Jak na drzé dítě ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
30.12.14 20:50

Důkladně provádím rozbor „závadného“ slova, to ji dost otráví, aby to příště neřekla znova :lol:
@Liz V tomto případě bych jí pak doporučila, aby říkala „Jsem naštvaná, protože mi nechceš donést šťávu!“ - to je pravda, cítí se tak, říct to může…
Já bych odpověděla, že šťávu už v žádném případě - umyté zuby - a dala jí lahvičku s vodou, kdyby měla žízeň.

Funguje to, Majda už často dokáže říct „Zlobím se na tebe, protože…!“ místo aby jen štěkala že jsme hnusní a blablabla. A s tím už se pak dá pracovat, mluvit, vysvětlit, udělat kompromis třeba.
Chápu, že se zlobíš, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
30.12.14 20:51

@kvaček ta naše si teď udělala „trucovnu“ ve vestavěný skříni. Zaleze do ní, nanosí si tam plysaky a vypráví jim tam jak ji nemáme rádi. A pak jim tam zpívá nějaký vymyšlený srdceryvny písně. Chlap na nervy, aby neměla deprese :mrgreen: no ma ho omotanyho kolem prstu, tatka pak povolí všechno. Je to potvora :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
30.12.14 20:52

Jinak petiletak casto rika, ze ho zlobime… Kdyz se zeptam proc, je schopnej to zformulovat… I kdyz to jsou duvody typu „protoze mi nekoupite lego“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
30.12.14 20:54
@werca002 píše:
@kvaček ta naše si teď udělala „trucovnu“ ve vestavěný skříni. Zaleze do ní, nanosí si tam plysaky a vypráví jim tam jak ji nemáme rádi. A pak jim tam zpívá nějaký vymyšlený srdceryvny písně. Chlap na nervy, aby neměla deprese :mrgreen: no ma ho omotanyho kolem prstu, tatka pak povolí všechno. Je to potvora :srdce:

Nas si zabali veci (triko, mikinu, teplaky, trenky, ponozky,…) do kufru, oblece se a jde pryc :-/ Ja jsem jako mala delala to samy, ale jeho jsem uz chytala na chodbe baraku… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
30.12.14 20:56

Nám prcek 4.5 říká ať se vystěhujem, že chce mít klid. Už mi i řekl blbko, segře že je blbá, dost často říká ty vogo a asi 2× ty vole. Prostě řeknu že se to neříká, že je to sprostý slovo a je klid. To že mě nemá rád už taky párkrát řekl, vím že kecá tak mě to netrápí. Ale když to řekl manželovi tak ten byl smutnej, přitom kluk to řekl a za chvilku normál. TY chlapi jsou nějaký citlivky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
30.12.14 20:57
@werca002 píše:
@kvaček ta naše si teď udělala „trucovnu“ ve vestavěný skříni. Zaleze do ní, nanosí si tam plysaky a vypráví jim tam jak ji nemáme rádi. A pak jim tam zpívá nějaký vymyšlený srdceryvny písně. Chlap na nervy, aby neměla deprese :mrgreen: no ma ho omotanyho kolem prstu, tatka pak povolí všechno. Je to potvora :srdce:

to mě baví, když se naštve a urazí. Zavře se v pokojíku a naříká, stěžuje si tam snad i pastelkám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
30.12.14 20:58

@Pipet tato rada se mi taky líbí. Příště zkusim něco podobného. Jinak ona mi řekla, že jsem hnusná, protože jsem chtěla, aby byla v posteli. Šťávu jsem jí pak následně nepřinesla já ze vzteku a jakoby za trest. (normálně bych jí jí přinesla, říkáme tomu šťáva, ale je to jen voda s kapičkou šťávy, která tam ani skoro neni poznat, že tam je)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
30.12.14 21:02

@kate02 :mrgreen: tak ten je aspoň praktickej :mrgreen: Kamarádky kluk, tomu už je 11, si sbalil do batohu i rendlik a polivku v sáčku, vzal si od maminky stovku a chtěl utyct do lesa, než Mamka prijdez rodicaku. Udělal tenkrát nejakej pruser :mrgreen: no pak si to radši rozmyslel a sednul na autobus a odjel k babičce. Kamarádku tenkrát malém svihlo, když ji volala tchyně at si pro něj prijedee :mrgreen: ale hlady by nezemřel :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
30.12.14 21:03

Hmm na to by náš Mates začal divoce lítat a kvičet co nejv+tší kraviny a škaredárny. Možná tona nějaké dítě funguje ale na našeopravdu ne.

Nedávno seděl na klíně babíčce a dávali si hádanky. A Mates povídá babičko co je to je to kulatý a uprostřed je tečka.
No bylo to prso.
A potom ho to drželo asi 20minut a lítal vy vyřvával kraviny.
Já to řeším tak že seberu kluky a jdeme na dvouhodinovou procházku, klidně v dešti, marzu, potmě s baterkama i bez…
Ale to neřeší ty škareďárny, ale jen ten šílenej, hyper stav potom.

No a třiletej syn nadává na maminku ze spaní. Vždycky slyším jak chrupká a najednou vykřikne škaredá maminka… občas taky používá ze spaní ty jsi popleta ( to je jeho nejhorší nadávka co zná)

Příspěvek upraven 30.12.14 v 21:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
30.12.14 21:04
@werca002 píše:
@kate02 :mrgreen: tak ten je aspoň praktickej :mrgreen: Kamarádky kluk, tomu už je 11, si sbalil do batohu i rendlik a polivku v sáčku, vzal si od maminky stovku a chtěl utyct do lesa, než Mamka prijdez rodicaku. Udělal tenkrát nejakej pruser :mrgreen: no pak si to radši rozmyslel a sednul na autobus a odjel k babičce. Kamarádku tenkrát malém svihlo, když ji volala tchyně at si pro něj prijedee :mrgreen: ale hlady by nezemřel :jazyk:

No, posledně si ještě do batůžku naskládal hračky… :D Takže stál oblečenej, obutej v ruce kufřík, na zádech batoh… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
30.12.14 21:09

Můj tříleťák po prvním dni ve školce mi začal na všechno odpovídat „tak si prdni“ :roll: A přišly další perly :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
30.12.14 21:09

@Blackova.K tak blbka už jsem taky byla, ale to jsme si vysvětlili ze teda takhle ne… Ted se předvedla o Vánocích u ttchyně.. Švagrová si vyžádala naši návštěvu v novým byte. A to trdlo prohlásí před tchyni jestli jedem k ty natvrdly tetě, co je nudná :mrgreen: no samozrejme to tchyně musela hned dcerunce vyprdelit a ta cumela jak puk 8o ale zas ta dětská upřímnost ze??

Příspěvek upraven 30.12.14 v 21:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
30.12.14 21:11

@kate02 Tak počkej az bude starší :mrgreen: abys nakoupila nejaky sušený potraviny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
30.12.14 21:12

No mě kluk řekl.. mamko, ale zítra si ke mě nelehaj, já jsem měl málo místa, máš velkou prd. l :oops: :mrgreen:

Příspěvek upraven 30.12.14 v 21:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
30.12.14 21:13
@werca002 píše:
@kate02 Tak počkej az bude starší :mrgreen: abys nakoupila nejaky sušený potraviny :mrgreen:

On by si vzal spíš rohlík, šunku, sýr a párky z ledničky… :-D (To by zvládl i teď, ale tak daleko ještě nemyslel… Zatím… :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí