Jak napsat životopis?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
13.10.22 12:35

Děkuju za odpovědi :D
To že se učím novým věcem apod. tam psát rozhodně nebudu, těmhle frázím se chci vyhnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
13.10.22 12:38

@Knihoušek Na ÚP s DPP nemůžeš. Samozřejmě že se i DPP ukončuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5133
13.10.22 13:50

@Knihoušek tak pokud mas smlouvu do konce roku, a do konce roku tam zustat chces, tak vypoved davat nemusis, proste smlouva vyprsi. Ale pokud tam stejne vubec nechodis, jaky to ma smysl, davno bych uz dala regulerni vypoved kdyz chces jit na UP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6221
13.10.22 15:38
@Knihoušek píše:
Děkuju za odpovědi :D
To že se učím novým věcem apod. tam psát rozhodně nebudu, těmhle frázím se chci vyhnout

Nebo nedůležité věci. Teď k nám dala holka životopis a bylo v něm jako dovednosti - nafukování balónků heliem :lol: Nevím kam je to jako dobré krom obchodu s balónky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
13.10.22 21:38

@Lendeš Četla jsem to na netu a proto mi to bylo divné, že mi napsal tohle.
@hani28 No právě, stejně bych si musela platit zdravotní a když mě nepotřebuje, tak si na něj nevydělám
@nikitice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.25 17:23

CV - prosim o radu

Ahoj, obnovuji diskuzi. Chci se poohlednout po nove praci, ale nevim jak to mam sepsat. Dlouhodobe pracuji u zamestnavatele x, ale ze školy (praxe) a zamestnani kde jsem treba byla 3 mesice mam zkusenost take a nevim jak to tak napsat. Ty 3 mesice nevypadaji dobre a myslela jsem ze bych praxi i kratkodoba zamestnatni nejak zaobalila neco ve smyslu : dale mam kratkodobou zkusenost s x, y…nebo nevim…ta zkusenost je jina nez je me aktualni zamestnani tak nevim zda bycto nebylo plus tam uvest..jinak tam uvedu jen to jedno zamestnani kde jsem roky…diky za rady :) prosim anonym

• Citovat
  • Upravit
37131
5.11.25 18:31

Ja vždycky uváděla vsechno, i brigády, i kdyz to bylo treba jen na pár měsíců. Lepsi nez tam mit treba nejakou prodlevu a každá zkušenost se počítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3712
5.11.25 18:41

Dej do životopisu posledních 5 let maximum. Uvádej vse a pravdivě. Na pohovoru se tě můžou zeptat, proč jsi někde byla jen 3 mesice, tak to tam prostě oduvodnis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1236
5.11.25 18:43

Psala jsem ten dany kalendářní rok. Bez detailu v jakých to bylo měsících.
Spis než o “brigádě” jsem mluvila o “krátkodobém projektu”. Ale bylo to poradenství nebo něco ohledně tvorby a správy dokumentace. U práce v kavárně nebo ve výrobě by to samozřejmě asi bylo blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.11.25 19:13

Napsala bych strukturovaný životopis a tam např.:

2011 - 2018 zaměstnavatel x, pozice x
2019 - zaměstnavatel y, pozice y
2020 - 2025 zaměstnavatel z, pozice z

Nerozváděla bych měsíce, to se většinou tak nepíše. A až na pohovoru se můžete dostat k podrobnostem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
5.11.25 20:23

Napiš i ty brigády. Nikdy nevíš, co z toho zaujme. Nemusíš je psát přímo do praxe, tam si klidně nech jen tu jednu, ale zmiň je. Nikdy nevíš, kdy i něco takového někoho zaujme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.25 19:57
@Ncc1701_new píše: Více

Souhlas, napiš vše, co by mohlo zaměstnavatele zaujmout. Pracovala jsem roky v automotive. Udělala jsem velkou změnu a chtěla do školství. Do životopisu jsem napsala všechny volnočasové aktivity, které už roky dělám s dětmi. Do životopisu pro automotive bych to samozřejmě nepsala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat