Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Normální odchylka v měření. Tuplem pokud máš nějakou obyč váhu.
A každý ti řekne, že váha (tvoje hmotnost )není to nejdůležitější, podle čeho se řídit.
Mame chytrou vahu a stejne nadmeruje tuk. Ale ta odchylka bude furt stejna, takze to chce brat furt podle ty jedny stejny vahy, pak uvidis ubytek. A ne se vazit pokazdy jinde.
Ja uplne nepochopila, jestli srovnavas ty dve vahy (domaci a inBody) mezi sebou - to samozrejme nema smysl. Nebo jestli ses na obou vazila opakovane a InBody ukazuje ubytek vahy a domaci ne. Pokud jsi podle inBody zhubla 5 kg - domaci se drzi na stejne hodnote, tak ma asi vadu.
A to kilo rozdíl není třeba i v různou denní dobu? Ráno na lačno po záchodě a např. večer než jdeš spát?
nebo třeba i ráno může být rozdil jestli jsi nějak víc pila v noci nebo rano. Pokud jde o rozdíl ten samý den, mě teď třeba v těhotenství obvodacka navazila o kilo a půl víc než další den ráno na gynde. Prostě jiná vaha. Ještě mě napadá obleceni…
Res jen ty centimetry a mas pokoj (vyjimka je kolem MS, tam se idealne nemerit a nevazit vubec).
@Anonymní píše: Více
Absolutně nechápu, proč tyhle dvě věci porovnáváš. Předpokládám, že jsi na Inbody a na svoji váhu stála v jinou dobu, jinak najedena a vyprázdněná - rozdíl je taky menses vs běžný normální den. Pokud hubneš, tak to je základní věc, co bys měla znát.
A jak to tu někdo už napsal, pokud jsi byla na Inbody, tak jestli se budeš řídit nadále váhou, tak Inbody byly úplně zbytečně vyhozené peníze – měř se na cm a na váhu kašli…
Nějaké kolísání váhy +- 1 kg je úplně normální. Váha hlavně není všechno, důležité je, jak se člověk cítí. ![]()
Ahojky chtěla bych se zeptat je možné že osobní váha váží špatně? Snažím se zhubnout a tak jsem byla na Inbody tam mi navazili 68,4 ale vaha co mam doma mi váží 69,5 už jakou dobu se to takhle pohybuje a pak nwm zda se neco deje. Snažím se zhubnout dva mesice kdyby to sedělo s Inbody tak mam dole 5kg. Kdyz budu brát cm tak pres boky nic pres zadek 3 cm a břicho 6cm. Nevíte o nějaké váze která váží přesně.