Jak obléct miminko ven?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
2.12.14 12:45
@quinny píše: :mrgreen:
Ja si uzivala tehotenstvi kdy mi bylo neustale teplo. Co jsem porodila uz jen mrznu uplne vsude (ty hormony jsou svinstvo) :D :lol:

přesně - v těhotenství vedro jak sviň, teď jsem doma nabalaná víc, jak na ven.. a doma mi je kosa.. Dneska u nás -3, náledí jak sviň.. po dlouhé době vytáhnu kočár a schválně dám ten nový fusak - co když je to poslední mráz, by mi naštvalo, že jsem ho ani nepoužila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.12.14 13:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.12.14 13:28

@quinny já tedy doufám, že vytáhnu kočár, bo netuším, jestli v kočárkárně ještě je :mrgreen: marně vzpomínám, kdy jsem ho použila naposledy.. ale snad tak 14 dní zpět, tak to je v klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
7.12.14 21:49

Ahoj, potrebovala bych poradit jak mam obleci miminko do kocarku, venku bylo dneska 3,5 stupne nad nulou mala mela na sobe body s dlouhym rukavem, slaby overalek a teply fleecovy overalek +zimni cepicku a rukavicky. Pak jsem kolem ni omotala dve slabe deky a soupla do fusaku. A pod fusakem byla jeste slozena deka aby nesla zima zespoda. Byly sme venku hodinu a mala byla uplne zmrzla a ledova :zed: je ji 7tydnu. Jak ji mam obleknout aby ji zima nebyla? uz si fakt nevim rady. Ted jsem ji objednala teplejsi kombinezku tak nevim jestli to pomuze. Jak by jste ji oblekli vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
12.4.15 14:40

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jal by jste vy oblékli devítiměsíční miminko při skoro 20 stupních. Dala jsem jí bodýčko a kalhoty takový ty polodubky. Nechci jí přehrát a ani aby jí nebyla zima tak jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
12.4.15 14:53

Předpokládám, že v 9-ti měsících jen sedí na kočáře, takže nemá pohyb, kterým by se samo „zahřálo“. Dala bych bodýčko, silnější kalhoty - buď nějaké ty s podšívkou, nebo prostě silnější látku a nějakou mikču na zip, kterou bych případně nechala malinko porozeplou,… a rozhodně nějakou jarní lehkou čepku a boty samozřejmě. To co ty píšeš mi přijde málo, sama chodím ven v mikině.. Takové teplo zatím není, je duben a to počásko je pořád takové zrádné..

edit: A jak tak koukám u nás ven - je sice 20 stupňů, ale pofukuje.. Brala bych i deku na případné zakrytí

Příspěvek upraven 12.04.15 v 14:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
12.4.15 14:54

Na ven? To se mi zdá málo, u nás sice sluníčko hřeje, ale fouká. Mám skoro osmiměsíční a včera byla celé odpoledne venku, měla na sobě punčocháče a slabší tepláčky, body s dlouhým a mikinu. Zpocená nebyla. Byla teda buď na rukou nebo na matraci na trávě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
12.4.15 14:54

Má ještě fusak, jarní nebo deku? Jestli jo, dala bych jí jen jedny kalhoty, triko, mikinu, šáteček přes ouška.

• Citovat
  • Upravit
7009
12.4.15 15:03

Tez mi to prijde malo, pokud se nehybe a sedi nebo treba i usne. Pridala bych mikinu a deku pres nohy, kdyby ti dite prislo moc nabalene, tak neni nic snazsiho nez deku stahnout a sundat mikinu. Na hlavu bych nic nedavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
12.4.15 15:19

Deti by meli mit o jednu vrstvu navic co mame my :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
12.4.15 15:43

Ja mam syna 11m a u nas bylo teda 24 stupnu ve stinu…velke teplo…mel bodycko, rifle, mikcu a boty, tot vse, bez cepice, bez deky, sli jsem ve 2 hodiny, kdy bylo nejvetsi teplo…my s manzelem v kratasech a kratkych rukavech, nepotkala jsem zadne ditko s cepickou…ale ono hodne zalezi, odkud jste u nas vubec nefoukalo a malej mel opaleny oblicej…zalezi spis na miste, jestli primo na slunicko nebo ve stinu atd. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
12.4.15 16:21

Mám 7.měsíční mimčo a dávám body, mikču s kapusí, kterou má místo čepice, ponožky, ryfle a deku na přehození toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
12.4.15 16:46

Nas byl dnes takto, bodycko s kratkym, mikinku a teplacky a boticky a decku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
12.4.15 16:49

Ty fakt nevíš jak oblíct dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
12.4.15 17:30

No nakonec jsem jí dala dupačky a na to mikinku teplejší, čepičku a měla deku. Jinak nesedí ještě je nedonošena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková