Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak dnes ráno vstával před 9 hod a před obědem si schrupl půl hod, pak jsme museli ven, protože doma spát nechtěl, tam taky pospal půl hod a až do teď řádil a to je víc jak 22 hod
Tak nevím, už jsem úplně kantáre
A taťku ještě nemáme doma jako vždy ![]()
Lenka512 píše:
počkej si na 30.10…bude změna času o hodinu zpět…
Jo a to mi pomůže??
![]()
xxpetka píše:
Tak dnes ráno vstával před 9 hod a před obědem si schrupl půl hod, pak jsme museli ven, protože doma spát nechtěl, tam taky pospal půl hod a až do teď řádil a to je víc jak 22 hodTak nevím, už jsem úplně kantáre
A taťku ještě nemáme doma jako vždy
Hm, a není už nakonec přetažený?
Jako v 21hod by šel do postele a bez debat. Ráno bych ho v 8 vzbudila a prostě bych mu víceméně násilým začala tvořit nějaký normální režim. Ale já jsem v některých všcech dost nekompromisní.
I když, mě posledních pár dní vstávají o půl šesté a nehne s nimi nic, takže jsem nejspíš ta poslední, kdo by měl radit ![]()
No jasně.....když pojede ve stejném rytmu, tak bude vstávat před 8.hodinou a usínat okolo 21.hod
![]()
ahoj jmenuji se Simona mam 8 mesicni dite a kdis ho ulozim k nocnimu spanku tak spi jen pul hodinky a pak se probudi a nechce spat nekdy to trva as do 12 vecera davam ho spat v sedm a odpoledne mi taky vubec nespi maximalne pul hodky jen vymecne nemate nekdo dobrou radu?