Jak na únavu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3833
10.8.13 15:55

@AniNevim Pivo si bohužel dát nemohu, jedu autem. čaj zkusím. Něco podobného mám co 14 dní. Ale to jedu od rána do večera druhého dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
10.8.13 16:01

Na mě zabírala kombinace čaje Pu-erh, ovoce a hořké čokolády, popřípadě káva s mlékem a slazená medem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
10.8.13 16:06

@demian hned jsem na tohle vse dostala chut… nemam te lada, buuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
10.8.13 16:08

@AniNevim jdu se stydět do kouta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
10.8.13 17:25

Tak ha si koupila na doporuceni segry nejaky speed8. Tak uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
11.8.13 07:39

Tak jsem holky prezila, ale ty mixy abyxh vydrzela staly za to. Jinak teda jsem asi debil. Udelala jsem si manko :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
11.8.13 07:48

@Pesse23 jezis tak to mne mrzi. Taky jsem parkrat nevysla a nejvic to bylo 5000kc a to jsem byla tehdy vzhuru stejne jako ty. Chudaku vim jak se citis:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
11.8.13 09:17

@Pesee23 moc me to mrzi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
11.8.13 10:51

Tak to je blbe :? lidske telo neni stroj a aspon vis, kde mas hranice, nic se nema prehanet a ted preji, aby ses poradne vyspala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
11.8.13 11:11

@KlaraBoch @AniNevim @Happy22 Holky děkuji :-) Není to sice až tak nehorentní suma, ale hodně mě to naštvalo. Hlavně proto, že spíš jsem ve velkém tušení, že mého stavu zneužila kolegyně. Já jsem to přepočítava snad 6× a sedělo mi to.
Pro vysvětlení: 1000 Kč jsem jí vracela, co mi dala na vracení do začátku. To bylo ok. Pak jsem spočetla zbytek-2349 byla tržba No a ty 2349Kč jsem jí dávala v sumách 1× 500Kč, + 9× 200Kč, 2× 20Kč atd. No a ona na mně, že stovka chybí. Což je vlastně nemožný, protože tam nebyla!!! Muselo by jí chybět 200Kč.
Takže jsem jí stovku dala z dýžek :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
11.8.13 11:28

@Pesse23 jakto ze nespis!!:-) no na kolegyne pozor i kdyz je clovek povazuje za kamaradky tak to muzou byt pekny svine ja jsem kvuli jedny prisla o dost penez. Ztratila se moje trzba, meli jsme vikend ja noc ona den, a o vikendu se davala trzba do takove te plastykove obalky(nevim jak to jinak nazvat) a v podeli rano moje trzba chybela, ale vycetka tam zustala+ chybela 100press a karton camelek. V patek brecela ze nema na najem a v pondeli uz na nej nejadnou mela a na dyska to urcite neudelala tam za den byl clovek rad kdyz udelal 200. No uz jsem zas uplne nasrana:-) nejlepsi je si vsechno nechat podepisot a prepocitavat to spolecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
12.8.13 11:41

@Happy22 Já jsem opět nespala :nevim: jen asi hodinu, pak mě vzbudili smsky. Ale dnes jsem vstávala před chvílí :-D
Jinak u mně to bylo pár korun, ale taky mně to naštvalo a to hodně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
6.12.14 20:24

Čauky holky,
jdu si k vám pro radu…

Už asi měsíc jsem jak mátoha. Bez energie, nic se mi nechce, nejradši bych se celý den válela v posteli… Jenže to jaksi s dvouma dětma nejde :roll:

Venku ještě jakž takž, ale jak zavřu vchodovky, tak bych nejradši děcka vypla a šla vegetit na gauč. Nejsem líná, ale prostě mi nějak chybí chuť a energie něco dělat. Občas chytnu dravou náladu, a vyšůruju komplet koupelnu od stropu až po spáry ale v obýváku na zemi drobky od svačiny už neuklidím… (jako uklidim, ale s nechutí)

Máte nějaký tip, fígl, radu, jak se zbavit té únavy?? Třeba nějaký komplex vitamínů nebo tak. Kafe nepiju…

Strašně ráda bych už vyzdobila byt na Vánoce, od pondělka chci začít péct ale už dopředu vidím jak ze všeho bude jen bordel a mám po náladě :(

Dneska věším prádlo a děcka mezitím roztahaly celou Mikulášskou nadílku po obýváku. Leží tu už hodinu a nevím se jak dokopat to uklidit :oops:
Jako uklidit to uklidím, o tom žádná, nejsem žádné prase a na čistotu si potrpím. Jenže mně se tááááák nechce!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
6.12.14 20:28

@BlueFairy Nech se tou naladou unaset…vzdyt se nic nezblazni. A proc chces hned jist nejake prasky…pokud to neni deprese, nejde o nic a ver mi, antidepresiva bys jist nechtela…

• Citovat
  • Upravit
4373
6.12.14 20:40

@midlajs kdybych se tím měla nechat unést, tak tu asi shnijem :( :D
Jsem fakt úplně mrtvá a všechno dělám na sílu…
Nechci AD, ale třeba jestli jsou nějaké vitamíny na povzbuzení, třeba ta guarana jestli funguje…? Nebo něco co mě nějak nakopne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí