Jak naučit spát ranní ptáče?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2422
30.7.18 09:29

Já mám dvě slečny 5 a 7 let a můžu říct, že vstávají mezi 5 a půl 6-později ani rána. Přeučit nelze. Starší chodí do školy tak jsem si celý rok chválila jak není problém se vstáváním, kamarádka má slečnu co vstává v 10 a během školního roku trpěli-holka usínala na záchodě, u snídaně, při obouvání-katastrofa :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
30.7.18 12:38

@K.a.c.i.k93 Tohle je bezva komentář někoho, komu děti očividně spí pěkně. My opravdu celý den nesedíme doma, ale kluci jsou schopní řádit 6 hodin na koupališti, večer odmítat usnout a ráno vstát zase v 5. Unavit je opravdu nepomáhá.
@divine woman přesně tak, pokud se jednou do roka stane, že spí i po šesté, tak jsem celá nervozní a jdu je zkontrolovat, jestli dýchají :)
@heart dětský Pokoj máme jen jeden a i po plánovaném stěhování v budoucnu budou nejspíš kluci spát spolu. Dřív jsem si mladšího v těch 5 brala k nám do ložnice a on ještě někdy usnul, někdy ne a válel se, kopal do nás atd., ale byla jsem pořád v posteli :) Teď už to nemá cenu, protože začal brzo vstávat i starší, navíc mladší už ani u nás neusne.
@kve-tinka TV u nás ráno bohužel taky frčí, ale ono i to Déčko začíná až v 6 :) A youtube jim pouštět odmítám, protože to by pak vstávali jen proto, aby se mohli koukat. Holt se musí dívat na spící ovečky, většinou je to přestane bavit a jdou si hrát, musí ale sami, protože odmítám v 5 ráno stavět koleje. A ano, jediná výhoda bude v tom, že staršího nebudu teď muset začit budit do školky, budeme mít klidný rána, žádnej stres a časovej pres :) (to si to hezky maluju, že…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5673
30.7.18 12:50

@chaela Taky to tak nebylo vždycky 8) Do tří let byl hyperaktivní a lehký to s ním rozhodně nebylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí