Jak odnaučit uspávání na rukách?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1674
19.7.14 22:28

@jessikka
však jí taky radim, jak to odnaučit, ale druhym příspěvkem reaguju na ostatní komenty stylu: no když jste to nechali dojít tak daleko…nech ho vyřvat atd, jakoby to byla nějaká zhoubná nemoc, že dítě neusíná samo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
19.7.14 23:26
@Sabinka píše:
Dcera to měla podobně, možná ještě o nějaký ten měsíc déle, jen jsem s ní nechodila, ale seděla, a nakonec si sama řekla, že chce do postýlky, od té doby bez problémů, vyřvávání nebylo nutné, to bych ji nikdy nenechala.

Taky jsme to měly takhle. Bez vyřvávání. Až jsem byla sama překvapená. Bála jsem se, kam to povede, když s ní budu sedětt v naší posteli, případně mi bude ležet na ruce. Ale pak si prostě řekla „haji“, dala jsem ji do postýlky a dobrý. :palec: Žádný vyřvávání, ani nebrečela. Stejný s kojením, kojila jsem do 19. měsíců, pak už jednou denně a před týdnem řekla, že už ne. A jak mě všichni strašili. T :) řeba to půjde po dobrým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
19.7.14 23:50

@sarusa4 přesně, u nás to bylo i s tím kojením stejný, a to byla přitom velkej závislák :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
22.7.14 21:48

Mě opravdu nevadí, že ji uspávám. Vadí mi, že ji uspávám na rukách a moje záda už to při její váze nedávají :? Nicméně díky za příspěvky… Zkusili jsme uspat bez držení na rukou a malá s tím měla problém jen jednu noc. Druhou noc už hezky klidně ležela, nechala se hladit a pomalu sama usínala… je to šikulka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
22.7.14 21:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
23.7.14 13:30

@Manel Jsi úúúúúúžasná :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
23.7.14 14:04

@jarka712 Děkujiiii :) Měla jsem z té změny strach, šlo to líp než jsem čekala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1241
15.9.14 10:47

Já to teď řeším u dvouměsíčního syna a rve mi to srdce nechat ho řvát v postýlce.. pomoc :( začne se mi dusit (modrá) a pláče, pláče.. tečou mi slzy jak hrachy a já jsem z toho nešťastná :( sedím u něj, hladím ho po čele (to mi pomáhá uspávat na rukou).. Co Vám pomohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1241
15.9.14 10:49

@Manel fakt? takhle rychle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6875
15.9.14 10:51

@Blancabii dvouměsíčního prcka uspávej jak on chce = na rukách!!! Chce mámu, tvou blízkost!! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zzzuuz
15.9.14 10:54

@Blancabii já uspávala dceru na rukou do jejich 4 měsíců. Pak jsem to už prostě nemohla vydržet, hrozně mě bolely záda, ruce, dcera byla celkem cvalík. Měla jsem výhodu, že jsme doma měli ještě i místo postýlky koš na kolečkách. Takže jsem se prostě jeden večer odhodlala a dceru začala uspávat tak, že jsem jí i s košem vozila. Bylo to pohodlnější a kupodivu to zabralo. Akorát jsem si na sebe upletla bič a museli jsme pak dokoupit kolečka i k postýlce a zhruba do 14 měsíců jsem trochu jezdila i s postýlkou.-)

• Citovat
  • Upravit
178
15.9.14 10:55

Takový malý prcek, uspávej ho jak chce on. Já malou uspávám taky na rukách a to jí je 9 měsíců, a teda mi to vůbec nevadí :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
15.9.14 10:56

Zkus na balónu, to nám hodně pomohlo. Nebo do vajíčka a houpat - ale v ruce ne na zemi. Pak fén taky docela pomáhal. Pak už na balón nechtěla, zavrtala se do polštáře, pak jsem musela usínat s ní a přenášet do postýlky. Postupem času jsme vždy našli něco co na ní zabíralo. Malé dítě bych nenechala vyřvávat. My jsme jezdili v noci i autem aby usla. Prostě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
15.9.14 10:57
@kve-tinka píše:
@Blancabii dvouměsíčního prcka uspávej jak on chce = na rukách!!! Chce mámu, tvou blízkost!! 8o

Naprostý souhlas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
15.9.14 10:59

@Blancabii já bych ještě chvíli počkala.. ty první 3 měsíce je miminko tak trochu hájené.. My taky uspávali večer na rukách, hopsali 2-4 hodiny na balonu, nic jiného nezabíralo.. ( a to jsem se coby bezdětná divila, že todle bych já nikdy.. ;) ) Ve 3,5 měsících se to začalo lepšit a my postupně posouvali hranice, napřed už nehopsali, pak nedrželi na rukách a měli položeného vedle sebe v obýváku v zavince, pak seděli u postýlky, pak začali odcházet.. a netrvalo to až tak dlouho, uložili a odešli a on si už usnul sám :) Ale 2 měsíce mi přijde ještě brzo..z nějakého důvodu vás potřebuje.. Já dnes dle synova charakteru už vím, proč 3 měsíce prořval.. nemá rád změny, je hrozná konzerva a ta změna se mu nelíbila a trvalo 3 měsíce než přestal na světě protestovat a pochopil, že zpátky už to fakt nepůjde. :lol: Byl moje první a dnes mě mrzí, že jsem se až moc bála, abych ho moc nerozmazlovala a neupletla si na sebe bič, a že jsem nebyla trpělivější. Drž se, uteče to. A moje maminka říká, že z rozmazlenosti dítě vyroste, citová deprivace ho poznamená na zbytek života ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí