Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, koupila jsme si umělé řasy nalepovací a neumím je asi nalepit, když dám na ty řasy lepidlo, tak je přiložím na vrchní řasy a vůbec mi to nedrží, kam se mají správně lepit a jaké je nejlepší lepidlo? a jsou řasy jen jednorázové nebo po sundání se dají ještě používat? děkuji
Nejlepsi jsou trsy a nebo rasy z lidskych vlasu, ktere vypadaji prirozene a muzes si je nastrihat na mensi kousky. To pak lip drzi. A lepidlo nechat trosku ztuhnout aby to tak neteklo po vicku. Kdyz to hnedka nalepis tak rasy nemaj cim drzet.
A kvalitni lepidlo
Ja jsem si je taky jednou koupila, ale mela jsem během toho nalepovani takovy nervy, vubec mi to neslo. Nakonec jsem je nalepila, ale vypadala jsem zas jak lacina š…
Od te doby to uz nezkouším. Ale rada bych se zeptala jestli jste si někdy některa nechavala prodlužovat řasy a jake s tim mate zkušenosti ![]()
Já občas používám trsy, mám lepidlo z ebay za 120,– a pinzetu. Jinak pokud si nevíš rady tady je video. http://www.youtube.com/watch?…
Ja vždy začínám od středu a až pak upravuju konce. Řasy si nejdřív přilož bez lepidla a trochu zastřihni.
Jestli máš kvalitní řasy tak se dají použít víckrát, ale po každým musíš vyčistit odličovačem. Někdo na ně třeba stříkne ještě trochu kondicionéru na vlasy. ![]()
Musíš na ně dát dost toho lepidla, nechat 30 vteřin-1 minutku zaschnout a pak lepit. Já osobně začínám od vnějšího koutku, přilepím co nejblíž k vlastním řasám a chvilku počkám a pak dolepim zbytek, zase co nejblíž a chvilku přidržím. Důležité je, se snažit nemrknout
Pro „neviditelný“ efekt můžeš domalovat kousek mezi koncem toho řasového pásku a vnitřním koutkem oka tekutou linkou a lehce přejet řasenkou zespoda - tvoje řasy se spojí s těmi úmělými. Stíny malovat až přes ně.
Pásky se dají použít tolikrát, dokud je neroztrháš
pokud je chceš mít jako nové, tak z nich jenom otrhej to lepidlo.
Nejlepší lepidlo seženeš v potřebách pro tanečníky (např. Heller) to je průhledné. V DM mají dobré a levné řasy, ale lepidlo je černé, a chce to dost praxe, nebo šikovnosti, jinak máš celé oko zapatlané. Jinak ale drží dobře ![]()
Kup si levné řasy za 30 kaček, třeba 2-3 páry a zkoušej to na nich jen tak doma. Až už ti to půjde kup dražší nejlíp z lidských vlasů. Já používám ale i obyčejné umělé a ty mě vydrží třeba 3 týdny. Na noc je sundávám a ráno zase nalepím.. ![]()
Dají se umělé řasy používat každý den a na jak dlouho řasy vydrží, mám v plánu koupit řasy od ardell
Ahoj holky, mate nekdo zkusenost s magnetickymi rasy? Moc by me zajimalo s jakymi a jestli muzete doporucit. dekuji
@Kačulebrejnik Objednala jsem si z Ali a úplná paráda..Nejdřív jsem se trochá bála té magnetické linky (alergická reakce), ale úplně bez problémů. Namalujete jako klasickou linku, nechá se zaschnout a pak se řasy přichytí na víčko. Zachvilku hotové, řasy držely celý večer. Mnohem lepší manipulace než s lepidlem.