila, aby sis přečetla pár článků, co může čekat tvé dítě, až se narodí. Osobně se mi nikdy úplně přestat kouřit nepodařilo (prostě mi to chutná), rozhodně mi ale pomáhá nestýkat se s kuřákama, plyne z toho teda tak 1 cigareta za tři měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
10.7.20 14:35

No, nebylo to v těhotenství. Ale prostě jsem si řekla, že s tím přestanu. Ze dne na den a v pohodě :nevim: Místo každé krabičky si peníze odlož a pak za to kup něco miminku. To zvládneš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
10.7.20 14:37
@Kaileee píše:
To jsi teda čune a nechapu, ze jsi to nezahodila uz pri snazeni o dite. Proste mysli na to, ze mu tim ublizujes. Pokud tohle neni dostatecna motivace, tak uz nic.

No reálně je lepší přestat a o dítě se snažit až tak rok po tom, co s tím sekneš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
10.7.20 14:51

Vím, že mému kamarádovi hodně pomohl takový ten sprej od niccoret ;) jinak, držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí