Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@kattkka: Jasně, ale kdybych měla řešit každou hrubku ve slově, pak bych celý den psala lidem, jak jsou nemožní. Některé věci by měl člověk přejít a odpovědět k tématu. I já už jsem četla pravdu zvláštní kreace ve vyjadřování, ale nikdy jsem na to nereagovala a jen jsem si pomyslela, jak to takový člověk musí mít těžké třeba při vyplňování papírů na úřadech, v práci apod.
@lucenka Já myslím, že jde o to, že se pak počůrají a spí v tom, ne? ![]()
@janulkalm: Napadá mě jen, není ji třeba horko večer? Obléct ji něco méně teplého a jak tady už psala jedna maminka, dát pod ni jednorázovou podložku.
A proč by nemohla spát nahatá?…Jí zkus vnoci dát vyčůrat..třeba kolem půlnoci…dej pod ní nějakou podložku nepromokavou…synovi je taky 1,5…kolem půlnoci ho dávám čůrat a pak nad ránem…občas to pustí a podložka a savá bambusovka na tom to jistí…mě spí obě děti nahatý od malička…já taky ráda spim nahatá tak proč to nedopřát dětem..je to pohodlný…navíc teď je teda fakt vedro večer, že bych se nejradši svlíkla i z tý kůže…
Jednorázovou podložku prosím nedávat. Je to igelit. Zamotal se do toho i s nosem a pusou a neštěstí je hotovo.
@Capelucita píše:
Jednorázovou podložku prosím nedávat. Je to igelit. Zamotal se do toho i s nosem a pusou a neštěstí je hotovo.
to da rozum, ze podlozku je treba dat pod prosteradlo ![]()
@Capelucita píše:
Já jsem dětem tuto podložku normálně dávala na prostěradlo, v době kdy byli bez plenky, na dvou místech chytla velkým zavíracím špendlíkem a podložka se ani nehla. Nemusela jsem při nehodě převlíkat celou postel, stačila vyhodit podložka.
@lucenka Jo, ja teda jo! Protoze nebudu kazdou noc nekolikrat prevlikat pocuranou postel… A moje dvouletacka jeste rozhodne nevydrzi do rana ![]()
A nemyslim, ze by se mi deti svlekaly teplem… Mame doma pasivni chlazeni, takze i v tropech mame doma prijemne a deti davam do tenkeho letniho pytle jen v pline… Je to spis zlozvyk
Pro upresneni… svleka se mi uz jen dvouletacka… Triletak toho pred nedavnem nechal ![]()
@Agrion píše:
@lucenka Jo, ja teda jo! Protoze nebudu kazdou noc nekolikrat prevlikat pocuranou postel… A moje dvouletacka jeste rozhodne nevydrzi do rana
Tak můj kojenec a později batole spalo jenom v plíně - přes léto ve starém chladném baráku. Když si začal v noci sundavat plínu, tak jsem ho začala dávat na nočník a plen se zbavili. Ten zvuk rozepínané plíny mě vždycky vzbudil