Jak je to se zvykáním ve školce

474
11.10.12 10:35

Jak je to se zvykáním ve školce

Ahoj holky, chtěla jsem se zepat, ohledně dávání dítěte na zvykání do školky - 5 dní do měsíce? Synovi budou 3 roky v prosinci a teď ho dávám 1× týdne na 4 hodiny do soukromé školky, je to dost drahé. Chtěla bych ho dávat na zvykání do státní školky, můžete mi prosím napsat, jak to funduje? U zápisu jsme zatím nebyli, protože mu nebyli 3 roky, musí být zápis. Vezmou mi ho do školky tak kam bych ho chtěla dát? Nebo jak to funguje? Děkuji moc za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
11.10.12 10:52

Kazda skolka to ma jinak..zajdi si za reditelkou a rekne ti…ovsem pri dnesnim preplnenem stavu skolek pochybuju ze by ti ho vzali bez zapisu v prubehu roku…k zapisu se chodi i s detmi mladsich tri let ktery v prubehu roku budou mit tri aby ho mohli prijmout. jinak me osobne nejake zvykani prijde tak ze to decko v tom bude mit akorat tak bordel…ja se byla s malou dvakrat podivat na dopoledne ze jsme tam byly spolu pred tim nez nastupovala…14 dni byla jen na dopoledne..a pak uz cely tyden na cely den..a to ji vyhovovalo nejlip. a u nas ve skolce ani tedy zadne zvykani nemaji..bud prijmou na cely den a platis to tak..nebo mas smulu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
11.10.12 10:54

Díky za info, nám řekli ať ani k zápisu nechodíme, když mu ještě nejsou 3 roky, xhystáne se příští rok, tak ansd mi ho vezmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.10.12 10:55
@papopy píše:
Díky za info, nám řekli ať ani k zápisu nechodíme, když mu ještě nejsou 3 roky, xhystáne se příští rok, tak ansd mi ho vezmou.

ona to ma fakt kazda skolka uplne jinak…chce to si vyzjistit podminky v te vasi.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin