Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@quinny píše:
Ja si uzivala tehotenstvi kdy mi bylo neustale teplo. Co jsem porodila uz jen mrznu uplne vsude (ty hormony jsou svinstvo)![]()
přesně - v těhotenství vedro jak sviň, teď jsem doma nabalaná víc, jak na ven.. a doma mi je kosa.. Dneska u nás -3, náledí jak sviň.. po dlouhé době vytáhnu kočár a schválně dám ten nový fusak - co když je to poslední mráz, by mi naštvalo, že jsem ho ani nepoužila ![]()
@quinny já tedy doufám, že vytáhnu kočár, bo netuším, jestli v kočárkárně ještě je
marně vzpomínám, kdy jsem ho použila naposledy.. ale snad tak 14 dní zpět, tak to je v klidu ![]()
Ahoj, potrebovala bych poradit jak mam obleci miminko do kocarku, venku bylo dneska 3,5 stupne nad nulou mala mela na sobe body s dlouhym rukavem, slaby overalek a teply fleecovy overalek +zimni cepicku a rukavicky. Pak jsem kolem ni omotala dve slabe deky a soupla do fusaku. A pod fusakem byla jeste slozena deka aby nesla zima zespoda. Byly sme venku hodinu a mala byla uplne zmrzla a ledova
je ji 7tydnu. Jak ji mam obleknout aby ji zima nebyla? uz si fakt nevim rady. Ted jsem ji objednala teplejsi kombinezku tak nevim jestli to pomuze. Jak by jste ji oblekli vy?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jal by jste vy oblékli devítiměsíční miminko při skoro 20 stupních. Dala jsem jí bodýčko a kalhoty takový ty polodubky. Nechci jí přehrát a ani aby jí nebyla zima tak jak?
Předpokládám, že v 9-ti měsících jen sedí na kočáře, takže nemá pohyb, kterým by se samo „zahřálo“. Dala bych bodýčko, silnější kalhoty - buď nějaké ty s podšívkou, nebo prostě silnější látku a nějakou mikču na zip, kterou bych případně nechala malinko porozeplou,… a rozhodně nějakou jarní lehkou čepku a boty samozřejmě. To co ty píšeš mi přijde málo, sama chodím ven v mikině.. Takové teplo zatím není, je duben a to počásko je pořád takové zrádné..
edit: A jak tak koukám u nás ven - je sice 20 stupňů, ale pofukuje.. Brala bych i deku na případné zakrytí
Příspěvek upraven 12.04.15 v 14:55
Na ven? To se mi zdá málo, u nás sice sluníčko hřeje, ale fouká. Mám skoro osmiměsíční a včera byla celé odpoledne venku, měla na sobě punčocháče a slabší tepláčky, body s dlouhým a mikinu. Zpocená nebyla. Byla teda buď na rukou nebo na matraci na trávě.
Má ještě fusak, jarní nebo deku? Jestli jo, dala bych jí jen jedny kalhoty, triko, mikinu, šáteček přes ouška.
Tez mi to prijde malo, pokud se nehybe a sedi nebo treba i usne. Pridala bych mikinu a deku pres nohy, kdyby ti dite prislo moc nabalene, tak neni nic snazsiho nez deku stahnout a sundat mikinu. Na hlavu bych nic nedavala.
Ja mam syna 11m a u nas bylo teda 24 stupnu ve stinu…velke teplo…mel bodycko, rifle, mikcu a boty, tot vse, bez cepice, bez deky, sli jsem ve 2 hodiny, kdy bylo nejvetsi teplo…my s manzelem v kratasech a kratkych rukavech, nepotkala jsem zadne ditko s cepickou…ale ono hodne zalezi, odkud jste u nas vubec nefoukalo a malej mel opaleny oblicej…zalezi spis na miste, jestli primo na slunicko nebo ve stinu atd. ![]()
Mám 7.měsíční mimčo a dávám body, mikču s kapusí, kterou má místo čepice, ponožky, ryfle a deku na přehození toť vše.
Nas byl dnes takto, bodycko s kratkym, mikinku a teplacky a boticky a decku
No nakonec jsem jí dala dupačky a na to mikinku teplejší, čepičku a měla deku. Jinak nesedí ještě je nedonošena.