Jak na únavu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.7.10 15:06

Holky, chtěla bych se zeptat, zda jste "jen "u navené, nebo máte ještě i jiné potíže, popř. jak tu únavu pociťujete? Já jsem taky dlouhodobě unavená, od ledna je únava hodně nepříjemna, musím si chodit během dne lehnout, mám pocit až chvění v rukách a nohách ( jak když vyjdu schody na rozhlednu), teď se mi už začali chvět i ruce např. při fénování nebo vaření ( míchání ). Jsem už z toho zoufalá a nevím, co s tím dělat. Te´d jsem objednaná na neurologii, ale už jsem obešla hodně doktorů a k únavě zatím vysvětlení nemají. Léčím se i se štítnou žlázou, ale tu mám už dlouhodobě stabilizovanou. Ještě dodám, že mimčo nemám ( bohužel - i když v takovém stavu nevím, jak bych ho zvládala, takže to je asi dobře:-()

• Citovat
  • Upravit
3833
10.8.13 15:07

Únava, ale ještě potřebuji cca 17 hodin být vzhůru

Ahoj, jdu si pro radu ke zkušenějším od fochu :-)
Neznáte něco opravdu účinného proti únavě?? Abych vysvětlila, jsem na nohou od včera od 7 od rána, v 7 večer jsem šla na noční. Domu jsem přijela dnes o půl 8 ráno. Bohužel se mi nepodařilo usnout. A v 17:00 mi začíná další noční až do 7:00 zítřejšího rána.
A bohužel únava mně dohání, ale usnout nejde. Teď jen přemýšlím, jak vydržet ještě těch dalších cca 17 hodin na nohou??? V práci možnost se natáhnout není- praacuji v baru.
Ocením každou radu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
10.8.13 15:12

@Pesee23 uf, a nemuzes aspon na hodku se jeste natahnout? Vietnamci pouzivaji nejaky jejich zeleny caj, kdyz u nas pracovali, meli ho navareny po litrech a delali klidne i 24hodinove smeny… Ten jsem zkusila jednou, malem mi vylitlo srdce, musela jsem to rozbehat, ale fungoval dobre. Jinak bych si nakrajela velkou zasobu ovoce a porad bych to uzirala, abych vydrzela vzhuru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
10.8.13 15:14

Neni to sice nic zdraveho, ale mi v pripadech nouze opravdu moc pomohly energeticke napoje…Ale jak rikam, jen omezene. Fakt me to nabilo a mela jsem energie na rozdavani. Jinak pak zkusit nejake bylinky, ale to zase musi clovek vypozorovat, co vsechno na nej pusobi a v jakych davkach (na povzbuzujici si ted nevzpomenu, ale na spani je dobra treba medunka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
10.8.13 15:15

@AniNevim Což ležela jsem celý den, ale bohužel jsem neusla. Energeťáky na mně moc nefungují a nebývá mi po nich 2×. A bohužel se mnou to není tak lehké. Pokud ty jsi čaj rozdýchávala, se mnou by to kleplo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
10.8.13 15:17

Zeleny caj mi taky zabira, kdyz potrebuju neco delat az do noci, normalni zeleny cinsky sypany. Tak ja bych asi prokladala energy drinky tim cajem 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
10.8.13 15:22

@KlaraBoch Tak já to zkusím… Uvidím. Na mně už nefunguje ani kafe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
10.8.13 15:22

@KlaraBoch nn, urcite bych neprokladala energy drinkami. To by ji mohlo opravdu klepnout. Energy drinky maj spoustu cukru, coz dodava „falesnou“ kratkodobou energii, dehydratuji a tim padem nasledna unava je mnohem horsi.
@Pesee23 jj, ten caj byl velice osemetny. Snesu hodne, treba za cely tyden naspat jen 9 hodin a podat vykon, ale ten caj… sla bych do toho, ale v mirnem mnozstvi, malymi dousky a ucucavat treba cele odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
10.8.13 15:26

@Pesee23 kdyz delala na baru a mela jsem obcas to samy co ty tak jsem si v lekarne kupovala speed8 ale je to xkrat silnejsi nez energy tak nevim jestli by jsi to zvladla. Hodne vitaminu c a nebo jsem pila ten zeleny caj po nasem se jmenuje strelny prach a po jejich gaut power nevim jak se to pise, ale musi to byt ten kvalitni sypany zadny pytlikac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
10.8.13 15:27

@AniNevim U mně je problém ten, že nemám zdravé srdce, tak proto píši, že jestli Tobě bušilo, tak já to asi neustojím :nevim:
Je mi jasné, že jsem magor, že riskuju, ale já už to teď odříct nemůžu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
10.8.13 15:28

@AniNevim vsak u toho je taky vykuleny smajlik :P ty energy jsou svinstvo, ale mi zase treba vubec nezabira kafe, tak je nekdy vezmu na milost
@Pesee23 pokud nic nepomuze, tak budes muset byt dneska asi jako zombie, ale zitra se uz urcite konecne vyspis :kytka: unaveny clovek potrebuje aspon cerstvy vzduch, takhle to prostredi baru je na nic, no… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
10.8.13 15:32

@KlaraBoch Nu právě. A navíc, poslední dobou je prd kšeft. Takže se toho 60 % prosedí což je ještě horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
10.8.13 15:34

@KlaraBoch jj, je mi jasne. Pri velke nahromadene unave u me take nepusobi, take si obcas dam ED, nepohrdam, kdyz padam na hubu, ale snazim se neprehanet. To zobani a voda mi pomaha mnohem vic. Treba meloun, rozkrajej si na kosticky akorat do pusy, k tomu jablko, ta voda a kousani te udrzi pri zivote.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
10.8.13 15:42

Holky po pravdě, kdybych mohla, tak se na to z vysoka. Už teď je to na mně moc :-(
Nejvíc se bojím, že to nedá srdce a odvezou mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
10.8.13 15:47

@Pesee23 jednou to prezijes, rano do lekarny pro caj na spani, udelej si ho ke konci nocni smeny, pomuze. Znam to dobre. Kdyz me hodili na nocni po X letech, take jsem prvni 3 mesice spala treba jen 2 hodiny. Caj na spani pomohl. Dnes zkus pivo ke konci smeny, pak doma ten caj, snad mas lekarnu po ceste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí