Jak oslovit porodní asistentku? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17226
14.12.12 21:59
@sunnyho.motylek píše:
Taky při těch bolestech zapomeneš na to jak jí říkat a budeš jí nadávat :mrgreen:

Jak kdo?! Já nadávala přímo paní primářce, PA jsem z toho vynechala, protože na mě byla celou dobu předtím moc hodná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.12.12 21:59

V poradně jsem oslovovala „sestři“, u porodu jsem jen hekala, tam to nebylo nutné. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
14.12.12 22:00

@zoubky tak moje hekání bylo tak intenzivní, že tam nakoukla i úplně jiná - asi měla pocit, že je na čase chytat dítě :mrgreen: Když zjistila, že jsem pořád jen na 4 cm tak zas odešla.. A ještě se té mé omluvila, že to prý znělo fakt divně, tak to raději zkontrolovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
14.12.12 22:00
@zoubky píše:
Jak kdo?! Já nadávala přímo paní primářce, PA jsem z toho vynechala, protože na mě byla celou dobu předtím moc hodná :mrgreen:

Však jo, já jsem nadávala chlapovi, nechtěla jsem aby na mě šahal nic a furt se na to ptal chudák :P :P :P :P
A na sestru jsem nemluvila vubec, jo když mi dávala klystýr tak jsem jí říkala, že jí pose :mrgreen: u

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
14.12.12 22:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
14.12.12 22:03
@gabriela82 píše:
@zoubky tak moje hekání bylo tak intenzivní, že tam nakoukla i úplně jiná - asi měla pocit, že je na čase chytat dítě :mrgreen: Když zjistila, že jsem pořád jen na 4 cm tak zas odešla.. A ještě se té mé omluvila, že to prý znělo fakt divně, tak to raději zkontrolovala..

Mně taky bylo slyšet tentorkát na celý porodní blok :oops: Jsem rodila ten den úplně sama, takže tam bylo absolutní ticho a každou chvilku se z nudy na mě chodila dívat PA, gynekolog. sestra, porodní lékařka a i primářka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.12.12 22:06
@Gabrielle9 píše:
Oslovila bych sestřičko, sestři..jsou to vystudovane zdravotni sestry a hlavne nemyslim, ze by to nejak extra resily :-)

To právě už není pravda, por. asistence je samostatný bakalářský obor…

Ale ta otázka je fakt záludná, správně by asi bylo paní asistentko, ale zní to dost divně :think: Sestři zní líp, ale zas fakticky vzato je to blbost. A příjmení zas člověk vždy nezná, takže to taky moc nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
14.12.12 22:07

Ja říkám PA u gyndarky asistentko, ještě mne na to upozorňovala, ze není sestra.

• Citovat
  • Upravit
7251
14.12.12 22:07

Oslovovala jsem sestřičko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
14.12.12 22:08

@zoubky OT. teď jsem si vzpomněla jak vidím na metříku další přírustek (ke kterému gratuluji :) ), že jsi zakládala diskuzi, jaká je pravděpodobnost, že druhé dítko bude podobné na manžela, že máš tak výrazné geny, že vypadáte všichni v rodině stejně včetně prvního syna, tak se jen ptám, povedlo se? :). Je druhý synátor „tatínkův“ nebo se tvá podoba opět nezapře? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
14.12.12 22:12

@Kallkapa Ahoj, děkuji. Nj, je čerstváček a zatím to vypadá opět na sílu světlých genů :mrgreen: narodil se teda s černou bujnou kšticí, ale to já před xx lety taky a teď mám blond :lol: Vlásky mu začínají vypadávat, oči studánkovat, a v čepici vypadá stejně jako starší nráška 8)
Jinak můžeš porovnat na fotkách v albech - odkaz pod metříky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
14.12.12 22:14
@zoubky píše:
@Kallkapa Ahoj, děkuji. Nj, je čerstváček a zatím to vypadá opět na sílu světlých genů :mrgreen: narodil se teda s černou bujnou kšticí, ale to já před xx lety taky a teď mám blond :lol: Vlásky mu začínají vypadávat, oči studánkovat, a v čepici vypadá stejně jako starší nráška 8)
Jinak můžeš porovnat na fotkách v albech - odkaz pod metříky

Jé vidíš, odkazu jsem si nevšimla, kouknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
14.12.12 22:20
@zoubky píše:
Přsně tak, přidala jsme na intenzitě hekání auž mě přišla zkontrolovat :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
14.12.12 22:22
@Alice19761 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ty jsi taky všude, že :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
14.12.12 22:23
@zoubky píše:
Mně taky bylo slyšet tentorkát na celý porodní blok :oops: Jsem rodila ten den úplně sama, takže tam bylo absolutní ticho a každou chvilku se z nudy na mě chodila dívat PA, gynekolog. sestra, porodní lékařka a i primářka :lol:

Tak hlavně, že už je to za náma, viď? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková