Jak na batole?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
7.4.17 23:06
@beeerush píše:
@Mama-Tom Já teda mam v okolí ještě lepší úkaz, byla jsem z toho dítěte úplně v šoku a za měsíc to u nás vypuklo taky. U toho druhýho chlapečka to taky přešlo jak začal mluvit, ale taky je pořád vznětlivější :lol:
Jinak u nás to vždycky končilo tim, že malej řval v jedný místnosti, já v druhý a pak jsme k sobě přišli, objímali se a břečeli si na ramínko vzájemně, no psycho! Ale jak jsem psala, kdo to nezažil nepochopí. Když se vzteká měsíc, dá se to přežít, ale ten rok je šíleně dlouhá doba. Jediný co můžu poradit, zapoj co nejvíce lidí, aby sis vždycky aspoň chvilku odpočinula a zmátořila se :)
Já už jednu chvíli uvažovala, že ho dam do jeslí a půjdu do práce.

No nedá se říct že bych neměla lidi kteří by pomohli. Moji rodiče bydlí pár metrů od nás. Využívala jsem je na krátkodobé hlídaní sem tam i spal to byla paráda :D. ALE stalo se že jsem jim ho jen na hodinu a půl nechala s tím že si jdu zacvičit když jsem se vrátila byli úplně bílí a totálně mimo. Prý jim malý skoro celou dobu řval a nevěděli co s ním :zed: bylo mi víc líto nich než syna. Je to asi tři měsíce zpátky a od té doby ho měli jen na půl hodiny. Kdy jsem musela udělat hl. úklid na činžáku. A manžel?? To by bylo na jinou diskuzi. Funguje ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
8.4.17 22:29

@Mama-Tom naši ho taky nechtěli hlídat a jinou možnost nemám, manžel teda pomáhá maximálně, když je doma, ale pracovně je hodně vytížený, odchází když ještě spíme, aspoň ale odváží starší dceru do školky a domů se vrací podle množství práce, málokdy před 18h spíš kolem 19h i dýl. Mě nakonec drželo nad vodou, že jsem s nim nebyla vůbec doma, měli jsme jeho kroužky, já obíhala svoje cvičení, kam bylo možný jít s dětma, různě po návštěvách, na výlety, zoo a to se dalo přežít, nejhorší bylo vždycky přežít tu ranní výpravu :roll: Ono to fakt přejde. Asi si musíš Kdy tvůj prcek dělá nejmíň scény a pak ty situace co nejvíc vyhledávat a říkat si, že to prostě jednoho dne skončí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.4.17 09:27

@beeerush Vždycky když jsi od tebe přečtu příspěvek tak vidím světlo na konci tunelu :potlesk: Nejraději lítá po venku, nejlepší je když nikam nemusím a jdeme kam chce on co chvilka někde stojí něco zkoumá to je nejspokojenější. Výlety a zoo ho nebaví a na návštěvách už vůbec ne chce jít hned pryč když nejdeme řve. Já vím že to jednou skončí ale teď je toho trošku moc. Řve, nejí, přes den nespí a v noci má děsy :zed: Ale snad bude líp manžel teď změnil práci a bude chodit domů do 16 h, na děsy máme sirup a začal jíst více ovoce a zeleniny. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
9.4.17 21:40

@Mama-Tom Každé dítě je originál, naše zase žerou jak prokopnutý :mrgreen: Zrovna dneska se teda zase vztekal celý den, ráno řval, když jsme se šli projít, vydržel řvát 3 km, tím se vyčerpal a 2 hod spal, poté se vztekal celé odpo, při sázení do skleníku, pak boj o klobouk, že ho nechce, vzteky ho rozdupal, pak kůli různým zákazům a navrch mi dal 2× facku. Kolikrát taky nevím jak reagovat, snad se časem uklidní :lol: Ale když píšeš o těch děsech, obě moje děti v tomhle období špatně spaly, ono v tomhle období mají strašně vjemů, dělají velké pokroky, ono to vztekání s tím souvisí, uvidíš, že tyhle extrémní záchvaty fakt přejdou jak se rozmluví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí