Jak jste se zbavili plínek na noc?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
344
14.8.20 23:08

Ahoj, tak náš ve 3,5 pořád měl v noci plinu úplně procuranou, a jednoho dne řekl, že plinu už ne. No a od té doby to opravdu zvládá ( sem tam nehoda). Suché plinky v noci bych se asi nedočkala :mrgreen: předtím u dcery to bylo tak, že jsem s ní v jejich 2,5r jela na hory a pliny jsem zapomněla vzít, měla je jen na noc. Tak jsem jí to večer předem řekla, v noci se nechala vysadit na nočník a od té noci už pliny neměla. Prostě každý dítě je jiný, ale zvládne to! :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.20 06:40

Synovi jsem zkusila ji vzít na noc v necelych třech letech, že uvidíme. Plinku měl vždycky pocuranoun až až. Měl v pokojíku nočník, ale vydržel a nepocural se. Chce to zkusit, kdybych to nezkusila tak plinku ještě pořád má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.11.20 18:41

Moje první dítě přestalo přes den těsně před čtvrtými narozeninami, na noc až lehce po pátých narozeninách (i jako předškolák měl plenky chvíli ve školce na spaní) a druhé dítě přestalo pleny na noc asi na 29 měsících. Chce to čas, každé je jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
18.11.20 19:36

Zapomněla jsem je doma, když jsme odjeli na chalupu. Nejbližší obchod 40km :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
18.11.20 20:04

Paradoxně noc je ok. To se vzbudí a brečí tak jdeme na nočník. Přes den je to horší musím ho hlídat jinak si nevzpomene…a kakaní to je děs..tají to a šup do teplaků :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
19.11.20 08:37
@Dermabion píše:
Paradoxně noc je ok. To se vzbudí a brečí tak jdeme na nočník. Přes den je to horší musím ho hlídat jinak si nevzpomene…a kakaní to je děs..tají to a šup do teplaků :roll:

Tak to u nás to funguje obráceně. V noci pohoda a kakání je jediné, co spolehlivě hlásí. jinak mokré tepláky musím hlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
19.11.20 08:41

@Lucie.Kusa nečetla jsem diskuzi, tak nevím jestli to tu není.
My jsme museli hlídat pití. Dcera přes den nepila a na noc byla schopná vypít skoro litr.
Měli jsme na to od Dr letáček kde byly kelímky. Dopoledne byl plný odpoledne poloprazdný večer na dně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
19.11.20 08:46

A pro doplnění, dceři tenkrát už byly 4.
Ale ona už byla bez plen od 2 let, přes den i v noci. Ale po nástupu do školky jsme ji je museli vrátit. Dle Dr běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí