Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
MiskaM píše:
Já bych spíš chtěla poradit něco s kuchyní. Vedle sporáku je jedna stěna vykachlíkovaná, ale kachličky vypadají jak někde na pitevně. Nalepit na ně nějakou samolepící folii? Vůbec nevím, to samé kuchyňská linka, bílá plechová stará. Novou dávat nebudem, budeme se stěhovat jinam časemCo byste poradily vy, jak vylepšit kuchyň.
Na linku se dají dát ty samolepící folie, my je kupovali v obi. No a na kachlíky, předchozí majitelé na to dali tapetu a děs. Takže bych tam spíš něco nakresilala, nalepila nějaké obrázky nebo nechala dát jiné kachličky. Tím, že je to u sporáku, tak je nutné je omývat a aby to třeba nechytilo a nedržel se na tom bordel, mastnota atd.
Laaja píše:MiskaM píše:Na linku se dají dát ty samolepící folie, my je kupovali v obi. No a na kachlíky, předchozí majitelé na to dali tapetu a děs. Takže bych tam spíš něco nakresilala, nalepila nějaké obrázky nebo nechala dát jiné kachličky. Tím, že je to u sporáku, tak je nutné je omývat a aby to třeba nechytilo a nedržel se na tom bordel, mastnota atd.
Já bych spíš chtěla poradit něco s kuchyní. Vedle sporáku je jedna stěna vykachlíkovaná, ale kachličky vypadají jak někde na pitevně. Nalepit na ně nějakou samolepící folii? Vůbec nevím, to samé kuchyňská linka, bílá plechová stará. Novou dávat nebudem, budeme se stěhovat jinam časemCo byste poradily vy, jak vylepšit kuchyň.
Děkuji, do Obi dnes jedem, tak dekorace omrknu ![]()
Dobrý den malba super nádherná
jak a z čeho jste udělala ty šablony. Díky za odpověď
Mě se teda vybaví nějaký dřevěný srub nebo cahlpa, když se řekne slovo utulný. Tak kromě kytek na zdi bych přidala nějaké živé, a když to má být jako na chalupě, tak jsem narazila na tohle https://www.sconto.cz/…ny-rolo.html
Teď jsme si všimla toho finančního limitu, ale tak alespoň pro inspiraci posloužilo, doufám ![]()
@Aerin1 Ale je celkem sranda, že po pěti letech od založení diskuse pracuju v obchodě, kde mimo jiné máme i „home decor“ sekci ![]()
Takže problém vyřešen ![]()