Jak moc při nákupu potravin řešíte, jestli je někde levnější?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Modesta píše: Více
Mladí je jaká věková kategorie? A u nas důchodci v rodině mají všichni chytrý telefon a různé aplikace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chodím nakupovat do jednoho řetězce a s aplikací měsíčně ušetříme 2-3 tisíce a spoustu věcí je pak za lepší cenu. Když budu jezdit z krámu do krámu, musím přičíst k nákupu něco za cestu a nějaké,,opotřebení,, auta, taky to sežere asi dost času, takže se mi to nevyplatí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vůbec to neřeším a aplikaci obchodů nemám ani jednu. Jdu a koupím co potřebuju, nebo chci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jinak, v úterý přijedu Kupi. Těch par obchodů je na par minut. A vím hned, co přidám na nákupní seznam. Trvanlivé věci do zásoby, jídlo dle odhadu, co se sní. Nenávidím vyhazování potravin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ellomius píše: Více
Nakupuji pravidelně jen v Lidlu, jdu občas do Penny a pro drobné nákupy do Coopu. Maso kupuju zásadně to v akci, trvanlivé mám vždy v zásobě za levnější cenu. Ovoce a zeleninu kupuju tak nějak pořád, ale na cenu kouknu. Drogerii kupuju hodně v DM, čistící prostředky taky beru v Lidlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zvedava1 píše: Více
Do 40 let.
Ano, u nás mají všichni senioři taky chytré telefony. A nějaké aplikace. A co se týče slev, prostě všude okolo vedou letáky. Projedou teď 5 obchoďáků, které mají v docházkové vzdálenosti od MHD. Jednou týdně udělají obrovský nákup v oblíbeném obchodě, jedou autem. Aplikace s kupóny mám nakonec v mobilu nainstalované já a babičce naklikám slevu, kterou využije.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit