Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já používám na malou detol, neštípe a pak teda mám aloe vera emergency spray od LR a všechno je rychleji zahojený, stšíkám i na modřiny, nevybarví se tolik a jsou hned pryč
@LenkaKa píše:
Ahoj holky,čím vašim drobečkům čistíte odřeniny? Dneska jsem naší berušce čistila koleno peroxidem a vůbec se jí to nelíbilo. No nedivím se, a tak mě napadlo, jestli neexistuje něco neštípacího
Díky za případné rady
Lenka a Pája
Prosim jenom a jenom BETADINE roztok-desinfekce. Je to na jodove bazi, zbavene stiplavosti. Proste nestipne, nepali. A dela se i masticka. A dalsi masticky dobre na hojeni…jak ta Betadine, tak Bepanthen Plus, Hemagel, A nejlepsi na velke rany „cerna mast“ Ichtoxyl, predevsim u dospelych. Ale ten Ichtoxyl pro deti, tehotne a kojici zeny po domluve s lekarem.
Můj syn má co chvíli odřený kolena a nikdy jsem nic nepoužívala, žádná dezinfekce ani masti ![]()
@Rozárka78 píše:
Můj syn má co chvíli odřený kolena a nikdy jsem nic nepoužívala, žádná dezinfekce ani masti
Pouzivam taky cistou vodu ve vane
ale nemeli jsme to doted hluboky
Ahojte, ja používam na odreniny betadine a je to výborné, krásne sa všetko zahodí a nič neštípe. Kúpite normálne v lekárni.
@arkadie píše:
Hema-gel. Naprosto bezkonkurenční co se týče hojení.
Taky na něj nedám dopustit, je skvělý