Jak na vši?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ativ5
12.7.13 18:43

Paranit jak dostat z vlasů

Prosím, nemáte někdo zkušenost, jak dosta z vlasů Paranit proti vším.
Aplikovali jsme spray na vši, bylo to hrozně olejové a teď to nejde ničím sundat dolů, ani speciálním Paranit šamponem ani žádným jiným šamponem.
Prosím poraďte. Vlasy jsou totálně slepené a mastné. Umývali jsme je asi 10×, ale žádný posun. Nemáte taky někdo takovou zkušenost.
 Díky

• Citovat
  • Upravit
Katuska79
31.7.13 21:57

Capissan forte

Capissan forte šampon taky obsahuje tea tree olej, ale jeho účinek je hlavně v kombinaci esenciálních přírodních olejů, které mají repelentní účinek samy o sobě :lol:

• Citovat
  • Upravit
Vlaďka16
2.8.13 10:17

Mě je 16,a vši mám. A teď pozor, mám barvené vlasy, na černo, nedávno barvené cca před 14 dni, každý den si žehlím vlasy, takže by jste řekli že ty mrchy mít nebudu.No a mám a nemůžu se jich zbavit. Psí šampon mi vůbec nepomáhá, má být na vlasech 3 min.,já si ho tam nechala 15min a nic to neudělalo. Už nevím co s tím.

• Citovat
  • Upravit
2493
9.9.13 21:25
@Ativ5 píše:
Prosím, nemáte někdo zkušenost, jak dosta z vlasů Paranit proti vším.
Aplikovali jsme spray na vši, bylo to hrozně olejové a teď to nejde ničím sundat dolů, ani speciálním Paranit šamponem ani žádným jiným šamponem.
Prosím poraďte. Vlasy jsou totálně slepené a mastné. Umývali jsme je asi 10×, ale žádný posun. Nemáte taky někdo takovou zkušenost.
Díky

Zrovna bádám, co na vši, starší syn donesl… Máme Paranit radikální spej + šampon, chtěli bychom ráno odvšivit, ale tedy jak to čtu.
Pomohlo vám něco na to umytí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
9.9.13 21:28

Zkus nejdriv tekute mydlo! Az pak sampon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
9.9.13 21:30

Denně reklama v telce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2493
9.9.13 21:31

@farska Děkuji, zrobíme to tak. No tiše doufám, že je nemá i mládě (1 rok). Sebe skouknu ráno, nic mě nesvědí, nic nehmatám…nikoho po ruce na prohlídku nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2493
9.9.13 21:32
@jenika1 píše:
Denně reklama v telce.

Reklama na co? Na Paranit? Nemám TV…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
9.9.13 21:38

Je pravda, že dcerka měla po umytí taky takové jakoby mastné vlasy a to je má ještě ke všemu dlouhé. Ale asi za dva dny se to samo vrátilo do normálu, aniž bychom je znovu myli. Naštěstí byl víkend, tak to tolik nevadilo, ale je fakt, že to nevypadalo pěkně, ale super to zabralo a naštěstí se už vši nevrátily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
9.9.13 21:40

Paranit nam nepomohl. Pedical taky ne az difusil.Ale po tom paranitu jsme tu mastnotu umyli tim samponem ktery je k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2493
9.9.13 21:56

No sakra…komu tedy pomohl Paranit?
Snad ještě ráno posvištím dolů do města pro něco extra? Pidilékárna u nás zjevně nemá potřebu mít extra sortiment.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
9.9.13 21:57

Difusil Forte, jedine. A jeste to opakovat a stejne to nikdy neni stopro!
Paranit jsem reklamovala asi pred rokem, vratili mi na ucet penize 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2493
9.9.13 22:03

@farska Tyjofka, tak 400 voknem? No co už, nejde o život, no…tak jo, ráno sjedu pro Diffusil Forte a jde se na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
9.9.13 22:05

@farska
jak reklamovala? Že jsi jim ukázala vši v hlavě? :think: :mrgreen: nebo jak se to dělá. Malý zdá se zabral hezky, jednou jsme smyli ten sprej tím přiloženým šampónem a jednou teda měla mastnější hlavu. mě ta šiška svědí pořád.

• Citovat
  • Upravit
2493
9.9.13 22:06

@farska Trochu se bojim, že tohle je začátek děsu…je to moje všivá premiéra, tak je blbost si myslet, že to zmáknem radikálním mytím ob týden a v mezičase denním vyčesáváním a patláním vši-odpuzovačů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí