Jak najít psychoterapeuta

68
6.1.22 14:16

Jak najít psychoterapeuta

Ahoj,
Chtěla bych vstoupit do psychoterapie, ale zasekla jsem se na výběru terapeuta a potřebovala bych poradit, jak někoho najít. Napíšu svoje kritéria a byla bych moc ráda, kdyby mi kdokoliv poslal odkaz na web, kde hledat, nebo klidně někoho konkrétního, s kým máte dobře zkušenosti.
Kritéria:

• Někdo, kdo pracuje online. Mám dvě malé děti a tenhle způsob pro mě bude v současné době nejjednodušší.
  • Někdo, kdo má oficiální vzdělání a psychoterapeutický výcvik, nechci alternativce. Že za to budu platit, je mi jasné.
  • Někdo, kdo má zkušenost s rodičovskými tématy. Budu tam řešit hlavně sebe, ale moje problémy se projevují i ve vztahu k dětem.

Předem moc děkuji za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9197
6.1.22 14:21
@Patifu píše:
Ahoj,
Chtěla bych vstoupit do psychoterapie, ale zasekla jsem se na výběru terapeuta a potřebovala bych poradit, jak někoho najít. Napíšu svoje kritéria a byla bych moc ráda, kdyby mi kdokoliv poslal odkaz na web, kde hledat, nebo klidně někoho konkrétního, s kým máte dobře zkušenosti.
Kritéria:
  • Někdo, kdo pracuje online. Mám dvě malé děti a tenhle způsob pro mě bude v současné době nejjednodušší.
  • Někdo, kdo má oficiální vzdělání a psychoterapeutický výcvik, nechci alternativce. Že za to budu platit, je mi jasné.
  • Někdo, kdo má zkušenost s rodičovskými tématy. Budu tam řešit hlavně sebe, ale moje problémy se projevují i ve vztahu k dětem.

Předem moc děkuji za rady!

Ahoj, já hledala psychoterapeuta v březnu, prostě jsme si zadala psycholog Praha a projížděla jsem všech profily. Jinak je možné orientačně mrknout na www.znamylekar.cz Držím moc palce, není úplně snadné někoho najít, já obepsala asi 30 psychologů a vzala mě jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.22 14:32

Ahoj,
já teď chodím na terapii, mám sezení online se schopnou paní. Našla jsem ji na hedepy.cz. :palec:

• Citovat
  • Upravit
2370
7.1.22 19:29

Vzp a cpzp nabízí příspěvky na soukromé terapeuty, kteří mají všichni splněné tvoje podminky. Nejsou tam všichni soukromí, jenom ti, kteří se dobrovolně zapojili do programu pro využíti příspěvku…a kteří splnili kritéria pro odbornost a praxi.

Vzp dava 5000,– na 10 konzultaci pro rok 2022 od sedmi let věku. Cpzp dávala 2500 na 5×. Nedivala jsem se, jestli už taky vypsali novy prispevek.

Online/osobně je na výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast