kořen Eleutherococc na posílení imunity

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
20.12.06 13:33

kořen Eleutherococc na posílení imunity

Ahoj vsichni, chtela bych se zeptat, jestli mate nekdo zkusenost s cajem z tohoto korene? Pouziva se na zvyseni imunity, coz ja nutne potrebuji. Pouzivali jste to nekdo a pomohlo to? Da se koupit v lekarne? Diky za radu, Nathina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
20.12.06 17:24

Mám zprávu od svého dobrého známého, který se zabývá zdravou stravou a přírodním léčením, eleuterokovou tinkturu zkoušel na sobě a prý je super. čaj je prý slabší odvárek :wink:

• Citovat
  • Upravit
1138
20.12.06 18:48

Vyzkoušela jsem eleutheroccocovou tinkturu a byla jsem maximálně spokojená s výsledky. Přišla mi ještě lepší než echinacea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
22.12.06 22:23

A můžou tu tinkturu i děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31275
31.1.14 21:41

Oživuji diskusi a ráda bych se zeptala, jestli má někdo další zkušenost s touhle „dobrotou“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
31.1.14 21:52

@Mar__tanka1983 Používám extrakt od Hádka a zabírá :-) Kořen mám též, ale ještě jsem nepoužila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
31.1.14 21:55

Používám eleutherococ extrakt od hadka. Dávám i dětem při nemoci. Více o tomto zázraku v knize adaptogeny. :palec: Doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31275
31.1.14 22:04

@Turante @Bubiii já právě přemýšlím, jestli vzít extrakt nebo kořen.
Pro kořen mluví cena (při přepočtu vyjdou kapky odhadem na 200,– na měsíc a kořen na necelou stovku) a také ráda „čajuju“…

ale nedokážu ani odhadnout, jak moc velký rozdíl v tom je. a také na to koukám v Hadkovo katalogu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
31.1.14 22:07

@Mar__tanka1983 tak to netuším, ale spíš se přikláním k tomu extrakt, bude to větší koncentrát než jen vylouhovaný kořen. Ovšem my ho používáme, když na nás něco leze, ne standardně jako podporu imunity :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31275
31.1.14 22:16

@Turante no já bych to právě měla v plánu pít tak nějak dlouhodobě, jako prevenci…
ještě to promyslím, díky za názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
31.1.14 22:17

@Mar__tanka1983 tak to pak asi líp ten kořen, páč ten extrakt se má stejně jen měsíc a pauza :nevim: A finančně je to taky jinde, že :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
31.1.14 22:56

My používáme pouze extrakt. Ono ten čaj chutove je spis nedobrý. To je jako s kořenem hořce žlutého. Taky raději namlety v tobolce. Záleží na konzumentovi, jake chute snese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
31.1.14 22:58
@Turante píše:
@Mar__tanka1983 tak to pak asi líp ten kořen, páč ten extrakt se má stejně jen měsíc a pauza :nevim: A finančně je to taky jinde, že :think:

To je doporučení, u velmi slabě imunity jej lze brát dele. My kape mě jen u potíží. Třeba nyni. Poradne slunce daleko a je venku zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí