Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Katuska79 píše:
Fakt zkus Capissan, je šampon a balzám, dle mě je balzám dokonce ještě lepší. Dcera chodí do 2.třídy a kolem ní pořád „bují“ vší orgie. používáme Capissan jako prevenci a musím zaklepat…stále dobrý..
Píšu si a zkusím koupit, děkuji!
Bohužel – „2 dni bez potravy“ je rada na mravence faraony (a ne potravy, ale vody).
Veš přežije ROK!
Ja jsem pripravila smes oleje a francovky. Rovnomerne jsem smes vmasirovala do vlasu dcerky. Moje maminka (babicka agatky) mi to navrhla a divim se ze jsem ji tehdy neposlechla
az když jsem nevedela co delat tak sem to zkusila a vida…vsi A hnidy ZMIZELI a my uz se s dcerkou zase muzeme objimat
.
NEVAHEJTE
JE TO ZDARMA A 100PROCENTNE UCINNE
![]()
Vytvor si smes oleje a francovky. vmasiruj rovnomerne do vlasu a nech v igelitu působit nejlepe hodku. Maminka (babicka agatky) mi to kdsi radila a ja ji neposlechla
,ale az jsem si nevedela rady
tak sem si rekla co když
…a vida vsi a hnidy ABSOLUTNE ZMIZELY a mi se s dcerkou zase muzeme objimat
. od te doby (tuk tuk tuk) nic nemame
. Vyzkousejte to je to zdarma, setrne a ucinne
drzim palce a doporucuju
![]()
Nepomáhá Liquido ani Cappisan forte, co ted?
a Francovku nemám, dcera se asi udrbe chudák ;(
Pomoc máme 2,5měs. a moc vlasu dostaly jsme v nemocnici vši a bylo my řečeno že přípravek nesmíme co máme dělat. Prosím o radu. ![]()
Mě je 37 let a dcera mi vloni donesla vši z příměstského táboru. Bojuju s nimi doteď a upřímně už se mi o vších i zdá. Udělala jsem snad už všechno počínaje výměnou ložního prádla přez praní plyšáků, vysávání postele a koberce atd. A to nepočítám těch šamponů které jsme vypotřebovali. Teď mě jako spásná myšlenka napadl internet a děkuji všem přispívatelkám za jejich typy jdu je hned vyzkoušet. Držte mi palce ať se to povede a já se zbávím vší. Nebo se z toho jinak zblázním. ![]()
Nam jedine pomohly VETERINARNI SAMPONY A SPREJE, po tom je uz pulrok klid
![]()
Prosím vás, děti donesli ted ze školky vši. Včera jsme umyli hlavy Difusilem H(působení bylo psáno 30min a pak umýt dvakrát šamponem)a pak se to má opakovat za těch 8dní, ale chci se zeptat co teď ty dny mezi tím? Jestli ještě něco nasadit a udělat? A mýt mezi tím hlavu normálním šamponem? Nemáme s tím zkušenosti potkalo nás to ted poprvé
Dcera ma vlasy dlouhé do pasu tak je nám trochu do breku.
Prosím vás, děti donesli ted ze školky vši. Včera jsme umyli hlavy Difusilem H(působení bylo psáno 30min a pak umýt dvakrát šamponem)a pak se to má opakovat za těch 8dní, ale chci se zeptat co teď ty dny mezi tím? Jestli ještě něco nasadit a udělat? A mýt mezi tím hlavu normálním šamponem? Nemáme s tím zkušenosti potkalo nás to ted poprvé
Dcera ma vlasy dlouhé do pasu tak je nám trochu do breku.Jo ještě jsem všem vyzehlila vlasy zehlickou na vlasy ale ty bílé hnidy zůstali ve vlasech.Jsou živé nebo mrtvé?
Nejlepší je vybrat jednu hnidu po druhé…
U těch dlouhých vlasů je to šílené a zdlouhavé, ale vyplatí se. ![]()
Ahoj holky, ted jsem si peclive precetla celou Vasi diskuzi. Zrovna jsem u sebe objevila vsi. Jsem v Anglii, kde ceske pripravky samozrejme nemaji
. Po rade s tamni lekarnici jsem si kouipila nejaky pripravek. Chci se zeptat, mam vyprat i polstare a perinu, nebo staci vysat, vyprat povleceni? Nejake rady co vsechno krome vlasu mam jeste osefovat? Nebo na postel staci nejaky spray? Dekuji moc ![]()
Obnovuji diskuzi-u dcery jsem v něděli objevila vši, manžel hned koupil Diffusil sprej, dala jsem to dceři přesně podle návodu (30 min. působení) a pak umyla, živé vši už nemá, ale stále jí nacházím a vybírám ve vlasech hnidy. Myslíte že to je normální? Hnidy bez vší? Druhou dceru jsem prohlížela taky a ta v neděli nic neměla a dneska jsem jí taky pár hnid už našla. Přitom živou, velkou veš taky nemá
Jsem zvědavá, kdy se jich zbavíme, v neděli odjíždíme na dovolenou ![]()
Fakt zkus Capissan, je šampon a balzám, dle mě je balzám dokonce ještě lepší. Dcera chodí do 2.třídy a kolem ní pořád „bují“ vší orgie. používáme Capissan jako prevenci a musím zaklepat…stále dobrý..