Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky,
za mne doporučuji dekorační malířské šablony. Zrovna teď mám jedny objednané z Tchiba…kámoška pravidelně objednává, tak jdeme s poštovným napůl http://www.tchibo.cz/…0002673.html
Prodávají se i samostatně…stačí vybrat motiv tady jsem vybrala náhodně např. za 129,– Kč http://www.bulldogshop.cz/detail.php?…, http://www.barvyprovasbyt.cz/…-pepper.html
stačí hledat a vybrat dle vkusu…zadat malířské šablony ve zboží a najede toho celá hromada
Nakoupila jsem v prodejnach „vse za 35“ sady samolepek na zed a nadherne nam rozzarily interier v detskem pokoji. Az me omrzi, sundam a vymenim - vyzdoba cca za 200,– Kc
Ted jsem se vrhla s malou do ramecku- venku sesbirame vetvicky, bobule, sisky, kaminky, pirka, rostlinky… Vezmu obycejne PVC desky, strihnu o neco vetsi obal nez je fotka, dal uzstaci jen lepidlo, stetec a fantazie. Kouzlime fantasticke dekorace obrazky.
Z provazku muzes udelat pavucinu a na ni pridelavat detske vytvory.
Obcas maji vyprodeje v kramech, takhle jsem nedavno splasila 4 vlnita zrcadla do chodby dohromady za 280,–Kc
- vsichni chvali a cene neveri ![]()
Pokud mas velky volny prostor, tak jsou krasne fototapety (ja mam tuhle - http://www.szablonownia.com/index.php?…), zvetsi opticky prostor a pak uz staci jen par drobnosti.
A jeste me napadlo koupit u vietnamcu deku (potah na postel), vystrihat vzor (mam kytky), oblemovat a muzes je pridelat temer kamkoliv - zed, polstare, ozdoba na stul, zaves, okno…
Všem díky za nápady, mimibazar že mě nenapadl dřív, chodím si tam pro návody na háčkování a bydlení jsem si nevšimla.
![]()
Taky válčím s financema a předěláváním bytu a tak jsem trošku řádila sama. Tohle jsem namalovala do chodby ke kuchyni
tohle je v obýváku nad sedačkou a přijdou do toho naše portréty namalované uhlem
a třeba tohle namaloval manžel mojí pubertální dceři do pokoje
sali: ten obdélník vypadá super!
My máme nájemní byt a nevím jak dlouh otu budem, tak moc na ze´d nemaluju, jinak bych malovala jak zběsilá ![]()
ještě mě napadá natřít cokoliv tabulovou barvou a něco tam nakreslit nebo napsat křídou…
suik moc děkuji. Ve skutečnosti je ten obdélník dost výraznej a tak do něj chci ty portréty aby se to trochu zjemnilo. Na tu tabulkovou barvu mám taky zálusk. Líbila by se mi nějak do kuchyně, kam bych si mohla psát co mi dojde a musím to koupit ![]()
Sali: ty malbičky jsou super!
![]()
A ta tabulka je prima nápad, to by mě vůbec nenapadlo ![]()
My bydlíme na vesnici a dům máme zařízený v selském stylu, takže hodně kamene a starých trámů v interieru a k tomu se jako doplněk hodí jakékoli proutí a starožitnosti typu keramické nádoby, sádláky, kafemlýnky…
Já bych spíš chtěla poradit něco s kuchyní. Vedle sporáku je jedna stěna vykachlíkovaná, ale kachličky vypadají jak někde na pitevně. Nalepit na ně nějakou samolepící folii? Vůbec nevím, to samé kuchyňská linka, bílá plechová stará. Novou dávat nebudem, budeme se stěhovat jinam časem
Co byste poradily vy, jak vylepšit kuchyň.
MiskaM píše:
Já bych spíš chtěla poradit něco s kuchyní. Vedle sporáku je jedna stěna vykachlíkovaná, ale kachličky vypadají jak někde na pitevně. Nalepit na ně nějakou samolepící folii? Vůbec nevím, to samé kuchyňská linka, bílá plechová stará. Novou dávat nebudem, budeme se stěhovat jinam časemCo byste poradily vy, jak vylepšit kuchyň.
Ahoj,
ty kachlíky bych polepila samolepící tapetou, pokud to není velká plocha, tak třeba něco najdeš levně ve zbytkách.
Ty dvířka bych možná přestříkala nebo natřela barvou…nevím co vyjde levněji a jestli máte možnost ty dvířka pak někde sušit…navíc po natření dvířka chvíli smrdí tou barvou.Já měla kdysi ve svém prvním bytě taky původní komunistickou linku, ale dřevěnou a měla jsem kamaráda, který stříkal grafiti, tak jsem ho nechala vyřádit. Naštěstí byl střídmý a linka byla jenom jakoby abstraktní - jakoby čárance..nevím jak to popsat. Laděna do oranžovo-červeno-hněda. Stálo mě to kolem 600Kč za použité barvy. Zainvestovala jsem pak jen do nového dřezu, úchytů a pracovní desky. Mrzí mě , že nemám fotky…
Určitě natřít dvířka a dát nové úchytky, to udělá moc! Kuchyň mám teda novou, ale dělali jsme tak u mamky.
S kachlíkama nevím, jestli to tapeta vydrží
Přece jenom to tam prská občas horké a tak… ale nic jiného mě nenapadá ![]()
Pipet píše:
Určitě natřít dvířka a dát nové úchytky, to udělá moc! Kuchyň mám teda novou, ale dělali jsme tak u mamky.
S kachlíkama nevím, jestli to tapeta vydržíPřece jenom to tam prská občas horké a tak… ale nic jiného mě nenapadá
taky právě nevím, bude na to prskat olej, a třeba to pak nepůjde dolů, aby to nevypadalo ještě hůře
ale určitě linku natřu. Nebo aspoň polepím ![]()