Jak naučit chlapečka čůrat venku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
244
29.11.20 22:30

My jsme praktikovali - postavit pred strom, kalhoty dolu, at si drzi pindu a naklonit ho ke stromu. Sam si rekne staci, oklepe a je hotovo…sam se pak zacal opirat o strom rukou a po par dnech uz jen vystrcil panev a zvladl vse sam i svlect a oblect. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
29.11.20 22:40

@topkiss asi to nebudeš chtít slyšet, ale ty jako ženská tomu klukovi neukážeš jak má čurat chlap, bude čůrat tak jak to vidí u sestřičky.
Nechala bych ho, je ještě malý, nedělej si s toho těžkou hlavu :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
29.11.20 22:53
@Svistice píše:
@topkiss Nech to na jaro/leto.
Jinak postavit po vetru, pridrzet pindu, oprit diteti koleno do krostrce, aby vystrcil panev (jinak si nacura do kalhot), oklepnout, oblect. ;)Kluk na holku nevadi. Horsi je, kdyz tvrdohlava holcicka chce curat ve stoje jako tata s brachou. :mrgreen:

COŽE?
Vy jste asi zaspala dobu-nesledujete výdobytky vědeckotechnické revoluce???

https://www.olioli.cz/…-innovagoods?…
Pokud by odkaz admin smazal, hledejte
damska-pomucka-na-curani

Výchovná pohádka o dvou princích už je zastaralá, chystá se nová o dvou princeznách-a obě budou používat-hádejte co?! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
29.11.20 23:05
@topkiss píše:
Ahoj.
Mám podobnej dotaz. I když… Syn si venku řekne a bez problémů se vyčůrá. Jsou mu dva.
Jenže jako holčička. Vidí to u starší tříleté dcery. Přijde mi, že jsem bez chlapa jako ženská úplně neschopná. Nevim jak na některý tyhle klučičí věci… A to jsou mu teprve dva

To je jedno, ne? Ať si čurá, jak chce. Časem se to naučí, zjistí, že je pohodlnější ve stoje. A pohodlná řešení mají cglaoi rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
29.11.20 23:06

@spetrs tak to jsem přesně potřebovala vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.11.20 23:18
@Karrollina píše:
Ahoj potřebovala bych nejake rady jak naucit kluka aby se venku vycural? Jde o to, ze se mu to snazim vysvetlit ale pripada mi, ze tomu nerozumi nebo me mozna jen nechce poslouchat protože venku se zajímá o vsechno možné. Musim teda podotknout, ze komunikace s nim je celkově slozitejsi protoze nemluví. Pouziva asi 15 svych slov a pokud neco chce a neumi to rict tak si na to treba ukaze.. Jsou mu dva roky a na nocnik doma chodi ale nerika ze se mu chce, proste si tam sedne a vycura se.. Kdyz je oblečený, sedne si tam oblečený. To mu taky porad dokola vysvetluju ze se musi svlekat ale výsledek zadny. Jsou to teprve necelé dva tydny co jsme zacali s odplenkovanim takze si rikam, ze to snad casem pochopi. Kdyz ale někam jedeme autem, davam mu plenu. Kdyz se mu chce curat, vycura se do ni. Když jdeme na prochazku bez pleny a chce se mu curat tak se chytí mezi nozickami a vím ze se mu chce, tak se ho snazim dat se vycurat, normalne jako kluci curaji. Ale jakmile mu vyndam pindu ven, necura.. Oblecu ho a za chvíli je mokry :(
Mam s nim dal chodit na procházky bez pleny a zkouset to nebo davat plenu a nechat ho at se nejdřív poradne nauci chodit na nocnik bez nehod? Nehody doma se mu teda stavaji jen kdyz je oblečený. Proste ho musim svleknout ja před tím nez si sedne. Ale kdyz pobiha doma dole bez tak si sedne na nocnik vcas. Proste tu podstatu chape, ze kdyz se mu chce, ma jit na nocnik. Skoda jen ze to neumí říct.

Syn se nejlíp naučí čůrat s taťkou. Prostě to udělá po něm a s ním jako taťka. Jaképak copak. To není vůbec žádný problém. Vy ženské se bojíte, zbytečně to řešíte, a pak stačí párkrát taťka s chlapem třeba v lese nebo na zahradě a je klid. Problém u nás byl přesně takhle vyřešen.
Ale nesmí to řešit ženská. Má to nechat chlapům, i těm malým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
30.11.20 09:31
@Lucius08 píše:
@topkiss asi to nebudeš chtít slyšet, ale ty jako ženská tomu klukovi neukážeš jak má čurat chlap, bude čůrat tak jak to vidí u sestřičky.
Nechala bych ho, je ještě malý, nedělej si s toho těžkou hlavu :srdce:.

A na to jsi přišel jak? Naučila jsem ve stoje čůrat 2 syny a no problema…

Edit: přesně jak píše Svistice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka