Jak naučit 7 měsíční miminko na zeleninové příkrmy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
10.6.14 17:00

@Michis malem bych zapomnela - doporucuju vyzkouset bataty, u nas celkem jdou, a aspon clovek porad necpe do jidla jablka…prvni jsem zkousela bataty s cuketou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
13.8.14 21:39

Ja mam stejnej problem :? Ze zacatku aspon otevirala pusinku, mame 7mesicu, pak jsem ale odjela na 14 dni k babickam, no a znate to, jedna dala presnidavku, druha, jablko, broskev, svestku a bylo hotovo, neslo jim to vymluvit, ze to pak nebude chtit :zed: nez jsme odjeli tak snedla celou porci, mrkev, brambor a cuketu.. Od te doby co cuchla k presnidavce nechce nic jineho, rozmixovane ovoce jako broskev nebo jahody s piskotama jakztakz ale zelenina!!! Ani neotevre pusu, zkousela jsim ji to sladit, dokonce i trochu solit :zed: ale bez uspechu, jakmile ale vytahnu pred ni sklenicku presnidavky otevira pusu uz z dalky, tak jsem ji davala treba dve lzicky presnidavky a pak nenapadne jednu lzicku zeleniny :lol: uz nevim jak dal, smichat to s presnidavkou? Odstrikany mliko jsem taky zkousela ji do toho dat a nechtela.. Kase mi taky nepapa pritom jsou sladky.. Zkousim furt novy kombinace, zkusim teda repu a dyni a uvidim, koupila jsem kupovany tak zitra zkusim to.. Tak uvidime :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
14.8.14 07:19

@Natali14 řepa a dýně by mohla zabrat, někdy děti jakmile čuchnou k ovoci, tak už zeleninu nejí, znám holku co začala ovocem a dítě se nenaučilo dodneška jíst zeleninu, ted už je pozdě, ale zkusila bych tedy míchat zeleninu a ovoce, jablko s mrkví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
14.8.14 09:16

@střepina
Asi blba otazka ale mam tu mrkev uvarit? Syrovy nastrouhany by mi to asi i jedla ale ja do ni potrebuju dostat tu varenou prave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
14.8.14 09:30

@Natali14 tak jí uvař, myslím že je to jedno, mužeš uvařit i to jablko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
14.8.14 09:31

Dobre, zkusim, diky :)