Jak levně zútulnit interiér?

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5077
25.8.11 18:21
MiskaM píše:
Já bych spíš chtěla poradit něco s kuchyní. Vedle sporáku je jedna stěna vykachlíkovaná, ale kachličky vypadají jak někde na pitevně. Nalepit na ně nějakou samolepící folii? Vůbec nevím, to samé kuchyňská linka, bílá plechová stará. Novou dávat nebudem, budeme se stěhovat jinam časem :nevim: Co byste poradily vy, jak vylepšit kuchyň.

Na linku se dají dát ty samolepící folie, my je kupovali v obi. No a na kachlíky, předchozí majitelé na to dali tapetu a děs. Takže bych tam spíš něco nakresilala, nalepila nějaké obrázky nebo nechala dát jiné kachličky. Tím, že je to u sporáku, tak je nutné je omývat a aby to třeba nechytilo a nedržel se na tom bordel, mastnota atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
26.8.11 10:11
Laaja píše:
MiskaM píše:
Já bych spíš chtěla poradit něco s kuchyní. Vedle sporáku je jedna stěna vykachlíkovaná, ale kachličky vypadají jak někde na pitevně. Nalepit na ně nějakou samolepící folii? Vůbec nevím, to samé kuchyňská linka, bílá plechová stará. Novou dávat nebudem, budeme se stěhovat jinam časem :nevim: Co byste poradily vy, jak vylepšit kuchyň.
Na linku se dají dát ty samolepící folie, my je kupovali v obi. No a na kachlíky, předchozí majitelé na to dali tapetu a děs. Takže bych tam spíš něco nakresilala, nalepila nějaké obrázky nebo nechala dát jiné kachličky. Tím, že je to u sporáku, tak je nutné je omývat a aby to třeba nechytilo a nedržel se na tom bordel, mastnota atd.

Děkuji, do Obi dnes jedem, tak dekorace omrknu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.16 15:47

Dobrý den malba super nádherná :D jak a z čeho jste udělala ty šablony. Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
13.3.16 15:24

Chalupa

Mě se teda vybaví nějaký dřevěný srub nebo cahlpa, když se řekne slovo utulný. Tak kromě kytek na zdi bych přidala nějaké živé, a když to má být jako na chalupě, tak jsem narazila na tohle https://www.sconto.cz/…ny-rolo.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
13.3.16 15:26

Teď jsme si všimla toho finančního limitu, ale tak alespoň pro inspiraci posloužilo, doufám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
13.3.16 15:35

Barva na kachlicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.3.16 15:43

@Aerin1 Ale je celkem sranda, že po pěti letech od založení diskuse pracuju v obchodě, kde mimo jiné máme i „home decor“ sekci :lol:
Takže problém vyřešen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
13.3.16 16:04

Já se vůbec nepodívala na datum… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...