Jak na koliku u miminek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
476
21.10.20 10:53

Rourka a espumisan :palec: nestřidat neustale různé druhy kapiček a probiotik :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
21.10.20 11:21

Espumisan, BabyCalm a probiotika, ty jsem davala 2× denne a od ty doby klid. Jestli maly zrovna v ten okamzik dozralo traveni je mozny (cca 6 tydnu). K tomu jsem nosila v satku, aby mohla soucasne na prso. Co nepomohlo - dieta, rourka. Jinak jsem ji nahrivala bricho a delala masaze, to se sice vyprdela, ale par nocim, kdy brecelo miminko i maminka do 2 do rana to nepredeslo. Mimochodem od posledni jeji koliky jsem se na dietu vyprdla, jim absolutne vse na co mam chut (maly jsou skoro 4 mesice), vcetne jidel s chili, kysany zeli a podobna tabu jidla a na dcerine traveni to vubec neni videt. Preji pevne nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
21.10.20 15:07

Taktéž jako zde některé píší, točila jsem se jak kolo u Mountfieldu a stejně pomohlo jen přežít první čtyři měsíce. V rámci akutní situace rektalní rourka. Jinak nic. Sledovala jsem kdy, proč, jak. Vyměnila kapky, dávala probiotika. Měnila stravu, nejedla vůbec. Prostě žádný efekt… Jen čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.10.20 22:10

Doporučuji nahřívací polštářek na bříško. Mám tento za 49 Kč a nemůžu si vynachválit. https://www.fler.cz/…nky-11894968
Malá měla koliky prdíly, pořád se routila a plakala. a vždycky dam na 10 min nahřát bříško hlavně třeba i večer na spaní a je po pláči a krásně s tím i usína asi to teploučko dělá dobře. Nahřívá se to v mikrovlne na pul minuty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí