Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše: Více
Kdyby něco takového bylo možné, tak by plastičtí chirurgové nemělo co jíst ![]()
@MartinL45 píše: Více
No jo, ja vím, když já už jsem tak zoufalá
![]()
Myslíte te si alespoň, že mi pomůže když příběhu tuk?
Jako prakticky jsem jenom kost a kůže ![]()
Při přibírání by se ti prsa měly zvětšit. Měla jsem pár let zpátky asi o 20 kg více a prsa při hubnutí odcházely první, takže trošku na prd co se týče hubnutí. Masáže jsem nezkoušela, ale beru stimulen. Přijde mi, že jsou trochu plnější a nejsou tak dolů, ale možná mi to oblbnulo mozek
velký je mám jen při měsíčkách, takže kdyby takhle zůstaly nezlobila bych se ![]()
No to bys musela přibrat hodně, abys měla plnější prsa. Pak bys zase byla nespokojená určitě zbytkem těla a byl by to začarovaný kruh, protože i když přibereš 10 kilo, nikdo ti nezaručí, že zrovna do těch partií, co chceš.
Pokud po nich tak strašně toužíš, tak jdi na plastiku…A pokud nechceš na plastiku, tak holt zapracuj na sebevědomí.
Jsem vysportovaná, prsa velká rozhodně nemám a vůbec ničeho nelituji, nosím často topy bez podprsenky a když už, push upky mám minimálně, zas proč si hrát na něco, co nemám. Třeba společenské i normální šaty s odhalenými zády je pro mě to pravé ořechové.
Hledat masáže na zvětšení prsou mi opravdu přijde zoufalé a hodně velký signál řešit své sebevědomí
Tak to ano. Také pokud budeš brát HA, měla by se prsa trochu zvednout. A nebo znovu otěhotnět
Jiná možnost neexistuje.
A když přibereš, tak zase budeš řešit že máš faldíky apod.. Jestli jsi hubená, je to dar. Dá se pracovat s oblečením.. třeba podprsenka s vycpávkama apod..
@MartinL45
Tak přibrat trochu musím, lezou mi kosti a se zlomeninou žeber bych nemusela jít na rentgen, navíc mi BMI ukazuje že jsem velmi podvyzivena
@Anonymní píše: VíceŘešila jsem to s fitnes trenérem a ten mi doporučil abych hodně cvičila ta místa kde tuk nabrat nechci (myslím, při užívání gaineru). Tak snad by mi to pomohlo
Ale zase míč nechápu, kde se u me stal problem. Moje matka i babička jsou v tomto směru hojně obdařené, tak pořad čekám, že mi třeba dorostou
Gainer ale je pro růst svalů…ale rozhodně to neznamená, že když budeš normálně nabírat (máš spešl jídelníček?),tak na těch partiích nepřibereš a půjde vše do prsou. Asi to chápeš celé špatně ![]()
U nás v rodině široko daleko mají všechny ženské prsa a já jediná tam nemám nic. Já se s tím naučila žít, manžel si mě tak našel, děti jsem odkojila, teď jsem zase skoro plochá, co nadělat 🙂 nepotřebuju nikoho ohromovat, plavky si kupuju trojúhelníčky a i to vypadá hezky 🙂 neřeš velikost prsou, vyřeš si tu hubenost, ať se cítíš atraktivnější, třeba začni cvičit, to vyplavuje hormony štěstí, kdy se člověk taky cítí lépe a bude líp 🙂
Ahojte nikdy jsem neměla nějak zvlášť velké prsa a když jsem otěhotněla a prsa se zvětšila tak jsem měla ja i manžel radost, jenže teď jsou zase zpátky v původní formě

Jsou opravdu hodně malá, i v push up podprsence nemam nic
Divala jsem se na internet co by mohlo pomoct, někde jsem narazila na masáže, ale úplně se mi nezdá, že by to pomohlo… Teď jsem se rozhodla, že začnu s pitím gaineru, abych přibrala, protože jsem jenom kost a kůže - 170 cm při 49 kg, myslíte, že i to má na to vliv?
Jsem už z toho opravdu zoufalá a na plastiku se mi chodit nechce