Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejvyšší pravděpodobnost otěhotnění byla kolem 6.12.2011…
Přijde mi to trošku pozde, na to že jsme ve 23tt a podle normálního kalendáře by to byl teprve 20tt
ve 4 větách nasekat tolik chyb
.To bych nezvládla ani já ![]()
Podle čeho teda usuzuješ že si dnes ve 23tt?Podle ultrazvuku?Ten je dost nepřesný proto že nám se odchyluje celé těhotenství klidně o +-14 dní .
jak jako podle normálního kalendáře? Ta kalkulačka to taky počítá podle normálního kalendáře? Jak to vůbec počítáš? Od data poslední MS?
@Kamča.dalmatinka píše:
ve 4 větách nasekat tolik chyb![]()
no nezlob se, ale že to říkáš zrovna ty
Tobě za to taky někdo tleská? ![]()
A neměla jsi potom, žádný styk ani v prosinci? Kdyby si otěhotněla okolo 3.11., tak jsi min. nějaký 28tt, pět týdnů mi přijde i podle toho nejhoršího utz opravdu veliký rozdíl.
@Anonymní píše:
Tobě za to taky někdo tleská?
no právě tak aspon z něčeho mi dopřej tu radost ![]()
@Anonymní píše:
Tobě za to taky někdo tleská?
Koukám, zas jeden kritik, co se nestydí za svůj názor. ![]()
Sem asi negramotní ale já ty chyby vidím jen tři…ale to je jedno, velice se Ti teda omluvám, že si vůbec dovoluji sem psát s chybama.
Právě, že jsem si ty datumy kdy byl sex psala a je to jen 3.11. a pak až 18.12.
Omlouvám se, včera to vyznělo asi dementně to co jsem psala, ale byla jsme hodně rozrušená, protože mi hlavou problesklo, že než jsme se dala dohromady s přítelem, tak jsem předtím měla nezávazný sex s kamarádem a ten idiot mě včera tak vystrašil, že jsem se trošku sesypala.
Na UZ jsem byla 26.4. a byla jsem 22+1 takže z toho soudím, že jsem v 23tt.
Takže říkáte, že se to může lišit i o 14dní ten UZ?…
Tak to ti to sedí rozhodně spíš na toho 18.12., týdny těhu se totiž počítají od prvního dne poslední mentruace to zn., že v ideálním cyklu, který trvá 28 dní by to bylo
4.12. poslední MS
18.12. ovulace a nyní by si podle MS měla být 21+5, což je zhruba týden rozdíl ![]()
Např. viz odkaz uvedený už výše: http://tehotenstvi.academy.sk/index.php ![]()
Dobrý dne, mám takový probém, dneska jsem ve 23tt…
když to tka vypočítám z5 měla jsem otěhotnět cca 23.11…
Jenže sex jsem měla tehdy naposledy 3.11.
mohla jsem otěhotnět z tohoto sexu? Nebo může být někde ve výpočtech chyba?