Jak mám říct rodičům že mám špatné známky na vysvědčení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kacenka.k8 píše:
Opravdu jsem se snazila…Ja mam pocit, ze ses teda nesnazila..
protoze kdyby ses opravdu snazila, jak pises, tak to aspon na tu dvojku vytahnesno, ale v lete budes mit na uceni casu dost, tak treba to uz pristi rok vytahnes
tvl, to je nazor. Ji trenuješ jak ma reagovat na deb*lni kecy rodičů nebo co…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
tvl, to je nazor. Ji trenuješ jak ma reagovat na deb*lni kecy rodičů nebo co…
Ne, jen pisu, ze keca.
A akorat se tu pred nama obhajuje, jak moc se snazila. Protoze kdyby se fakt snazila, tak nema z fyziky trojku a uz vubec ty trojky nema dve. Proste se na to vykvajzla a ted si mysli, ze se ji tu nekdo zastane ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kacenka.k8 píše:
Opravdu jsem se snazila…Ja mam pocit, ze ses teda nesnazila..
protoze kdyby ses opravdu snazila, jak pises, tak to aspon na tu dvojku vytahnesno, ale v lete budes mit na uceni casu dost, tak treba to uz pristi rok vytahnes
Doufam, ze takhle jednou nebudu ja shazovar svoje deti. Ne vsichni maji stejne vlohy.
Jinak zakladatelko, za 3 je prece DOBRY! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kacenka.k8 píše:
Ne, jen pisu, ze keca.A akorat se tu pred nama obhajuje, jak moc se snazila. Protoze kdyby se fakt snazila, tak nema z fyziky trojku a uz vubec ty trojky nema dve. Proste se na to vykvajzla a ted si mysli, ze se ji tu nekdo zastane
to je fakt hloupý názor. děti snad neplánuješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kacenka.k8 píše:
Ne, jen pisu, ze keca.A akorat se tu pred nama obhajuje, jak moc se snazila. Protoze kdyby se fakt snazila, tak nema z fyziky trojku a uz vubec ty trojky nema dve. Proste se na to vykvajzla a ted si mysli, ze se ji tu nekdo zastane
A ty s ní žiješ v jedné domácnosti, že to všechno tak přesně víš? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Kacenka.k8 píše:
takový kecy měl otec jednoho chlapečka a víš co ten kluk šel vzal si provaz a oběsil se protože se bál
jdi do pr.dele a nahlaš mě já si ten ban od adminů odkroutím mile ráda @admin jdu se udat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikča953 Ptali se Te rodice prubezne, jake mas znamky? Pokud ano, lhala jsi nebo mluvila pravdu? Stalo se nekdy, ze jsi sla radsi za kamoskou nez sedla k uceni, a klidne rodicum rekla, ze vse umis nebo neco podobneho, i kdyz to nebyla pravda? Ano nebo ne? Mela jsi do ted 2 a pohnojila jsi pololetni praci? Da se polozit spousta podobnych otazek. Podle toho si sama muzes vypocitat, jak moc velke pravo maji rodice se zlobit. Rozumni rodice (a je jich drtiva vetsina) diteti za 2 trojky hlavu neutrhnou, nejsou to predmety, ktere bude mit za 1 kazdy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím v jaké jsi třídě, obavu rodiče mohou mít pokud jsi na konci osmé třídy. Pak se můžou bát kvůli přijímacím zkouškám, kde se na vysvědčení kouká. Ale s tím už nic neudělají a pokud se to nepočítá do nějakých přijímaček, tak bych řekla rodičům, že jsem se snažila, ale nešlo to. Zlobit se určitě nebudou. A můžeš zkusit navrhnout doučování od září na matiku a fyziku, aby příště byla třeba dvojka. Dvě trojky nejsou tak hrozné. A ne každý na čísla je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikča953 píše:
Ahoj, potřebuji poradit je konec roku a já mám na vysvědčení 3 z fyziky a 3 z matiky. Absolutně nevím jak to mám říct rodičum, protože 3 z fyziky jsem měla i v pololetí a slíbila jsem že si ji opravím, opravdu jsem se snažila ale bohužel se to neopravilo a mam k tomu i trojku z matiky. Potřebuji od vás pomoc.
Řekni jim, že s tímhle genetickým základem, co Ti předali, jsi ráda, že nepropadáš. ![]()
Že by Ti pomohlo, kdyby se s Tebou učili, pokud na to rozumově nemají kapacity, zaplatili doučování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kacenka.k8 píše:
Kdyby blbost nadnasela…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kacenka.k8 píše:
Ty máš dost, to já se jí klidně zastanu, někomu tyhle předměty prostě nejdou, třeba se opravdu snažila, někdo má i trojku vydřenou. Možná má zakladatelka nějaký takový exemplář v podobě rodiče, jak jsi ty, no to musí být pecka. A výsledek je ten, že se akorát bojí už pomalu měsíc dopředu. Navíc trojka přece není žádná katastrofa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Úplně normálně, s pravdou se dá vždy pracovat ![]()
Moje mamka byla vždycky hrotička na známky jak bylo něco horšího než dvojka byl oheň na střeše a pro mě byl vždy očistec předložit žákovskou… Snad budu na své dítě během jeho školních let mírnější ![]()
No a dnes studuji druhé Bc a dělám zdravotní sestřičku v nemocnici, pracovala jsem u dospělých autistů, na sále umělého oplodnění, v domově seniorů a cvičím psy pro armádu a domluvím se s neslyšícími - což jsou mé splněné sny..Takže neboj, na známkách osobní úspěch nestojí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit