Jak se má cvičit Aquaaerobic?

Anonymní
3.7.24 23:42

Jak se má cvičit Aquaaerobic?

Holky, jak se cvičí aquaaerobic? Chtěla bych to zkusit, ale slyšela jsem od známých dva postupy. Jedná známá chodí do bazénu kde se dostoupne na dno a cvičí se různé aerobicove prvky. To si dokážu představit. Druhá chodí jinam, a tam se to cvičí v hloubce. K udržení na hladině slouží takové ty molitanové válečky, které jsou pod pažemi nebo se dávají pod kolena atp. Jsem Z toho tedy trochu zmatená. Znáte obě tyto možnosti? A jak je to u Vás? A co je správně nebo co je lepší?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35944
3.7.24 23:52

Já jsem instruktorka Aquaaerobiku, nějakou dobu už to tedy nedělám. Ale obě možnosti jsou správně. Záleží na dispozici bazénu. Tam kde se nedosáhne na dno tak se musí cvičit buď z pásy nebo s válečky, jinam by to prostě nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29661
4.7.24 06:58
@Anonymní píše: Více

Chodila jsem na aquaaerobik, nyní už dlouho na aquafitnes. A vždycky jsem byla v bazénu, kde se stoupne na dno. Pokud je někde v bazenéch velká hloubka, tak tam se musí používat ty pomůcky. Je to kvůli té hloubce, aby se dalo vůbec cvičit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.24 07:00

@JancaS84 to je hezký, jak ses k tomu dostala? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35944
4.7.24 07:16
@broskvová zmrzlina píše: Více

Chodila jsem cvičit, líbilo se mi to a u nás ve městě se opravoval bazén. Tak jsem si udělala kurz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
4.7.24 07:49

Já chodila jen na ten kde se stojí a bylo to strašně fajn. Určitě doporučuji vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková