Jak poznám těhotenství u tělíska?

16.2.24 14:26

Jak poznám těhotenství u tělíska?

Ahoj holky. Od 2.2. do 8.2. jsem měla klasicky jako každý měsíc menstruaci ( mám nehormonální tělísko už třetím rokem). Každopádně menstruace byla hrozně silná než obvykle a měla jsem křeče v podbřišku, v tříslech, a bolely mě prsa, přičemž tohle klasicky při MS nemivam. OD pátého dne po skončení MS mě semtam píchne a poboliva v podbřišku, hodně nízko. Připomíná mi to začínající MS. Můžu být těhotná, nebo je to blbost? přijde mi to celkem jako blbost, když jsem měla normálně tento měsíc MS, tak aby se ty příznaky projevily takto brzy. Děkuji za odpovědi a zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.2.24 14:31
@Natálie65 píše:
Ahoj holky. Od 2.2. do 8.2. jsem měla klasicky jako každý měsíc menstruaci ( mám nehormonální tělísko už třetím rokem). Každopádně menstruace byla hrozně silná než obvykle a měla jsem křeče v podbřišku, v tříslech, a bolely mě prsa, přičemž tohle klasicky při MS nemivam. OD pátého dne po skončení MS mě semtam píchne a poboliva v podbřišku, hodně nízko. Připomíná mi to začínající MS. Můžu být těhotná, nebo je to blbost? přijde mi to celkem jako blbost, když jsem měla normálně tento měsíc MS, tak aby se ty příznaky projevily takto brzy. Děkuji za odpovědi a zkušenosti
( 2 těhotenství už mám za sebou, ještě před tělískem, z toho 1 interrupce)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36134
16.2.24 15:12

Udělej si test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.24 15:23

@JancaS84 ano dělala jsem si před 3 dny a negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36134
16.2.24 15:53
@Natálie65 píše:
@JancaS84 ano dělala jsem si před 3 dny a negativní.

Tak těhotná nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
16.2.24 18:44

Tělísko ti může „pomoct“ k zánětu a třeba cystě. Což už by mohl být problém. Mně třeba tělísko museli po osmi letech vyndat a musela jsem se zalecit antibiotikama. A právě se to projevovalo dost podobně tomu, co popisuješ. Takže pokud test je negativní, objednej se na gyndu a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí