Jak na odlíčení?

571
14.2.18 15:16

Jak na odlíčení

Ahojky, prosím, máte nějaký ověřený způsob jak se správně odlíčit? Každý den si dám alespoň makeup. Večer se vždy odlíčím micelární vodou, pak si vyčistím pleť buď čistící pěnou, nebo 1× za týden peelingem a pak ještě jednou otřu pleť micelární vodou a nakonec nanesu krém. Fakt si na tom dávám záležet. Ale ráno sáhnu po micelárce, otřu obličej a i přesto nacházím stopy makeupu :think: já to fakt nechápu. Poraďte mi váš "večerní rituál " :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74
14.2.18 15:20

Já se ráda odličuju kokosovým olejem - dám trochu na tamponek, namočím teplou vodou a nanesu na obličej. Pak umyju teplou vodou a nakonec stáhnu ještě pleťovou vodou na stažení poru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
14.2.18 15:23

@nicetan pro mě jsou ty pory za trest. Ne a ne je stáhnout. A nemáš potom mastnou nebo naopak vysušenou pleť po tom oleji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
14.2.18 15:28

@Zara.Ray Nene, právě že to pak vyrovnám tou pleťovou vodou :-) Je super že ten olej uvolní a rozpustí make-up v pórech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311

Odlicim se micelarkou, pak se jdu vykoupat a pak to tou micelarkou vezmu znovu. Ráno v pohodě, jen když jsem líná a tou micelarkou to vezmu jen před koupeli, tak pak občas vypadam jak mýval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947

Já tedy používám odličovací mléko, pak vodičku :) a někdy peeling

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
14.2.18 15:36

@Tichošlápek no před koupelí se taky odlíčím, ale myslím si že všechno dělám důkladně a ráno i přesto najdu stopy makeupu. Pak si připadám jako prasátko.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
14.2.18 15:36

@Petruna21 mě mléka docela vysušovali a vypadá jsem jak ryba jak jsem byla šupinatá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
14.2.18 15:38

@nicetan tak já jo snad zkusím. :) dík za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
14.2.18 15:39

@Zara.Ray Já teda používám jen to od Astrid jiné nemohu a pak se vždy ještě odlíčím vodou a namažu si obličej krémam na noc :lol: nebo krémem denním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.2.18 15:43

Odličuji se jen olejem - kokosový, mandlový, olivový… micelárky mi přijdou, jako bych se napatlala lepidlem. :nevim: Ale je fakt, že se líčím jen výjimečně, takže nemám všude vrstvy make upu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
14.2.18 15:43

Já mám micelární vodu od Mixy a super! :-) Na oči používám kokosový olej, je nejlepší! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.2.18 15:44

A zkus ještě kouknout do této diskuze: https://www.emimino.cz/…-upu-307837/. Proběhla docela nedávno, tak snad tam najdeš nějaké aktuální tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13764
14.2.18 15:52

Micelární vodu bych určitě nepoužívala, je to jen ředěný čistič, takže pokud se neopláchne, tak zůstává na pleti. Já se odličuju ve sprše, čisticím gelem, momentálně mám oblíbený dětský sprchový gel Alverde. Občas použiju čistící el. kartáček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
14.2.18 16:10

Tak já chodím na kosetiku a od mé kosmetičky si kupuji odličovací vodu Aloe Vera Extract a Pure Aloe lation nebo krém. Vyrobce Korea jsem moc spokojená i kyž jsou dražší, ale dlouho vydrží. Pletová voda je 500ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí