Jak na vši?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Katuska79
10.9.13 11:26

Fakt zkus Capissan, je šampon a balzám, dle mě je balzám dokonce ještě lepší. Dcera chodí do 2.třídy a kolem ní pořád „bují“ vší orgie. používáme Capissan jako prevenci a musím zaklepat…stále dobrý.. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
2493
10.9.13 15:15
@Katuska79 píše:
Fakt zkus Capissan, je šampon a balzám, dle mě je balzám dokonce ještě lepší. Dcera chodí do 2.třídy a kolem ní pořád „bují“ vší orgie. používáme Capissan jako prevenci a musím zaklepat…stále dobrý.. :potlesk:

Píšu si a zkusím koupit, děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
*IWO*
25.10.13 09:53

2 dni bez potravy?

Bohužel – „2 dni bez potravy“ je rada na mravence faraony (a ne potravy, ale vody).
Veš přežije ROK!

• Citovat
  • Upravit
aidada
10.11.13 17:47

domaci prostredky

Ja jsem pripravila smes oleje a francovky. Rovnomerne jsem smes vmasirovala do vlasu dcerky. Moje maminka (babicka agatky) mi to navrhla a divim se ze jsem ji tehdy neposlechla :zed: az když jsem nevedela co delat tak sem to zkusila a vida…vsi A hnidy ZMIZELI a my uz se s dcerkou zase muzeme objimat :hug:.
NEVAHEJTE :think: JE TO ZDARMA A 100PROCENTNE UCINNE :palec: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
aidada
10.11.13 17:57

Vytvor si smes oleje a francovky. vmasiruj rovnomerne do vlasu a nech v igelitu působit nejlepe hodku. Maminka (babicka agatky) mi to kdsi radila a ja ji neposlechla :zed:,ale az jsem si nevedela rady :nevim: tak sem si rekla co když :think:…a vida vsi a hnidy ABSOLUTNE ZMIZELY a mi se s dcerkou zase muzeme objimat :hug:. od te doby (tuk tuk tuk) nic nemame :mrgreen:. Vyzkousejte to je to zdarma, setrne a ucinne :palec: drzim palce a doporucuju :mavam: :*

• Citovat
  • Upravit
18.11.13 18:30

Nepomáhá Liquido ani Cappisan forte, co ted? :think:a Francovku nemám, dcera se asi udrbe chudák ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.1.14 13:46

Pomoc máme 2,5měs. a moc vlasu dostaly jsme v nemocnici vši a bylo my řečeno že přípravek nesmíme co máme dělat. Prosím o radu. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.6.14 21:05

Mě je 37 let a dcera mi vloni donesla vši z příměstského táboru. Bojuju s nimi doteď a upřímně už se mi o vších i zdá. Udělala jsem snad už všechno počínaje výměnou ložního prádla přez praní plyšáků, vysávání postele a koberce atd. A to nepočítám těch šamponů které jsme vypotřebovali. Teď mě jako spásná myšlenka napadl internet a děkuji všem přispívatelkám za jejich typy jdu je hned vyzkoušet. Držte mi palce ať se to povede a já se zbávím vší. Nebo se z toho jinak zblázním. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
5.6.14 21:07

Nam jedine pomohly VETERINARNI SAMPONY A SPREJE, po tom je uz pulrok klid :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
9.7.14 15:57

Prosím vás, děti donesli ted ze školky vši. Včera jsme umyli hlavy Difusilem H(působení bylo psáno 30min a pak umýt dvakrát šamponem)a pak se to má opakovat za těch 8dní, ale chci se zeptat co teď ty dny mezi tím? Jestli ještě něco nasadit a udělat? A mýt mezi tím hlavu normálním šamponem? Nemáme s tím zkušenosti potkalo nás to ted poprvé :-(Dcera ma vlasy dlouhé do pasu tak je nám trochu do breku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
9.7.14 15:58

Prosím vás, děti donesli ted ze školky vši. Včera jsme umyli hlavy Difusilem H(působení bylo psáno 30min a pak umýt dvakrát šamponem)a pak se to má opakovat za těch 8dní, ale chci se zeptat co teď ty dny mezi tím? Jestli ještě něco nasadit a udělat? A mýt mezi tím hlavu normálním šamponem? Nemáme s tím zkušenosti potkalo nás to ted poprvé :-(Dcera ma vlasy dlouhé do pasu tak je nám trochu do breku.Jo ještě jsem všem vyzehlila vlasy zehlickou na vlasy ale ty bílé hnidy zůstali ve vlasech.Jsou živé nebo mrtvé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
9.7.14 16:04

@sisisi

Nejlepší je vybrat jednu hnidu po druhé…

U těch dlouhých vlasů je to šílené a zdlouhavé, ale vyplatí se. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
10.7.14 00:08

Ty vši to je šílenství..bože… :-(nemám na to nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.7.14 17:35

Ahoj holky, ted jsem si peclive precetla celou Vasi diskuzi. Zrovna jsem u sebe objevila vsi. Jsem v Anglii, kde ceske pripravky samozrejme nemaji :-). Po rade s tamni lekarnici jsem si kouipila nejaky pripravek. Chci se zeptat, mam vyprat i polstare a perinu, nebo staci vysat, vyprat povleceni? Nejake rady co vsechno krome vlasu mam jeste osefovat? Nebo na postel staci nejaky spray? Dekuji moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.14 19:18

Obnovuji diskuzi-u dcery jsem v něděli objevila vši, manžel hned koupil Diffusil sprej, dala jsem to dceři přesně podle návodu (30 min. působení) a pak umyla, živé vši už nemá, ale stále jí nacházím a vybírám ve vlasech hnidy. Myslíte že to je normální? Hnidy bez vší? Druhou dceru jsem prohlížela taky a ta v neděli nic neměla a dneska jsem jí taky pár hnid už našla. Přitom živou, velkou veš taky nemá :nevim: Jsem zvědavá, kdy se jich zbavíme, v neděli odjíždíme na dovolenou :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA