Jak přibrat do léta

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
22.6.24 13:40
@pikola píše: Více

Je mi 19 a krom klasických obědu a večeři, kterou jsou různé, si dávám na snídani vajíčka nebo jugorty, někdy smoothe, chleba s máslem a šunkou a někdy jen cerealie…
A přes den toho hodně smlsnu podle chuti - čokolády, sušenky, oplatky, Chleby se sunkou, jogurty, toasty…. Záleží jak mám na co chuť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.6.24 13:41
@Aduš8 píše: Více

Když ja svaly mám a spis než je potrebuju nabrat tuk, nechci vypadat jak chlap… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
22.6.24 13:46

Nebylo by lepsi koupit push up plavky nez se snazit precpat? Ja mam 50 kg a vic nepriberu. Prsa mam po detech mensi, nez kdyz jsem byla teenager.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.6.24 13:53
@yvetyvet píše: Více

No ono bohužel ani ty push upky nepomuzou :,( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
22.6.24 14:12
@evina306 píše: Více

Tak, že se stavíš zamnou a já ti mile ráda předám kolik budeš potřebovat a co já tvrdě sundávám dolů. Ne, pardon, hloupej vtip, ale nemohla jsem si pomoct. :andel: Hele, zkus víc cvičit na svalovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.6.24 14:32
@onajeblond píše: Více

Ani nevíš jak mile rada bych se stavila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76280
22.6.24 14:54

@evina306 jen technická - „jak přibrat do léta“ - léto už je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.6.24 15:04
@stinga píše: Více
:mrgreen:
Tak léto teprve začíná ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
22.6.24 15:29

Nepisala si tu to iste pred mesiacom? Toto som tam odpovedal a myslim ze to stale plati.

A mas tak nejak predstavu z coho sa sklada tuk? Z coho svaly? Ako funguje metabolizmus? Ako chces s niecoho co ma nejakych par % tuku a inak same bielkoviny pribrat tuk?
Technicky existuje metabolicky proces ktorym to ide, ale telo to robit ‚nechce‘ dobrovolne.

Robila si karate, takze predpokladam ze mas nejaky vztah ku sportu. Preco sa neskusis vybrat cestou sportoveho treningu? Urcite je krajsia (ked sa teda nebavime o zdravotnych aspektoch) baba ktora ma postavu zo svalov, ako baba ktora ma postavu z tuku.

Ak chces pribrat tuk tak vzdy mozes skocit na veceru do nemenovaneho fastfoodu, dat si double burger, k tomu mega hranolky a do 30min po konzumacii ist spat, zarucene priberies tuk, ale lepsie vyzerat nebudes, aspon mne osobne baby s chvejucimi sa tukovymi vrstvami nijako neimponuju, zatial co citit pohyb svalov pod kozou a ich pevnost je vyslovene sexy.

Po zdravotnej stranke sa ani rozpisovat nebudem…

Edit: A pokial mas menstruaciu tak mas po fyzickej stranke tuku dost na normalne fungovanie tela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková