Jak naučit dítě chodit spát dříve?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1322
3.10.11 22:10

Tak dnes ráno vstával před 9 hod a před obědem si schrupl půl hod, pak jsme museli ven, protože doma spát nechtěl, tam taky pospal půl hod a až do teď řádil a to je víc jak 22 hod :roll: Tak nevím, už jsem úplně kantáre :roll: A taťku ještě nemáme doma jako vždy :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
3.10.11 22:16

počkej si na 30.10…bude změna času o hodinu zpět… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
3.10.11 22:18
Lenka512 píše:
počkej si na 30.10…bude změna času o hodinu zpět… :wink:

Jo a to mi pomůže?? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
4.10.11 08:36
xxpetka píše:
Tak dnes ráno vstával před 9 hod a před obědem si schrupl půl hod, pak jsme museli ven, protože doma spát nechtěl, tam taky pospal půl hod a až do teď řádil a to je víc jak 22 hod :roll: Tak nevím, už jsem úplně kantáre :roll: A taťku ještě nemáme doma jako vždy :-?

Hm, a není už nakonec přetažený?
Jako v 21hod by šel do postele a bez debat. Ráno bych ho v 8 vzbudila a prostě bych mu víceméně násilým začala tvořit nějaký normální režim. Ale já jsem v některých všcech dost nekompromisní.
I když, mě posledních pár dní vstávají o půl šesté a nehne s nimi nic, takže jsem nejspíš ta poslední, kdo by měl radit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
4.10.11 22:43

No jasně.....když pojede ve stejném rytmu, tak bude vstávat před 8.hodinou a usínat okolo 21.hod :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
paw
8.12.11 22:20

ahoj jmenuji se Simona mam 8 mesicni dite a kdis ho ulozim k nocnimu spanku tak spi jen pul hodinky a pak se probudi a nechce spat nekdy to trva as do 12 vecera davam ho spat v sedm a odpoledne mi taky vubec nespi maximalne pul hodky jen vymecne nemate nekdo dobrou radu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510