Jak podpořit potrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1332
3.10.18 14:44

@jessikka
Já myslím že se zase nemůže čekat nějak extra dlouho, když v sobě žena nosí mrtvý plod (zní to hrozně, ale je to bohužel realita) nemůže z toho být otrava krve nebo něco? Když i později v těhu se musí jít do nemocnice a pokud je dítě dostatečně velké tak se musí normálně porodit a ne jen tak nechat v sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
3.10.18 14:46

@Kristynka22 tak dlouho urcite ne, ale par dni se pockat muze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
3.10.18 14:47

@Kristynka22 Souhlasim. Me nechali ctyri tydny ani sem nezaspinila a kdyz jsem pak cetla zpravu o stavu rozkladu bylo mi ouvej.. Dneska uz bych necekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.18 14:50

@allluck Asi jste to nezažila,ale byla jsem v pondělí na kontrole a dali mi týden,aby to odešlo samo a jinak revize. Te bych se ráda vyhla,co jsem četla tak je to pro tělo lepší. Uvažujeme nad dalším pokusem protože máme ještě zamrazena embrija,ale tlačí mě čas. Proto jsem se dovolila zeptat zde a už toho lituji. A anonymní jsem proto,že nikdo v mém okolí neví o naší snaze otěhotnět.

• Citovat
  • Upravit
7712
3.10.18 14:50
@krispyna píše:
@Kristynka22 Souhlasim. Me nechali ctyri tydny ani sem nezaspinila a kdyz jsem pak cetla zpravu o stavu rozkladu bylo mi ouvej.. Dneska uz bych necekala.

Ctyri tydny? 8o Tak to uz je sila…to je fakt hodne a je to spatne! Mne to teda zjistili v 17tt, takze ja musela na vyvolani porodu…ale bud jsem mohla hned v ten den zjisteni (patek) a nebo az pondeli mi rekli…takze asi par dni (2,3,4 dny) neva…tydny uz jsou hazard…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5936
3.10.18 14:53
@Anonymní píše:
Ahoj, poraďte mi nějakou babskou radu jak pomoci vyvolat samovolný potrat. Už se tři dny nalévám šalvějí. Zkoušela jsem teplo, pohyb, zázvor. A pořád nic. Mám čas do pondělí a pak by mě asi čeka revize, které bych se ráda vyhla.

No zas to tak jednoduchý není,pokud nekrvácíš,tak tělo nedostalo signál že je něco špatně.Trvá to i měsíc než to zjistí,do pondělka to asi nestihneš.Chápu že se tomu chceš vyhnout ale ani u samovolného potratu ti nikdo nezaručí že to vyjde všechno,a nebudeš muset na čištění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.18 14:53

Jinak děkuji za rady,ale do té vany se mi nechce už čtrnáct dní špiním tak se trochu bojím.

• Citovat
  • Upravit
7712
3.10.18 14:54
@Anonymní píše:
Jinak děkuji za rady,ale do té vany se mi nechce už čtrnáct dní špiním tak se trochu bojím.

Ceho se bojis??? Vsak ti to ma podporit ten potrat ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
3.10.18 14:57
@Kristynka22 píše:
@jessikka
Já myslím že se zase nemůže čekat nějak extra dlouho, když v sobě žena nosí mrtvý plod (zní to hrozně, ale je to bohužel realita) nemůže z toho být otrava krve nebo něco? Když i později v těhu se musí jít do nemocnice a pokud je dítě dostatečně velké tak se musí normálně porodit a ne jen tak nechat v sobě.

Nevím, jak dlouho už čeká, ale pár týdnů lze. na internetu se dá najít docela dost zkušeností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5936
3.10.18 14:59

@Kristynka22 Máš pravdu,mě hnali do nemocnice,údajně to bylo mrtvé asi 14 dnů,není to dobrý,nechat tam dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5936
3.10.18 15:00
@Anonymní píše:
Jinak děkuji za rady,ale do té vany se mi nechce už čtrnáct dní špiním tak se trochu bojím.
Čeho se bojíš
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.18 15:03

@Kukacka123 Mě se to nějak „ekluje“ koupat se v tom co že mě vytéká. Asi mi pomalu hrabe, v pondělí když mi řekli že to zkusím sama tak v celku v pohodě,ale nějak to na mě asi doléhá. Chci to už mít za sebou. Když jsem měla pozitivní test tak mě tohle vůbec nenapadlo,myslela jsem si že když se konečně podařilo je vyhráno a ono hups a není!

• Citovat
  • Upravit
12651
3.10.18 15:04
@Anonymní píše:
@Kukacka123 Mě se to nějak „ekluje“ koupat se v tom co že mě vytéká. Asi mi pomalu hrabe, v pondělí když mi řekli že to zkusím sama tak v celku v pohodě,ale nějak to na mě asi doléhá. Chci to už mít za sebou. Když jsem měla pozitivní test tak mě tohle vůbec nenapadlo,myslela jsem si že když se konečně podařilo je vyhráno a ono hups a není!

Tak si dej tampon/kalíšek a normálně tam vlez :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
3.10.18 15:38
@Anonymní píše:
@Kukacka123 Mě se to nějak „ekluje“ koupat se v tom co že mě vytéká. Asi mi pomalu hrabe, v pondělí když mi řekli že to zkusím sama tak v celku v pohodě,ale nějak to na mě asi doléhá. Chci to už mít za sebou. Když jsem měla pozitivní test tak mě tohle vůbec nenapadlo,myslela jsem si že když se konečně podařilo je vyhráno a ono hups a není!

Jako chapu te…tak zkus horkou sprchu na bricho…ale lepsi se prohrat ve vane…a co vanu a pak se osprchovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
3.10.18 15:43

Abortivní účinek může mít petrželová nať - té se dá sníst docela velké množstí, zkuste ji třeba rozmixovat do smoothie- půl manga, jedna hruška, svazek plocholisté petržele a plechovka kokosového mléka.

A nebo pelyněk - tam je asi nejefektivnější opít se pravým absintem s vyšším obsahem thujonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty