Jak podpořit růst prsou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5163
4.7.24 17:07

Mě by víc vadila postava kost a kůže než malá prsa, která pak můžeš mít díky plastice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
4.7.24 17:13

Na tiktoku jednu dobu hodne jel včelí pyl (koupíš na netu nebo ve zdravé výživě), mimo hromady dalších pozitiv nějak v těle produkuje hormony, po kterých údajně rostou prsa, viděla jsem fotky před a po několika měsících u hodně holek a fakt porostly.. Zkus si o tom něco přečíst.. Mám pocit, že pomáhají i dýňová semínka a ještě nějaká další (už jsem to četla, ale pro jistotu jsem se ještě koukla na google, ať nevykládám hlouposti).. Každopádně na netu hledej spíše info v angličtině. Jinak přibrat no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.24 17:16

@veis141 To je dávno vyvrácený mýtus. To bys toho včelího pylu musela sníst kvantum, aby se ti změnily hormony a tím rostly prsa. Na tiktotku najdeš dezinformací habaděj, hlavně, když se produkt prodává :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5163
4.7.24 17:18
@veis141 píše: Více

A ty tomu jako věříš? Osobní zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
4.7.24 17:19
@Anonymní píše: Více

Však já taky neřekla, že je to pravda, proto jsem napsala, ať si sama přečte anglické články.
Každopádně s hormony to rozhodně něco dělat musí, mamka to bere už dlouho na menopauzu a pomáhá jí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
4.7.24 17:22
@ibis píše: Více

Nevěřím, že po tom nějak hodně narostou prsa, ale tonoucí se stébla chytá.. 😂 Každopádně já taky asi do 20 neměla žádná prsa, měla jsem podvahu, i když jsem jedla jako o život.. Pak se mi konečně podařilo přibrat a mám z áček déčka a bmi v normě, takže přibrat je fakt jediné zaručené řešení kromě plastiky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
4.7.24 17:38

Ahojte, doufám, že nevadí se taky k tomuto tématu taky na něco zeptám…
Je mi čerstvě 18 a prsa mám opravdu nemám žádné prsa i když jak pani tady zmiňovala v genech by problém být neměl. Ale mám takový dotaz, jestli je možné, že by prsa ještě nebyla dostatečně vyvinutá, když jsem si o tom něco četla :nevim:
Moje bradavky ještě nejsou vyvinuté, ale aerol už je celkem velký, ale bradavka na něm není vůbec vidět (není vystouplá).
Myslíte tě si, že mi ještě dorostu a teď jsou jenom v nějaké fázi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.24 17:40

A to ti nějak postupně nebo ses vzbudila a byla tam??

• Citovat
  • Upravit
76
4.7.24 17:41
@leňuldaa píše: Více

Každý nemá vystouplé bradavky, možná je máš vpáčené. V zimě taky nevylezou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
4.7.24 17:42

Jasně že postupně.. Nikomu prsa přes noc nenarostou 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
4.7.24 17:52

Jj když je mám husinu a nebo někdy jen tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.24 17:54

Tak doufám, že to bude i můj případ a kdyby to bylo dřív než ve 20, tak by to bylo ještě lepší :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
76
4.7.24 17:54
@leňuldaa píše: Více

No vidíš, to je normální. Bradavky většinou netrčí 24/7 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
4.7.24 17:55

Tak čím dřív přibereš, tím dřív narostou 😂 😂 ale upozorňuji, že s prsy narostou i další části těla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková